Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts

Nu taa ir bombardeetaaju probleema:) Satversmes 100. punktu par vaarda briiviibu neviens nav atceelis.

Ir viens ljoti logjisks izskaidrojums, viirieshu kontingenta pirktspeejas celshanaas;) Un nevajag likt pretii, ka re te portaalaa pashi striidaas par cenaam. Praatiigi cilveeki vienmeer izveertee savu pirkumu ROI un alternatiivaas izsmaksas, kameer, straadniekam Vasjam piektdienas vakaraa peec 2 Apiniisha ir pilnigi po, ka no riita vinsh nozheelos 100 EUR izmeshanu par iespraushanu kaiminju Galjinaa. Un uzmini nu, kam ir lielaaks iipatsvars populaacijaa - adekvaatiem cilveekiem vai Vasjam & Co?

Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts

CSP videejaas algas raadiitaaji ir pilniigs suuds, tas nu buutu peedeejais, ko var izmantot kaa argumentu. Tas buutu pirmais.

Otrais, nu lai uzsit. Kur probleema? Ekonomikas pamatkurss - videejo cenu nosaka divu liiknju krustpunkts, nevis viena liikne;) Attieciigi, ja celj un videeja cena kaapj, tad ir kas maksaa (citaadi taapat taam meiteneem buutu jaalaizh vinja atkal lejaa, jo apgroziijums kristos). Sorry, bet joprojaam neredzu probleemu:)

Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts

Es jau kkad citaa topicaa mineeju, ka, manupraat, vispaar fakts, ka kaads kko ir gatavs dariit mashiinaa (es atvainojos, bet 0 komforta), tas jau ir kritiskais liimenis. Bet nu, no otras puses, kaada starpiiba? Ok buus kontingents, kas prasiis neadekvaati daudz par pakalpojumu, kas ir suuda veerts. Nu, adekvaats viirietis taapat uz to neparakstiisies. Tie, kur parakstaas, lai maksaa:) Kaada starpiiba.

Rezekne
Ierakstīts

Jābloķē ir mudaki, kuri paši neko nejēdz atrast - gaida, lai pārējie viņiem piegādā uz paplātes gatavus piedāvājumus, un vēl atļaujas te kaut ko uzvemt!!!

+1

Btw Rēzeknē ir izcelta so far vislabākā dūda ever:)

Sporta Pēc?
Ierakstīts

Piippauzee pat panjeemu un izlasiiju visu topiku - un rodas jautaajums, kaapeec kaadam liekas, ka vinjam ir tiesiibas otru saukt par suni, deelj taa ka tas otrs vnk ir izmantojis briivaas gribas opciju? Viirs piekraapa, ok, amoraali, nesmuki - bet tas ir vinja leemums, paspiezham roku un chavas kakavas. Bet saakt nonicinaat, nu neesi Mao Dzeduns un pastaav kaut kaada liimenja demokraatija, tad tas manupraat nav pareizi.

Mani kaadreiz attieciibu saakumaa piekraapa draudzene - es vinjai nepateicu nevienu sliktu vaardu, jo es nezinu emocionaalos apstaakljus kaapeec vinja to izdariija, paliidzeeju pashai tikt uz kaajaam un visu gaishu. Peec tam, kad pats kaut kaadu aatri gaistoshu emociju ietekmee izdariiju taapat, dabuuju taadu pashu attieksmi pretii no citas, nekaadu paarmetumu vnk ok, neesmu iistaa, tad neteereejam viens otra laiku. Nu ja visi taa vareetu buutu labaaka pasaule. Tuuliit buuus arguments - beerni. Bet padomajam - ja tas viirietis tieshaam ir kljuudiijies izveelee, ir jeega vinju piesiet gjimenee, kameer vinja galvaa ir kas cits? Visiem ir tiesiibas uz briivo gribu, amen.

Sporta Pēc?
Ierakstīts

Taa viirieshu ieshana atpakalj ir kaut kas fantastisks, nez, varbuut vnk veel nav taads brieduma liimenis, bet man liekas, ka dziivee ir tikai viena svariiga lieta - nemelot sev pasham. Jo sirdsapzinja diemzheel buus peedeejais, kas tevi uzklausiis, kad atdosi galus. Aizgaaji pa kreisi, taatad kaut kas pietruuka. Peec tam liishana atpakalj ir reaala meloshana sev, jo ar riiciibu jau tika apstiprinaats, ka nu nav iistais cilveeks. Bailes, izmisums? A ja veelaak toch satiec iisto? Otreiz taa splajut sejaa jau nu ir pat vairaak kaa necilveeciigi. Bailes palikt bez beerniem? Vienmeer var adopteet, izmantot surogaatmaati, ja gribas savu DNS. Vnk sanaak taa interesanti, kad tu ej pa kreisi, tad savs ego uber alles, kad jaalien atpakalj - ego dubljos. Sanaak taada neviennoziimiiga attieksme pret vinju.

Jelgava
Ierakstīts

gribu.lv 19.nov 2014.g, pat google ierakstot vinas meilu var dabuut bildes. Bl*e Jums dod kadus kontaktu un kads piepisaas. l*hi.

Klau, pirms izraadiit vaardu leksiku, izlasam jautaajumu;) Es prasiiju kontaktus? Nee. Vnk shii meitene te ir krustu shkjeersu apspriesta un ir jau bijis precedents, kad vinjas privaati suutiitas bildes tika sagaaztas te. Cik redzeets, vinja foto ar seju intim.lv, puh.lv un gribu.lv neliek, taapeec arii pajautaaju. Ja esam skrupulozi, tad ne google ne gribu.lv ar sho nr sludinaajumu ar bildi neizmet, bet nu pie kaajas. Pienjemsim, ka atmeta inkognito statusu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.