Mauka. Ja es lasu par akciju tirgu, bet akcijas neperku, tad arii lasiit nedriikst? Logiskaa atradusies. Skola bija jamaacaas, nebutu par mauku tagad saukta 😂😂😂😂😂
Lasīt un rakstīt bezjēdzīgus tekstus ir divas dažādas lietas 😉
Man liekās šis ir viens no bezjēdzīgākajiem variantiem, jo aprakstīt principā tik var - blonds, brunets, rižs, garšs, īss, tievs, resns, latvietis, krievs utt kas dod tieši nulle informācijas.
Vienīgais kad ir kaut kāda jēga tad ja vecim ir kaut kāda rēta uz sejas, kakla, vai tetovējums ko uzreiz var pamanīt. Citādāk pilnīgi bezjēdzīgs pasākums.
Nu re. Par to arī runa. Klients šodien mobils, šiverīgs. Vienu dienu Jelgavā, otru Cēsīs.
Black listi šajā forumā lielākoties ir paredzēti dāmām tomēr. Spriežot pēc vārda “Jānis” es šaubos, ka tu piederi pie šīs kategorijas.
Tāpēc vari droši nelasīt black listus, neviens tevi nepspiež 😊
Jau minēta laikā sāk runāt par sexu bez gumijas,, pectam gandrīz ar varu grib bez gumijas,, izlecu no gultas ārā un teicu vai nu būs ka es saku vai var iet prom ... jābūt uzmanigām meičas
Viņš arī Rīgas meitenēm raksta, tāpēc domāju var dublēt šo uz kopējo black listu arī
Ierakstīts
Atkal neloğiskā diršana 😂
pieņem 10 klientus dienā - konveijrs (slikti)
pieņem 2-3 klientus (ir brīvais laiks) - nekas labs, jo viņai ir laiks šeit sēdēt