Normāla feja nerakstīs kad esi mājā pie sievas. Un nepiedāvās atlaides! Un visādā veidā neaicinās pie sevis. Vienīgi tāda feja kurai nav klientu un kurai ar galvu nav kārtībā!
Normāls vecis nemeklēs feju,ja ir sieva🤣 Tā kā pats vīrs nav īsti riktīgs,tad sūdzēšanās par feju un nosodīšana ir vnk smieklīga ..un divkosība augstākajā pakāpē.. 🤣
On 11.10.2025. at 15:52, ciekurs12345 teica:
Es vienmēr saskarsmē ar sekspakal p ojumu sniedzējām esmu bijis silīds. Uzmetis arī nekad neesmu. Man nav iemesla uztraukties, ka mans numurs varētu nokļūt melnajā sarakstā. Mani uztrauc tas, ka šī vietne tiek piesārņota visādiem sūdiem. Ja jau jums ir vajadzība pēc šādām melnajām lapām, uztaisiet pašas savu vietni, līdzīgu xtra.
Bet tie sūdi,kas tiek publicēti,bieži vien kādu paglābj no saskarsmes ar neadekvātiem cilvēkiem! Piektitīsi,abās pusēs ir neadekvāti personāži!?! Un ir tomēr jāzina savi varoņi arī iz vīriešu klientūras. Kāpēc vajag desmitiem dažādu vietņu,ja ērtāk visu info vienā atrast!
Vispār šis forums ir domāts mauku klientiem, nevis pašām maukām. Viņām vispār vajafzētu aizliegt šeit reģistrēties. Varbūt te darbs administratoram?
A par ko ne🤣 Ir taču arī savi klienti jāzina un viņu varoņdarbi.. Standarta normāls klients jau pa lielam nesatrauksies,ka te varētu tikt nopublicēts un būs vienalga,ko kura dāma te nopublicē.. traucēt varētu tiem,kas čakarē un neuzvedas un taisa visādas figņas🤣 Pie kuras kategorijas piederi tu?🤣
Ja liekos neglita ej mala neskaties ko vispar sedi tados saitos
Daudzi te sēž,lai ieņirgtu un apceltu visu. Tā kā isti nav ko ņemt galva un atbildet katram šādam indivīdam. Pa dzīvi ļoti nelaimīgi cilvēki. Sievas nedod,mīļāko nevar atrast ,pat maksas pakalpojumus nemāk izmantot.🤣🤣🤣
Telegram kontakti taču norādīti! Kāpēc grūti uzrakstīt un noskaidrot? Ko te kāds cits vairāk pateiks,ja ne viņa pati. Pēc otra posta Limbaži 2025 var spriest,ka limbažnieki runā tikšanās un bēg no visa,kas kustās pretī🤣🤣🤣🤣
Ierakstīts
Normāls vecis nemeklēs feju,ja ir sieva🤣 Tā kā pats vīrs nav īsti riktīgs,tad sūdzēšanās par feju un nosodīšana ir vnk smieklīga ..un divkosība augstākajā pakāpē.. 🤣
Bet tie sūdi,kas tiek publicēti,bieži vien kādu paglābj no saskarsmes ar neadekvātiem cilvēkiem! Piektitīsi,abās pusēs ir neadekvāti personāži!?! Un ir tomēr jāzina savi varoņi arī iz vīriešu klientūras. Kāpēc vajag desmitiem dažādu vietņu,ja ērtāk visu info vienā atrast!