Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tukums 2024
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 1. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 1. aprīlis - Iemesls nav norādīts

Bļē! Laikam jāmet miers visam! Jo šitais porziī jau visos grozos iet pa priekšu! Bail paliek!

Link to post
Valmiera 2023
Ierakstīts
pirms 17 stundām, puhsters teica:

Kāds ir ticies ar to Baibu, kura sludinās Valmierā? Cik apaļīga viņa tur īsti ir, bildē jau neizskatās apaļa, normāla miesas būve.

Pat ļoti apaļa.

Link to post
Valmiera 2023
Ierakstīts
pirms 8 stundām, Pavasarisbiksees teica:

Sveicināti! Varbūt kāds var atsūtīt Minkas kontaktus? Esmu bez pieredzes šajā pilsētā un labprāt tiktos 

7gadus bez pieredzes. Dodiet bērnam mammas kontaktus.🐽

Link to post
Valmiera 2023
Ierakstīts
pirms 16 stundām, Jezyps teica:

Ja ej mauku pist, tad ej mauku pist. Caurums ir caurums. Nevajag idealizēt. Protams ir paliels lohu īpatsvars, kas katrā maukā atrod savu sirdsdāmu. Lielisks pierādījums paša portāla vēsturē ir neskaitāmi dalbajobi, kas lauzuši šķēpus šeit, pat savām ,,mīļotajām,,

😂😂😂😂

lielākajai daļai dziļi pajāt- caurums ir caurums. Ja pabriesmīga. Palūdz maisiņu galvā uzvilkt, vai rakom. Jūs varat ar viņām dzīvot. Mēs pisam caurumu un jau pēc stundas esam aizmirsuši, par kaut kādu mauku un viņas problēmām. Gan garīgajām, gan dzīves. Galvenais lai pisaks atbilst ciparam. 
Tāda ir dzīves realitāte romantiķi😂😂

un pàrvarā visas maukas uz tādiem lohiem arī izbrauc. Pēdējo X pisu viņu pirms gadiem diviem. Kad ,,nestrādāja,, cerēju, ka ar kvantumu nāks pieredze. Dirsā tur. Paurī vēl vairāk vējš svilpo, sūkāt vēl joprojām nemāk. Tik starpība, ka peža, kas iepriekš īpaši cieša nebija- pēc noskrējiena palikusi krietni vaļīgāka. Punkts.

cena jau pirms 3 gadiem tur max 50 bija. Augstāk jau perebors. Labāk dūri izcirst. Kā jau esmu minējis pirms pāris gadiem. Un par viņas konfidencialitāti. Pats personīgi  pagraba ( aiz valletas kur poliklīnika, vai kas tur) ēstuvē, esmu dzirdējis kā apspriež ar draudzenēm klientus. Nu tur bija savulaik mauku trio. G.B.V Kurš tāds lohs, kam līkums uz to pusi, kam uz otru pusi utt. Viena bij laba. Bet tur acidents darba notika. Sadūra ar pimpi un uzpampa. Bet tagad jau pirms 2 gadiem pampums nogāja- ar sekām gan! Bet cerams būs atpakaļ. Vismaz smuka un peža cieša😎😎😎

 

bet vismaz dūdiba man piesekoja. Lai bîtu vienmēr man tuvumā! Tas mani priecē😂😂😂😂

 

Laikam reizēm sludinās. Bet kā lai uzmin kura ir kura?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.