Tā nu tas ir ... es saprotu ka katrs vienmēr domā tikai pa sevi ... viņš man tāds vēl saka es tev parādīšu no laboratorijas zīmi 🤣🤣🤣🤣 Es saku es tādas zīmes 10 varu nopirkt ja vajag 🤣🤣🤣🤣
Jau minēta laikā sāk runāt par sexu bez gumijas,, pectam gandrīz ar varu grib bez gumijas,, izlecu no gultas ārā un teicu vai nu būs ka es saku vai var iet prom ... jābūt uzmanigām meičas
Я спрашиваю не для того что бы обозвать или поспорить, но какими параметрами ты определила что лучше. Посоветуй как нам выбрать ту самую- самую, на что обратить внимание?
Каждая себя любящая женщина знает то что она лучше другой 😄 Вы не которые мужики чуть тупите 🤞 без обид 💋
Одна для всех хорошая и лучшая не сможет быть , у каждого мужчины свой вкус, кому-то нравится пишки, кому-то кости , кому-то грудь кому-то попка 💥💋
Meitenes tas tā Jūsu zinasanai šitie divi eksemplāri čakarē prātu,, saka ka ir piebraukusi bet nekā,, ne pirmo reizi saskaros ar so no viņiem tāpēc domāju ieliksu lai zinat, ieprieks biju tad rezerveja laikus un pazuda tagad viens pazuda otrs itka esot piebraucis bet ne tur tad meklē maju kura ir adrese un viņu pamanit ir viegli... nu pamuļķi
Ierakstīts
Raksta un čakarē prātu... 10000000 jautājumi beigas nekā
Raksta daudz , vēlmes daudz , čakarē prātu, pectam ņirgājoties piedāvā 30-40e un rupji nosaukā