Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Saulkrasti 2022
Ierakstīts
2 minutes ago, amurareti said:

Dziļi violets! Nav manā gaumē. Nevēlos ar viņu gulēt arī par velti. BET tas tikai man personīgi.

Tev kā izskatās viņa ir supergirl, un tas labi. Apsveicu, ka esi atradis sev piemērotu feju. Turies pie viņas un jums būs ilga un laimīga sadarbība!

Tur tev šoreiz taisnība. Tiešām esmu atradis foršu meiču. Un ceru kad tiešām sadarbībā turpināsies. 

Paldies par labo novēlējumu👍

Saulkrasti 2022
Ierakstīts
2 minutes ago, amurareti said:

Katrs tavs komentārs ir pretrunā ar iepriekšējo tavu komentāru.

Un ko tu ieciklējies uz to, ka mani itkā atšuva :D kaut gan es aizbraucu, lai gan varēju palikt un ne jau es rakstīju lai braucu atpakaļ u.t.t. Bet nu poh pieņemsim, ka mani atšuva. Es uzrakstīju, šīs diskusijas sākumā, ka ar viņu ir ļoti viegli sakomunicēt(atšķirībā no tevis) un uzrakstīju savu personīgo vērtējumu par viņas vizuālo.

Bet tev večuk, tas laikam aizskāra, īpaši viņas vizuālais vērtējums :D

Lēti/dārgi konveijeri, trofejas ķeksīši u.t.t tas attiecas uz mani un tev par to nevajadzētu domāt un satraukties.

Starp citu arī PG kurš ar viņu tikās raksta: ''attieksme lietišķa'', ''teica, ka negrib būt atraisīta, jo uzskat to par darbu nevis atpūtu''. Man jau liekas, ka šie citāti norāda uz konveijeri.

Īss rezumē: tev prasīja ārsta zīmi seksam bez gumijas, PG varēja iztikt ar to ka kopts + bonusā beigt iekša. Man arī tika piedāvāta opcija bez gumijas. Tev vajadzēja ilgi rakstīties un pielauzt feju(atceramies, ka viņa pelna naudu ar saviem caurumiem) uz tikšanos. PG nepiemin kādas īpašas problēmas ar viņu sarunāt tikšanos, man arī sanāca ātri sarunāt. Un tas, ka tu raksti, ka šeit lielākā daļa komentāri ir tukša runāšana. - vienkārši bez komentāriem.

Tu tik raksti PG- PG. Tu pats viņu dabūji 😆😆😆

Saulkrasti 2022
Ierakstīts
4 hours ago, amurareti said:

Nu vispār jau bija tā, ka viņa to numuru iedeva go4sex sarakstē, kur arī sarunājām randiņu. Tā kā… 
Bet tev gan laikam privātā līnija ar princesīti, ka tik ātri sazinājies ar viņu, tikai būsiet nedaudz aizšāvuši garām ar personāžu

Kāds sakars, kas viņa par cilvēku? Viņai maksā par pakalpojumu un basta. Tu kad tiecies ar feju, tev svarīgi vai viņa ir labs vai slikts cilvēks? :D  Man personīgi ir poh, izdarīju savu štelli un čau.

Ja tu pret cilvēku attiecies pienācīgi, tad arī pret tevi tā attiecas. Tā kā man nav problēmu arī ar viņu sazināties. Nebrinies ka tevi atšuva😆 . Un protams ka man ir svarīgi sākumā pakomunicet un saprast vai man viņa ir tīkama. Jo arī pēc nodarītas lietas nav vēlme lēkt un skriet prom.  Jo to daru baudai atpūtai!Tad jau sanāk ka tevi tik interesē tādi lēti konveijera tipi.  Un lai  varētu kārtējo trofejas ķeksiti ievilkt. Katram jau savas intereses!👌😉

Saulkrasti 2022
Ierakstīts
2 minutes ago, Āmurgalva said:

Tās , kuras es drāžu, PG netiek klāt😁 viņam patīk pedeja laika krokodilu parks😁 gaumes dazadas , vecit

Nestasti. Fejām interesē skanošās. Tu jau nemaz nezini ka tas jau pabijis ir pirms tevi. Jeb domā kad viņas tev atskaitās 😆🤣. Sievai var ticēt. Un ar nē vienmēr 👌

Saulkrasti 2022
Ierakstīts
1 minute ago, Āmurgalva said:

Vecit, nav man formāts😁 jau tikai tāpēc, ka viņu drāza PG. Tā kā uz priekšu ar karogu uz Saulkrastiem vari soļot taisni😁

Tad jau drīz materiāls beigsies😆🤣. Jo PG jau te drīz pie visām būs pabijis. Bet nu viņam es kautka tiešām negribu ticēt. Viņa apraksti visi pēc vienu šniti!

