Palasot komentarus,tad pec tava apraksta te daudzi tam atbilst.Pat brinos,ko tads klusums peksni iestajies.
Tūliņ slūžas atvērsies un visi kopīgi ienīdīs mani 🤣 vizuālo nodirst nesanāks, bet pateikt, ka lohs - īzī.
Šeit ir kategorija ar tukšajiem dirsējiem, kuriem visas fejas ir cūkas, resnas, smirdīgas. Lai gan pie daļas no tām esmu bijis un neko tādu neredzēju 🤷♂️
Klasiskais latvju bāleliņa portrets - nodirst citu, lai uz tā fona liktos ahujenāks.
Statistika liecina, ka lielie nodirsēji ir tie, kas dzīvē neko nav sasnieguši, kompleksaini un aprobežoti. Vieglākais veids kā viņiem savu pašapziņu celt - nodirst cita cilvēka vizuālo izskatu. Ne uz ko citu viņi parasti nav spējīgi.
Tieši tāpēc arī ņem. To sauc par daudzveidību. Pat, tavuprāt, visneglītākajai sievietei būs pielūdzēji . Būs tie, kas gatavi uz rokām nēsāt. Un tas ir normāli.
Ierakstīts
Tūliņ slūžas atvērsies un visi kopīgi ienīdīs mani 🤣 vizuālo nodirst nesanāks, bet pateikt, ka lohs - īzī.
Šeit ir kategorija ar tukšajiem dirsējiem, kuriem visas fejas ir cūkas, resnas, smirdīgas. Lai gan pie daļas no tām esmu bijis un neko tādu neredzēju 🤷♂️