Только что звонил с закрытого номера.Уже знала кто,прекрасно пообщались.Там ментально своеобразный чел.Vispār pareizāk viņa kontaktus policijā jānodod.Sarunas laikā bija interesanti uzklausīt ka visi apkārt ir mauki un pidari,un tie kas maukām maksā arī pidari,un visus jānošauj.Nu tāds mikro Breiviks.
ja policijai nav ko dariit un ies razberatsja ar kautkaadu kas maukai zvanijis😂beidzat tak tas amerikanjus filmas skatiities kur kads musarnulsja,iesudzeja kadu tiesaa parto ka fakuci paradija utt😂Tak noblokjee nr un miers,nee,naak te suudzaas 😂
Sveiki. Nezinu vai šis cilvēks šeit ir kaut ko par mani rakstījis bet gribēju pateikt to ka šis cilvēks grib izspiest no manis pēdējo naudu saka ka ir atsūtījis naudu bet kontā nekas neienāk tajā pašā laikā citi sūtot naudu no tās pašas bankas uzreiz ienak nauda un uzreiz pēc saņemšanas sanem to ko prasa bildes / video. Beigās vel piedraud ar policiju un uzdod sevi par policistu. Es. Vienmēr esmu sūtījusi video/bildes kad atsūta naudu nevienu reizi neesmu kādu apčakarējusi. Viņa vārds SANDRIS ĶEPALS
tadiem ka tev vajag acis izdurt lai lidz muzha galam neko neredzi,karteejaa sheema,man konts nestradaa,jasuuta uz bralja kontu,jautajums kas pa banku utt un vel lielaaki dalbajobi ir tie kas perk kautkadas bildes un video+jus esat tik tupi ka pat nevarat apiist normaali cilveeku,tie teksti jau gadus 15 visi ir vienaadi,tapat kaa tam daunim kursh kjip-Esmu cesiis,ieskaiti naudu degvielai un atbraukshu,butu vismaz pilseetu nomainijis.
Te tak skaidri redzems ka appisejs uzmetaas par upuri,kjip godiigi suuta video lai te kads lohs uzkjeraas un butu jauna klientuura kuram nosuutiit nokachatus internetaa video
Jaa un tu tas runaat maceetaajs 🤣reiz jau vienaa citaa forumaa tika doti vinju kontakti,rezultaataa visaadi daunji saaka rakstiit,stastiit kur dabujusshi kontaktus,tika blokjeti utt🤣
Varu uzreiz pateikt ka vinju kontakti tev neko nedos,kaa uzrakstiisi taa bus blok vainu pajautaas no kurienes nr dabuji,takaa tu neesi ticies ar vinju tad arii buus blok,uz mani vinjas izgaja abas pashas
Nu tu tomēr izdomā, ko gribi iestāstīt: ka viņa agrāk deva bez gumijas vai ka viņa agrāk bija normāla. Abas lietas gluži neiet kopā 😂
man nekas nav jaiestaasta,jaa deva un bija normaala,es tak neieshu te stastiit visu sikumos kad tas bija,kaa utt,vinja pati labi zin to un lai arii tas paliek
pirms 2 minūtēm, Blondy teica:
Mazliet čalim sapisās, gadās 😆
ko darīt, ka es tāda svēta mauka , varbūt man vnk nodomi apprecēt Lielmeistaru , pirms kazām nedrīkst 😊
Dari ko gribi,vienkarshi nevajag licomeritj un telot no sevis
tādiem indivīdiem , kā Tu, neuzskatu vajadzību atbildēt .Kas tu tads esi, lai man tev jāatbild Kārtējo profilu uzcepis foruma, staigā pa topikiem un ,( atvainojos , par franču valodu ), dirsies ar visiem un visas apliec . Tu jau esi parādījis sevi visā krāšņumā ar saviem postiem . Ja tu esi iedomājies , ka tu esi baigais ērglis , tā ir tava darīšana . Manas acis Tu uzvedies ka lēts sētas krancis, kas skraida pa topikiem un megina riet , atradis forumu kā ārstniecības iestādi, kur var pacelt savu pašapziņu .