Saulkrasti 2022
Ierakstīts
3 minutes ago, Āmurgalva said:

Aha, un tieši viņa viņu aprakstīja 😁 Tu  tagad pīpē?

Ja feja piedāvā tādas opcijas bez gumijām, beigšana sevi. Feja nedraudzējas ar galvu. Pohuj par pārējo 

Nu tu viņu drazi bez gumijas. Es nē 😆. Un par ko vispār satraukums ja pats drāž viņu ar gumiju? Tāpēc jau ir gumijas lai droši fejas pistu😜!

Just now, Duzis212 said:

Nu tu viņu drazi bez gumijas. Es nē 😆. Un par ko vispār satraukums ja pats drāž viņu ar gumiju? Tāpēc jau ir gumijas lai droši fejas pistu😜!

Es gan domāju ka džeki kas drāž fejas bez gumijas arī ar  galvu nedraudzejas. . 

Saulkrasti 2022
Ierakstīts
5 minutes ago, amurareti said:

kamdēļ man skatīties viņas bildi, ja biju aizbraucis un ticies klātienē. bet protams, pa gaumi jau nestrīdas. un par to, ka man gaume atšķiras no vairākuma, no kurienes šāds apgalvojums? Tas, ka TU VARBŪT neesi neko labāku redzējis, vai neuzdrošinies paskatīties uz ko labāku, nenozīmē, ka esi vairākums. bet atkārtošos, par gaumi jau nestrīdas. Kādam tā ir laba, kādam sūdīga... P.S. par to cenu var dabūt tiešam STIPRI labākas!

Mani stingri ieinteresēja tavs teiktais. Un es biju tik nekaunīgs un uzrakstīju princesitei. Pajautaju kas tur par pārpratumu ir bijis. . Un tur nu draugs ir bijis tā . Tu esi atbraucis satikties. Viņa tev jautājumi kur dabūji manu nummuru. Tu neesi viņai to atklājis. Un viņa vienkārši tev esot pateikusi visu gaišu! Tā kā nekadu kurviti tu neesi iedevis! Bet gan viss ir bijis otrādi 😅😂🤣

Saulkrasti 2022
Ierakstīts
20 minutes ago, amurareti said:

Es jau rakstīju, ka ar viņu nedrāzos, jo nebija manā gaumē. Atraidīt mani neatraidīja, bet pēc mana kurvīša, sūtīja akcijas piedāvājumus... Kā es viņu aprakstīju, nu pēc savas gaumes. Manuprāt neko draņķīgu par viņu neuzrakstīju, tikai savus iespaidus un sajūtas. To ko tu raksti par dusmu izgāšanu uz meiteni, šis tavs citāts man nav saprotams, kas ar to bija domāts??

Nu par gaumi jau nestridas. Bet nu tad tev tā gaume stingri atšķiras no vairakuma. Apskatijies viņas tagadējo profila bildi!? Kur tu redzi kautkadu cērmi?!😆😆😆. Un pēc sejas viņa arī ļoti glīta meitene. Bet nu labi. Ko nu es te ņemsos . Kam acis ir pierē , pats visu redz!

Saulkrasti 2022
Ierakstīts
12 minutes ago, amurareti said:

Nekā personīga, bet tev laikam sūdīgi ar komunikāciju... Lai sarunātu tikšanos pietika uzrakstīt, vienkārši prosta uzrakstīt normālu vēstuli. Un tas attiecas uz visām dāmām, vajag normāli uzrakstīt/sakarīgi runāt pa telefonu. Par to, ka varot bez gumijas, pati piedāvāja... Ja nu vienīgi ir atradusi šo forumu un izlasījusi atsauksmes un sākusi lauzties, kaut gan ne uz ko jau nebija jālauž(bija jāpielauž mani, kas neizdevās).

