Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
🔥Daugavpils 2023🔥
Ierakstīts
24 minutes ago, BOPOH said:

Привет бойцам невидимого фронта 😄

Кто-нибудь встречался с Санитой с Грибу.лв? Просит вперед за квартиру🤣 

Думай большой головой! Как только просят деньги вперёд это автоматически кидало. Я понимаю то у вас там мало девушек такого характера, но это тем более должно быть как звоночек что деньги вперёд - нет!

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
2 minutes ago, Hirrema said:

Tīšām noteikti ne

Pamegini atbildet uz 200 vēstulēm diena:))

Kāds sakars šeit ar 200 vēstulēm? Iet runa par cilvēkiem ar ko tu esi sarunājusi un, ja tev šis cilvēks uzraksta tad tu noignorē. Kārtējo reizi - 200 vēstules ir atruna un vajag mācīties uzlabot komunikāciju. Kāpēc citas dāmas māk sekot līdz kam ar ko ir sarunāts? Aizdomājies.

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
16 minutes ago, Hirrema said:

Ja tadi ir, tad lai privāti uzraksta, situaciju var atrisināt solidi. Nekad nav bijis sarunāts konkreti un uzmests. Sarunats ir ja varetu bet ne konkrēti. Ja arī ir kāds uzmests tad bijusi loti neveikla kluda. Par reklamu-visiem neizdabasi, bus gan gan:))

Sorry, šis izskatās kā maza bērna atruna "es tā neteicu". Nu neticu es, ka tik daudz cilvēku brauca ar ziņu no tevis "ja es tikšu". Izskati iespēju uzlabot savas komunikācijas prasmes, jo ja tiešām vienmēŗ raksti ar tādu domu, tad visticamāk uzraksti tā, ka lielais vairums saprot, ka tikšanās būs un kā labi zinām, ja visi apkārt izskatās pēc muļķiem, jāpaskatās tomēr uz sevi. P.S. tev ir privāti rakstīts, personīgi zinu kā minimums 3 cilvēkus, tu ļoti bieži izliecies par beigtu(tulkot kā "ignorē").

Link to post
🍌Jelgava 2023🍌
Ierakstīts
6 hours ago, narliza said:

Protams, protams :D :D :D Tas, ka tev paveicās un satiki nenozīmē, ka visi pārējie nemāk pajautāt un pagaidīt un normāli sarunāt. Kā jau teicu, agrāk problēmu nebija, tagad kaut kādas stulbības dara un runā...

Piekritīšu šeit, jo visticamāk, ka tie kas sarunā un tiek uzmesti laika ziņā, gan naudas ziņā būs vairāk nekā to kuri reāli satiek. Žēl, ka tā, bet nu maybe strādā pēc principa - slikta reklāma arī ir reklāma.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.