Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alūksne 2026
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Esvietejais teica:

Babene satraukusies! Es ta zinu ko rakstu.

Satraukties driz vaidzes tev.un ilgi nebus jagaida.tevi atradis pec IP adreses.tad ari par visu stbildesi..man nevajG ne par ko uztraukties.tu tads vienigais neapmierinats abizots pa dzivi

Alūksne 2026
Ierakstīts
pirms 1 stundas, cucispeps teica:

Pag, bet viņš tak samaksāja par to, lai varētu 1 h tevi drāzt? 

Jabut  drusku pieklajigam un nevajag melot par sievieti tur jau tas knifs.ka apmelnosana un nepatiesas zinas sniedz..ja cilveks nemak uzvesties tad ari tada ateiksme bus pret cilveku.un drusku jaseko sev lidzi.higiena un vismaz kad brauc ciemos vajag duša apmeklet sevi..un melošana par 10 gadiem..un daudz faktu kad cilveku nacas izraidit.bet tas lai paliek viņa sirdzapzina.

Alūksne 2026
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Esvietejais teica:

Noteikumi vienkārši. 1h 10sarkanie. Nevis kā viņa grib 20min 10sarkanie. Es no savas puses izdariju kā runāts. Viņa nē.

Tu savu dabuji? Apmierinats? Kur tad ir uzmetiens?. tad turi olas sasietas..neviens jau nav vainigs ka ilgak neturi.bezjedziga tema.nabadziņš.

Alūksne 2026
Ierakstīts
On 24.03.2026. at 17:08, Ren4ik teica:

Pa

Par kuru iet runa,par Mariku?🤔

Ar Mariku ir vis ok😂.ja kadam idiotam nepatik var nebraukt.iet runa par to neapmierinatu slimi garigu cilveku ja tādu var uzrakstit.vienkarši vajag  ieverot noteikumus tad nebus problemu.🤗

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.