Foto varētu būt viņas tikai ļoti sens, jo 40 viņam jau sen nav vairs, bet 50 gan.
Tātad, sagaidīja salīdzinoši simpātiska mature tipa sieviete, pozitīva attieksme un seksīgi ģērbta, uzreiz iekrieta acīs palielas krūtis , atstāju naudu un devāmies uz istabu.
Izģērbjamies un pretīm stāv mature tipa sieviete ar lielām, skaistām silikona ogām, uzreiz seko orālais, process patīkams un ik pa laikam ar otru roku spēlējas ar riekstiem, pēc tam piedāvā kādā pozā vēlies un tad jau pāriet pie galvenās daļas, pati bija aktīva un varēja mainīt pozas pēc sirdspatikas.Biju ļoti pārsteigs, ka bija ļoti laba kompresija.
Takse divi zilie par 30 min, no ierašanās līdz prom iešanai 45 min un netiku steidzināts, un arī neprasīja, lai piemaksātu.
Vai iešu vēl? Nē, jo process notiek uz matrača un nav dušas.
vikula57 Dzimšanas diena 06.08.1987 Dzimums Sieviete Orientācija Hetero Vecums 28 Valsts Latvija Pilsēta Talsi Augums 172 cm Svars 63 kg Reģistrācijas datums 07.09.2015 14:15 Pēdējais apmeklējums 02.01.2016 19:43 Nedaudz par mani:
$$$ Tiksos ar tevi slepeni tava masina kaut kam jaukam Kurzeme zemgale
biju. mature, kas sexdraugos atrodama kā dadzīte. mature nav mans tips, turklāt stipri apaļīga. par cik gāju ar domu riekstus izšaut, tad sarunāju minetu pa 15 vienotās eiropas naudiņām. pati tīrīga, gludi izskūta, par cik esmu jauns, tad šī vēl beigās iekarsa. liekas, ka būtu arī drāti sarunājis. attieksme laba, sagaidīja caurspīdīgā halātā, zem kura nekā nav. pats minets 8 no 10, jo pieredze dara savu, un varēja just, ka patīk. kaut kā tā.
Ierakstīts
vai kadam ir info vai pieredze, vai saldus kada darbojas ar erotiska mazasa? ir piemeram laipa spa un vel citus.