ja policijai nav ko dariit un ies razberatsja ar kautkaadu kas maukai zvanijis😂beidzat tak tas amerikanjus filmas skatiities kur kads musarnulsja,iesudzeja kadu tiesaa parto ka fakuci paradija utt😂Tak noblokjee nr un miers,nee,naak te suudzaas 😂
Es nesūdzos,man reāli smieklīgi bija ar viņu parunāt. Tā pat viņš jau ne jau konkrēti man draudēja,bet vairāk tiem kas maukām maksā,ka šaus nost. Pofig,varbūt širme vienreiz aizies ciet,un ies pa kādu TC ar vectēva bisi un šaus visus,kas patrāpījās,jo nav ko te staigāt naudu tērēt. 🤣🤣🤣🤣
Только что звонил с закрытого номера.Уже знала кто,прекрасно пообщались.Там ментально своеобразный чел.Vispār pareizāk viņa kontaktus policijā jānodod.Sarunas laikā bija interesanti uzklausīt ka visi apkārt ir mauki un pidari,un tie kas maukām maksā arī pidari,un visus jānošauj.Nu tāds mikro Breiviks.
kur tu viņas nokoļī ka liekas ka varbūt suteneri? kādos saitos? reāli suteners nemaz nevar ielikt teorētiski neviensu sludinājumu. viņai pašai jaliek. tak visur ir istaisīts ka apstiprina tikai numuru kas ir paša.
Pie sutika darba telefons,kurš reklāmā,no kura viņš sarakstās ar klientiem ,un tad meitenei sūta ziņu ka tikos un tikos būs.It kā tā tā shēma viņiem strādā.Parasti,ja rakstīts -писать только WhatsApp, на звонки не отвечаю- tad procenti 90 kā sutiku kantorītis.
Vismaz daudzi klienti stāstīja,ka pie UA tādi varianti,ka sāk pa WhatsApp dod tādas adreses norādes,ka var saprast,ka cilvēks nekad tur nav bijis,sēž Varšavā vai Kijevā un regulē vēl 100 tādas,vai sarakstē sarunā kādu dop servisu vai fetišu,vai lai kādā īpašajā veļā sagaida, atnākot saprot ka meitene par to pat nenojauš.
Ierakstīts
Es nesūdzos,man reāli smieklīgi bija ar viņu parunāt. Tā pat viņš jau ne jau konkrēti man draudēja,bet vairāk tiem kas maukām maksā,ka šaus nost. Pofig,varbūt širme vienreiz aizies ciet,un ies pa kādu TC ar vectēva bisi un šaus visus,kas patrāpījās,jo nav ko te staigāt naudu tērēt. 🤣🤣🤣🤣