Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
pirms 13 stundām, Petarde teica:

par konveijeriem es saucu taas nojaataas kuram tur lejaa jau viss bediigi un kapitalku vajag taisiit ,nevis cik vinju cilveeki grabina dienaa

kadi 2-3,ja tev pa dienu 2-3 butu tad tev nebutu laiks te seedeet arii

Ja ir 2-3 pa dienu tici man ka laiks ir pietiekami te sēdēt un te tikai šeit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 smieklīgais 

On 10.10.2025. at 11:15, Esvietejais teica:

Ja Valmierā rādīsies, pielikšu GPS pie tavas mašīnas. Tiksimies pie TAVAS mājas!

On 10.10.2025. at 08:33, Esvietejais teica:

Laikam nav klientu, tapēc sūdz savas bēdas. Tad loģisks jautājums, kapēc nav klientu? Cena neatbilst pakalpojumam? Varbūt tomēr lielāka problēma ir pati rakstniece?...

Ha ha ,, ko Tu man privāti raksti ar saviem GPS ? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 komēdija 

pirms 45 minūtēm, Esvietejais teica:

Jā uzmanību māk pievērst. Raksta klientiem, sūta bildes, piedāvā atlaides, 😘 sūta! Ja vēl uzreiz sarakstes sākumā, ta vēl saprastu. Bet ne jau pēc 6 stundām! Jajautā vai viņai ar galvu viss ok? Nākošreiz būsi Valmierā, noteikti apciemošu. Bet maksāsi man!

Ko Tu te fantazē? 

Man ielikt šeit mūsu saraksti ??

Kā prasi bez gumijas un jautā vai nav palikuši preži no iepriekšējiem klientiem jo garšo sperma ?? Labāk nesāksim ok ? 🤣🤣🤣🤣 Tevi ļoti labi ziņu. Un vienmēr man prasi atlaidītes ... tas ka Tev nav naudas nenozīmē ka nevienam nav ,,,

Ja arī kādam vīrietim kādreiz maksāšu tad ar normālu locekli nevis Tavu 5cm ieaugušo ka knapi sačamdīt var 🤣🤣🤣 

Lai forša diena 💋

pirms 57 minūtēm, xxxvvv teica:

Tāpēc, ka šai maukai patīk sev uzmanību pievērst šādā veidā. Ja pisties nemāk, jaceļ sevi saulītē šādi :D

Nespried visus pēc sevis 🤣🤭

Ja nemāki pisties nāc iemācīšu

Raksta stulbības 

Screenshot_20251010_084153_WhatsApp.jpg

pirms 9 stundām, Everesters teica:

Nah tu publicee savas probleemas mauciskaas?

Laikam savu nr pamanīji šeit 🤭 Nestreso puisīt ,,

pirms 10 minūtēm, Esvietejais teica:

Laikam nav klientu, tapēc sūdz savas bēdas. Tad loģisks jautājums, kapēc nav klientu? Cena neatbilst pakalpojumam? Varbūt tomēr lielāka problēma ir pati rakstniece?...

Klientu pietiekami !! 

Cena atbilst pakalpojumam! 

Katra sieviete nosaka par cik viņa ir gatava to darīt ,, problēma nav cenās... problēma ir vai vari to atļauties ,, ja nevari tad nevari .. lai nebūtu dusmas uz to ka nevari atļauties pelni vairāk... nav jaraksta muļķības ka pa dārgu un vēl nez kas ,,, 80% nav par dārgu a tie 20% man pat nesanāk laiks prieks viņiem 🤭🤭🤭🤭

pirms 16 minūtēm, Esvietejais teica:

Un pēc kā Tu secināji ka nav klientu? Negribas publicēt šeit to visu ,, bet ja es Tev parādītu cik daudz sexa man bija Tu raudātu aiz skaudības 🤭🤭🤭🤭

pirms 10 stundām, Blondy teica:

Vins man neliek mieru 5 gadus un katru mēnesi zvanās kad pilnmēness , tagad Tu arī uzrāvies uz vinu . 🤦🏼‍♀️

Sausmas ,,, viņš nabadziņš tik ļoti centas mani aizvainot bet nekas nesanaca 🤣 pectam zvanija es pacēlu,, jezu jezu !! Bet nu forši uzlaboja gariigo vakarā 

pirms 8 stundām, Deina Lana teica:

Vakar arī zvanija ar kliegšanu un uzbraucieniem. Parasti tā invalīdi var uzvesties.

Ja ja ,,, dīvainits 🤣🤭

pirms 14 minūtēm, Blondy teica:

Šis ir tas , kas katru pilnmēnesī gadiem zvanas, runa par Dievu , neliek mieru . es vinu  esmu nobloķējusi, vins zvana tagad slēptiem numuriem , un megina pazemot ar vārdiem   uzstāj uz tikšanos . Viņam šodien saasinājumi , jo pilnmēness . Man šovakar   vins zvanīja 4x 

IMG_6581.png

IMG_6580.jpeg

IMG_6579.jpeg

Šausmas ! Jāiet viņam pie ārsta , ja nav jau pa vēlu 🤣🤭

Valmiera 2025
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Vososls teica:

Okey, kāds var būt var pastāstīt par to kāda ir Lauriņa? Kāds izskats, process....?

Te daudzi prasa manu Nr,  uzraksti viņiem pajauta ko teiks 😄 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.