Diskusija slēgta . Pārāk daudz veltīju laiku tev
ok es seetas krancis,bet tu dod bez prezha(vismaz agrak devi) pashapzinju tu paceli ienakto shajaa vietaa,jo agraak Tu normala biji,es vispar tavaa adresee neko neteiktu,bet smiekli naak kaa Tu te telo sveto neskatoties uzto ka pati to esi darijusi 😁nerunasim vel par taviem zhurciskajiem gajieniem,inspektoru capu kas vajaja gloriju un beigas pasham suudi bija utt😁pati tur tusee ar manjakiem kopaa un te baigi sudzaas kadi neadekvaati virieshi 😁
Nearvienu es nedirshos un neaplieku,par jums licomernijam kucem tik saku patiesiibu,ja juus te nedirstu pasakas tad es vispar neko neteiktu jusu virzienaa,tu esi tada patii kaa taas masazhistes kas sukaa pa naudu un drazhas,tad naak te un saka ka to nedara
Man vienīgajam liekas, ka ir normāli pajautāt visas iespējamās lietas, lai tikai vispār saprastu, ko tur sagaidīt? Es, piemēram, uzdodu jautājumus, lai saprastu, vai meitene vispār pati raksta vai suteners, tāpat arī, ja meitene uzreiz raksta, ka pieejams viss iespējamais, tad skaidrs, ka tur būs bijuši visi iespējamie. 😂 Tāpat par vecumu u.c. lietām, daudzas 18 gadīgās sludinājumos bieži ir 16 vai 17 gadīgas, tāpēc jāiet nedaudz ekstra aplis, kamēr izzondē, kas nav nonarķojusies, nodzērusies, ekspluatēta utt. Tai pašā laikā, ja, piemēram, saka, ka kaut vai minetu nevar vispār bez gumijas, tad es pat visbiežāk neeju tur, ja vien nav milzīgi buferi, katram savi principi. 😂
Tieshi taa,tapat tai adelei prasiju kapec sludinajumaa raksti ka minets,ja reali to nedari,saka dirst man ka es neadekvats esot 😂un hvz vispar vai vinjai 18 ir,chota atkal pazuda,tur reaali liekaas ka vinjai kads piespiezh to dariit!
Ja nav vienalga ko drazt tad pilniigu piekriitu ka ir jaizprashnjaa viss un foto japrasa,es vienmer uzprasu to kas man intrese un foto,ja nesuta foto tad iet nahuj ,lidzaarto es reti esmu bijis neapmierinaats ar maukam ar kuram esmu ticies un nav bijusi kautkada nesaprashanas!Pec redzeetaa var secinaat ka shitiem konveijeriem,kroksenem utt visu laiku ir kautkadas problemas un pie vinjam iet tik kautkaadi neadekvatie manjaki,no nromalam maukam nav dzirdeetas sudziibas!
Da ko jus te maukas njaudat,kad jus uzmetat,sutat feik foto,kad pezha smird pec zivim,vai kad atbrauc tupa pazudat tad viss ir labi 😂Tak sezhat savaa tupajaa busterii un katru filtrejat pirms tikshans!
Vispar sho vietu vajag padariit pieejamu tikai virieshiem,privatu un ar kautkadu aboneshanas maksu
Blondy ko neatbildeeji uz manu jautajumu?nu parto ka esi pisusies par maksu bez prezha??😁varbut tagad to nedari,bet agraak dariiji,daudzi ir piebeigushi tavos caurumos,gan jau pastavavigajiem tapec vel dod bez prezi,bet tas nenoziimee ka neko nevar sakjert,tagad te teelo sveeto un kautkadas pamaciibas vel dod 😁labaak butu klusejusi 😄
Ierakstīts
jaa un kaa to pateica taa man intrese pargaaja