Jau minēta laikā sāk runāt par sexu bez gumijas,, pectam gandrīz ar varu grib bez gumijas,, izlecu no gultas ārā un teicu vai nu būs ka es saku vai var iet prom ... jābūt uzmanigām meičas
Nuuuu, īpatnējs tev klients bijis . Intereses vadīts paskatījos numuru un saķēru šausmās galvu 🤯
Palasot komentarus,tad pec tava apraksta te daudzi tam atbilst.Pat brinos,ko tads klusums peksni iestajies.
Tūliņ slūžas atvērsies un visi kopīgi ienīdīs mani 🤣 vizuālo nodirst nesanāks, bet pateikt, ka lohs - īzī.
Šeit ir kategorija ar tukšajiem dirsējiem, kuriem visas fejas ir cūkas, resnas, smirdīgas. Lai gan pie daļas no tām esmu bijis un neko tādu neredzēju 🤷♂️
Klasiskais latvju bāleliņa portrets - nodirst citu, lai uz tā fona liktos ahujenāks.
Statistika liecina, ka lielie nodirsēji ir tie, kas dzīvē neko nav sasnieguši, kompleksaini un aprobežoti. Vieglākais veids kā viņiem savu pašapziņu celt - nodirst cita cilvēka vizuālo izskatu. Ne uz ko citu viņi parasti nav spējīgi.
Tieši tāpēc arī ņem. To sauc par daudzveidību. Pat, tavuprāt, visneglītākajai sievietei būs pielūdzēji . Būs tie, kas gatavi uz rokām nēsāt. Un tas ir normāli.
Ierakstīts
Nuuuu, īpatnējs tev klients bijis . Intereses vadīts paskatījos numuru un saķēru šausmās galvu 🤯