Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Baldone 2026. 291031**
Ierakstīts
pirms 15 stundām, Dema987654321 teica:

Сколько  просит  денег?

50 евро за часовой массаж. Для всего тела, включая руки и ноги. Мне делали эротические техники. Затем, если захочу, секс, это плюс 50 евро за полчаса. Массаж хороший, после него чувствуешь себя так, будто можешь работать 7 дней подряд. Только вот она не принимает у себя дома, она живет с родителями. Нужно подумать о месте, но его можно найти прямо в Бальдоне. Ничего плохого сказать не могу.

Baldone 2026. 291031**
Ierakstīts

25 cm! Palasīju Tavus ierakstus- redzu, Tu ar visām neesi apmierināts!  Vai tik nav problēma Tevī pašā?

Signe123 normāls meičuks, bija man masāža un sex. Masāža lieliska, pati tīra, kopta, nedzer. Var būt pats neproti ne runāt ne sarakstīties, tāpēc atteicās ar Tevi tikties? Tai dāmai ir pašcieņa, es to tikai varu piebilst. 

Bauska 2025
Ierakstīts

Eu, džeki, jums nešķiet, ka jūs kā maitas riņķojat virs mirstoša dzīvnieka vai cilvēka un gaidāt, kad viņš nosprāgs. Kur cieņa pret sievieti? Jūs taču gribat dzīvot labi, vai ne? Neaizmirstiet, no kurienes paši esat izlīduši...JĀ? Visa jūsu labklājība dzīvē ir atkarīga TIKAI NO SIEVIETES LABVĒLĪBAS!  Un ja viņa kādu apstākļu dēļ piepelnās- tā ir tikai viņas darīšana! Nosodīt un  sodīt ir Dieva darbs, ne jūsējais! Lai gan Dievs nesoda, Dievs māca! Kas jūs paši esat? Ko jūs paši darāt? Krāpjat savas meitenes, savas sievas! Tad padomājiet, kādi dzīvnieki esat jūs paši!! Kas jums ir devis tiesības kādu nodirst? Katru reizi, kad laižat pa kreisi, iedomājieties, kā justos jūs paši, ja jūsu meitene darītu to pašu? Un var būt dara arī! 

Bauska 2025
Ierakstīts
pirms 3 stundām, istaisvecis teica:

Baigie diršļaki esat! Kāpēc tā jāaprunā dāmu, kas jums dara patīkami? 

On 21.11.2025. at 10:00, Puss_magn teica:

Cik zinu ir no Bauskas puses, vai kāds šo ir arī spaidījis? Esmu dzirdējis, ka visu varot sarunāt bet kā tad ir patiesībā? 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.