Bilde nav viņas, dzīvē tālu no tā ko redzi bildēs. 29 gadi nebūs, dzīvē piemet vēl +10 gadus. Nav vietējā, 1/2h 80e, bija zivteles smaka, kas galīgi neuzrunāja, neiesaku.
Kaut kas jauns vai fake? Ir kads bijis ir verts meiginat?
Fake, tur otrā galā man liekas nelīdzsvarots cilvēks vai arī meitenīte, kura izmanto mammas telefona internetu un WhatsApp, lai sarunātos. Tādēļ zvanīt neļauj, atrunājoties, ka nav zona. Teica, ka tiekoties bez maksas, brīvas izvēles pasākums, tad sarkanā lampiņa iedegās uzreiz un sarunu turpināju tikai intereses pēc, kā šis viss beigsies. Beigas pienāca ātri, vai nu izdzēsa pati WhatsApp kontu vai nobloķēja mani, kad runa virzijās tuvāk - "nu ko, tad tiekamies?". Zvanīju uz numuru pa tiešo vēlreiz un tur man sieviete saka, vai es kaut ko nejaucot, jo neko rakstijusi neesot. 😃 spriediet paši
Sveiki, cēsnieki. Klīst runas, ka Cēsīs esot 2-3 masieres ar kurām varot sarunāt bonusiņus. Varbūt kāds ko zina un var man privāti uzrakstīt. Pats esmu Valmierā. Būšu pateicīgs.
Prior salonām tagad galds ir arī Cēsīs, ja soctīkli nemelo.
Jau rakstīja dāma,ka back in business & ready for the "štoks", tik interesanti vai karantīnā ir bijusi!?
Nesen arī noķēru nepatīkamu pārsteigumu, kad masieres dāma, iespējams tikko atlidojusi, jau izsūtīja atgādinājumu par sevi, ka viss jau notiek. Labi, neesmu prasījis, kad atgriezās precīzi un var jau būt, ka pasēdēja karantīnā, bet nu nah**am tas vajadzīgs šobrīd. Neticu, ka nevar mazliet iekrāt Austrijā raustot pipeles, lai nevarētu mazliet padzīvot mierā.
Kā jau parasti, šis ir mans viedoklis (arī epidemiologu) un var krasi atšķirties no tiem, kam tas saprāts un atbildība paplāna.
Aktuāli tagad kā maksimums ir būt pie sievas vai draudzēties kulakovu, kam nav sievas. Draudzējaties ar saprātu šobrīd, to kurš nāk no īstās galvas. Viena indivīda šāviens nav vērts citu dzīvības/veselības riska pakļaušanai.
Kads zina,kurš bīja tas džeks,kurš bildēja masiēres Valmiēra?gribētos redzēt kadu bilžuku,kas kam ir,sutiet privati,,,,
Nesaku, ka Tev tā ir jārīkojas kā ieteikšu, izsaku tikai savu viedokli, kurš iespējams atšķiras no Tava.
Ej kaut pie vismām masierēm katru nedēļu un izvērtē nevis draudzējies ar dūri pie bildēm. Dēl šādiem izgājieniem tās masieres un arī pārējās darbones ar vien mazāk paliks.
Kaut vai 100, viņas parādījušās Zilākalnā, bet ja nav kontakti vai vismaz atsauce no kurienes ņemta šī informācija, ka viņa tur ir parādījusies, tā ir kārtējā "pīle", ko te mals divu lapu garumā ar numuru, epastu meklējumiem bez rezultāta. Tikai ieteikums veidot mazliet izsmeļošākus komentārus.
Viss ir atkarīgs no paša....ko sarunāsi.Sniedz viņa masāžu uz masāžas galda.Pēc tam var sarunāt minetu + vēl kaut ko citu,bet tas,kā jau teicu ir atkarīgs no no katra paša
Seksu arī piedāvā, ja sarunā, vai viss vairāk uz orālām baudām?
aldiz - viņa gribu.lv par pati raksta, ka viņai 39
ir kāda info par viņas izskatu - bildi nepakam nesūta man atkal varbūtība, ka patiks dāma tajos gados liekas tik maza, ka uz aklo negribas mēģināt tikties ..
Tumšmate, apalīga, pupi lieli, seja 50/50, bet ņemama, viss protams ar prezi
Ierakstīts
Valmierā uz katru feju ir pa vienai baznīcai.