Es devos pie šīs sievietes. Iepriekš biju ar viņu sarakstījies vairākas reizes, izmantojot dažādus telefona numurus un dažādus vārdus, bet līdz tikšanās reizei tā arī netiku.
Beidzot mēs satikāmies. Dzīvoklis bija pieticīgs, un bija skaidrs, ka viņas draudzene Alise arī bija tuvumā, ja ne pašā dzīvoklī.
Sieviete, kas mani sagaidīja, nekādā ziņā neatbilda tai, kas redzama bildēs. Viņa ir apmēram 155 cm gara un drīzāk tuvāk 50 nekā 30 gadiem.
Viņai ir diezgan labs, tonizēts augums, taču tas nav tik stingrs un kopts kā bildēs, kuras viņa šobrīd izmanto.
Pats process nebija nekas īpašs. Mēs vienojāmies par pakalpojumiem un ķērāmies pie lietas.
Kaa nevieteejais, biju pie Sanitas iebraucis sodien. Domaju vai tiesam tik traki. Nu jebal, es labak tad maksaju 200 pa stundu bet zinu par ko. Dzivokli uzturejos 10 sekundes, izskatijas normaala pāli ari. Pizdu braucu majas dročiit.
Jā kāds grib papurināt 20 gadīgu grūtnieci pēdējā mēnesī , tad varat mēģināt šo darboni. Maksā 6 zilie. Klasika, minets, dupsī īsti nedod , bet par 4 orandžiem var sarunāt 🤣
Ierakstīts
Kurš pedejo reizi ir ņemis Dianu?