Nu redzi nu . Tad jau tu nemaz viņu neesi nobaudijis😆. Var jau būt kad ir bijis otrādi. Kad tevi atraidīja. Jo  viņa ir formīfa un seksīgā meiča. Nevis kā tu viņu esi aprakstījis! Tāpēc jau steidzies kautko drankigu par meiteni uzrakstīt! Bet nu nevajag tak uz meiteni dusmas izgazt 😆😜👍

Saulkrasti 2022
Ierakstīts

Izstāstīšu savu pieredzi ar šo mazo draiskuli! Te tā vairāk tie komentari ir aprakstīti par neko( vienkārši tukša runāšana). 

Man nemaz tik viegli negāja lai sarunatu ar viņu tikšanos. Pat savā ziņā apnika jau rakstīties, bet tad nu pielauzu! Nekādu bez prezervatīvu jāšanos pat domāt nevarēja. Teica lai no dakteri zīmi atnesu un tad tik varot domāt par ko tādu 😆. Bet par cik man tas nebija aktuāli, tad to tēmu aizmirsām. Vienīgais minētu gan bez prezervatīvu piekrita! Tā kā meitenei nav ne vainas. Maza auguma ar seksīgu dibentiņu. 

Limbaži 2022
Ierakstīts
On 18.03.2022. at 12:35, BMW88882 said:

Nu teikšu ka ļoti zema kvalitāte. Stingri līdzīgi Rumbulas narkomānu meitenēm!. Viņas cena 20-30€ par visu. Tīrākais iegrabiens. Pēc tādas ar steigu pie dakteri! Bet nu labāk nemaz netikties!

Varēji smalkāk aprakstīt 😏

Limbaži 2022
Ierakstīts
1 hour ago, Ivarsleska said:

Tad jau skaidrs. Viņa no Lādezera tad. Kā pēc sejas? Ir ok?

Zem vidējā. Bet tas protams ir mans viedoklis! Kāda nu kuram gaume. Bet nu katrā gadījumā  otru reizi tiekties negribētu🤕

Limbaži 2022
Ierakstīts
4 hours ago, slaidais1234 said:

Vai kāds ir reāli ticies,varētu kādu konkrētu info?

Sadaļā Straupe2022 jau tiku aprakstījis savu pieredzi ar šo konkrēto būtni

1 minute ago, Duzis212 said:

Sadaļā Straupe2022 jau tiku aprakstījis savu pieredzi ar šo konkrēto būtni

Man nebija tā labākā pieredze. Tikāmies pie Lādezeru. Bubucis85 atnāca ar alkohola smaku.pasedejam auto . Paplapajam untt. Biju ieslidinajis roku apakšpuse. Bet tur nelāgu oda. Kā jau vairums darbones visu bez gumijas piedāvā. Bet es no seksa atteicos. Nācās iztikt ar minetiņu 30€. Cik saprotu tagad vispār grūti sastopama. 

Bubucis85 tas ir viens no viņas profiliem go4. Nezināju kad viņai tik daudz profilu😆

Straupe 2022
Ierakstīts
10 hours ago, Arno85 said:

Manuprāt jūs kaut ko smagi jauciet esmu viņas patstāvīgais klients un nekad nav bijis tā ka viņa būtu atnākusi ar alhahola smaku un nelabi ostu un visi cilvēki kas man zināmi kuri ir tikušies ar Bubucis85 nekad nav sūdzējušies par šādām lietām un liela daļai kas tikušies ar viņu nekad nav teikuši Neko sliktu par viņu un minēts nav par 30€ pie viņas nekad bijis un vispār viņa ir ļoti forša meitene 

Es neko nejaucu. Un man nav ne mazākā iemesla kādu te apmelot. Izstāstīju tikai savu bēdīgo pieredzi. Ā un vēl kas ! Ja viss tik spīdoši ir ar viņu. Tad nepateiktu kāpēc bubucis85 vairāk neapmeklē savu profilu?. Un pat bildi noņēmusi?

Straupe 2022
Ierakstīts

Man nebija tā labākā pieredze. Tikāmies pie Lādezeru. Bubucis85 atnāca ar alkohola smaku.pasedejam auto . Paplapajam untt. Biju ieslidinajis roku apakšpuse. Bet tur nelāgu oda.  Kā jau vairums darbones visu bez gumijas piedāvā. Bet es no seksa atteicos. Nācās iztikt ar minetiņu 30€. Cik saprotu tagad vispār grūti sastopama. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.