Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera 2025
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 18. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 18. marts - Iemesls nav norādīts
10 minutes ago, Everesters said:

Dudiiba carbay auto nopirka. Nebuus vairs ar lamatu jaavizinaas😁😁😁😁

Kāds sakars kaut ko tādu te rakstīt. Ieraksti kur Tu savu lamatu nopirki un būs tikpat maznozīmīgi.

Valmiera 2024
Ierakstīts
On 3/23/2024 at 4:08 PM, Lancelot said:

Hello, in Valmiera any nightclub or bar to visit. To meet with woman ?

Oh, my Dear friend Lancelot, I feel that you are lost in this beautiful, small northern pearl. Here, let me help you https://letmegooglethat.com/?q=Valmiera+nightclubs+bars . With regards to meeting women, I have to be honest, it is more likely a 50/50 chance to meet both genders (think pre-transgender, gender neutral, non-binary, agender, pangender era 🌈 ). Source: https://infogram.com/iedz-vecuma-sastava-piramidas-1989-un-2017-g-tk-cilv-gada-sakuma-1h0n25w9jl5z2pe

Have a wonderful nightlife!

Valmiera 2023
Ierakstīts
6 hours ago, guchijs said:

Kāds ir testējis? 

Screenshot_20231017_162326_com.android.chrome.jpg

Bilde nav viņas, dzīvē tālu no tā ko redzi bildēs. 29 gadi nebūs, dzīvē piemet vēl +10 gadus. Nav vietējā, 1/2h 80e, bija zivteles smaka, kas galīgi neuzrunāja, neiesaku.

Valmiera 2020
Ierakstīts
3 hours ago, Dzekins said:

Šī ir draudzene Tavai Sabrinai.Un abas ir no Rīgas.Uz Valmieru atbrauc Haltūrā.Rīgā palicis švakāk ar klientiem.Un šeit noīrē hātu uz dienu vai divām.

Viena prasa 100 otra 70 rubļus izpildījums līdzīgs

Valmiera 2020
Ierakstīts
3 hours ago, xxxvvv said:

Kaut kas jauns vai fake? Ir kads bijis ir verts meiginat?

81DA0B1F-B9F5-4177-9AAA-104191688F55.jpeg

Fake, tur otrā galā man liekas nelīdzsvarots cilvēks vai arī meitenīte, kura izmanto mammas telefona internetu un WhatsApp, lai sarunātos. Tādēļ zvanīt neļauj, atrunājoties, ka nav zona. Teica, ka tiekoties bez maksas, brīvas izvēles pasākums, tad sarkanā lampiņa iedegās uzreiz un sarunu turpināju tikai intereses pēc, kā šis viss beigsies. Beigas pienāca ātri, vai nu izdzēsa pati WhatsApp kontu vai nobloķēja mani, kad runa virzijās tuvāk - "nu ko, tad tiekamies?". Zvanīju uz numuru pa tiešo vēlreiz un tur man sieviete saka, vai es kaut ko nejaucot, jo neko rakstijusi neesot. 😃 spriediet paši

Cēsis 2020
Ierakstīts
On 3/23/2020 at 12:27 PM, ciekurs12345 said:

Sveiki, cēsnieki. Klīst runas, ka Cēsīs esot 2-3 masieres ar kurām varot sarunāt bonusiņus. Varbūt kāds ko zina un var man privāti uzrakstīt. Pats esmu Valmierā. Būšu pateicīgs. 

Prior salonām tagad galds ir arī Cēsīs, ja soctīkli nemelo.

Valmiera 2020
Ierakstīts
On 3/24/2020 at 7:38 PM, Staltais Žanis said:

Ir atgriezusies.

Jau rakstīja dāma,ka back in business & ready for the "štoks", tik interesanti vai karantīnā ir bijusi!?

Nesen arī noķēru nepatīkamu pārsteigumu, kad masieres dāma, iespējams tikko atlidojusi, jau izsūtīja atgādinājumu par sevi, ka viss jau notiek. Labi, neesmu prasījis, kad atgriezās precīzi un var jau būt, ka pasēdēja karantīnā, bet nu nah**am tas vajadzīgs šobrīd. Neticu, ka nevar mazliet iekrāt Austrijā raustot pipeles, lai nevarētu mazliet padzīvot mierā.  

Valmiera 2020
Ierakstīts
16 hours ago, vwlipo said:

Kas tagad butu aktuali Valmiera?

Kā jau parasti, šis ir mans viedoklis (arī epidemiologu) un var krasi atšķirties no tiem, kam tas saprāts un atbildība paplāna.

Aktuāli tagad kā maksimums ir būt pie sievas vai draudzēties kulakovu, kam nav sievas. Draudzējaties ar saprātu šobrīd, to kurš nāk no īstās galvas. Viena indivīda šāviens nav vērts citu dzīvības/veselības riska pakļaušanai.

Valmiera 2020
Ierakstīts
29 minutes ago, baardainis said:

Kads zina,kurš bīja tas džeks,kurš bildēja masiēres Valmiēra?gribētos redzēt kadu bilžuku,kas kam ir,sutiet privati,,,,

Nesaku, ka Tev tā ir jārīkojas kā ieteikšu, izsaku tikai savu viedokli, kurš iespējams atšķiras no Tava.

Ej kaut pie vismām masierēm katru nedēļu un izvērtē nevis draudzējies ar dūri pie bildēm.  Dēl šādiem izgājieniem tās masieres un arī pārējās darbones ar vien mazāk paliks. 

Valmiera / Cēsis / Smiltene
Ierakstīts

Kkas jauns?

Vēlies satikties ar mani seksam?

Varbūt tieši es esmu tā, ko tu, meklē!

Mazliet par sevi:

Esmu 23/170/56kg B, slaida, simpātiska ar skaistu smaidu un brūnām

acīm!

Ja,tev ir vismaz 35 un uz augšu, esi solīds, godīgs un jauks, būšu priecīga

par tavu zvanu! :) 2/8/3/6/1/4/9/8 Uz e-pastu atbildu reti!

(Neesmu no Rīgas, vietas man nav,sekss tikai auto!)

Sms un pīkstinātājus ignorēšu! Neatbildēšu arī tiem, kas zvanīs vakaros pēc

plkst.22.00.

Nekur ciemos un nevienam līdzi nebraucu!

Nakts izklaides, tusiņi svešās kompānijās un alkoholiskie dzērieni neinteresē!

Princess (23) - diamondgirl2@inbox.lv

938_1000.jpg

http://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&bn=gribu_eskortpakalpojumi&key=1479134671&first=1479138616&last=1479127344

Esot no Gulbenes.

Valmiera / Cēsis / Smiltene
Ierakstīts

Kaut vai 100, viņas parādījušās Zilākalnā, bet ja nav kontakti vai vismaz atsauce no kurienes ņemta šī informācija, ka viņa tur ir parādījusies, tā ir kārtējā "pīle", ko te mals divu lapu garumā ar numuru, epastu meklējumiem bez rezultāta. Tikai ieteikums veidot mazliet izsmeļošākus komentārus.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.