Varam pateikt paldies tam ar pirkstu sausā vāverē taisītajam daunim, kuram iedevu kontaktus un kurš tukumniecei aizsūtīja skrīnšotu no šīs sarunas. Īsti nesaprotu kāpēc, bet skuķis sacepās un šķiet tagad visus sūta d!rst.
Es pirms kāda gada parotaļājos ar vienu jauniņu tukumnieci, ļoti iespējams ar to pašu, kura minēta augstāk, storijs sekojošs:
Rakņājos pa gribu.lv, uzdūros sludinājumam, aizrakstīju, meitēns atsaucās - sarunājām 50€, bet šai vietas neesot utt., piedāvāja braukt uz Tukumu un ņemt viesnīcu. Tā kā tajā brīdī biju bez auto, pierunāju šamo uz Rīgu atbraukt, bija brīvs dzīvoklis. Sagaidīju šo stacijā - meitēnam tiešām gadi 18 - 19, diezgan simpātiska. Aizgājām pie manis, varēja redzēt, ka šamā nav profesionāle, diezgan uztraukusies utt. Ievedu guļamistabā, izģērbu noliku gultiņā - augums ļoti labs, svaigs, proporcionāls - nelielas, stingras krūtis ar smukiem galiņiem, dupsis smuki apaļš, superīga, maiga āda, pežiņai lielas mazās lūpiņas (patīk man tādas). Izkniebu šo vienreiz, diezgan ātri beidzu, aizgājām uzpīpēt, papļāpājām un uzliku šo uz desas vēlreiz. Kopumā kādas 2h pavadījām kopā. Pēc tam ar viņu vēl esmu sazinājies, bet meičuks sāka kaut kādus lielos ciparus prasīt, šķiet 150€ par reizi, līdz ar to viņai vairs nerakstīju. Numurs man ir joprojām, ja vien viņa nav nomainījusi, varu iedot, ja kāds grib mēģināt.
"Esmu no Ventspils. tikšanas vieta man nav, jo dzivoju ar vecakiem. Ja velaties tikties, tad būs jābrauc uz Ventspils , un jāņem jums viesnicu. uz Rigu gan es nebraucu ( jo ir baili un likas aizdomigi, jo tur ta ir pietiekoši ar meitenem ) Par tikšanam gribētu par pāris stundam - 40 Ls. ja uz nakti 80 Ls tikties varu jebkurā dienā vakaros. Prēti došu savu maigumiņu, siltumiņu un kaisli. esmu paklausiga un pieredzejusi .. "
Nu īsumā tas gadījums sekojošs bija - pirms pāris gadiem sanāca katru nedēļu pa Kurzemi darba darīšanās braukāt un tā vienu rītu stūrēju no Liepājas uz Rīgu, bija organismā vieglas paģiru paliekas, pimpis ciets kā akmens un spiežas stūrē un acu priekšā slapjas pežas rēgojās. Bija arī pāris stundas brīva laika un sāku funktierēt, kur lai operatīvi pautus izšauj. Iebraucu tankštellē, nopirku "Žirafi" un sāku pētīt sludinajumus, cerībā atrast kādu meitieti perifērijā. Un - viena tiešām bija no Saldus! Piezvanīju, balss bija ok, sarunāju un cerību spārnots lidoju pie viņas. Mitinājās šamā divstāvu mājā netālu no Saldus centra. Piezvanīju pie dzīvokļa durvīm, skuķis atver, bet dzīvoklim slēģi ciet, iekšā tikai pāris sveces deg un šamo pat īsti apskatīt nevar. Ieeju iekšā, acis bišku pie tumsas aprod un skatos, ka nekāda skaistule jau nu galīgi nav, bet tā kā biju braucis, līkumu metis, laiku tērējis, nodomāju - pohuj, lai iet. Tikmēr šī jau plika noģērbusies un gultā. Prasu - noskalot daiktu vismaz var kaut kur? Izrādās ka var - divdesmito gadu mutes bļodā. Bļin, sāka viss gribulis galīgi pazust... Nomzgāju pimpi, uzvilku prezi un tāpat, ar pusnolaistām biksēm, iedevu šamai aiz vaiga. Sūkāja labi, bet tad, bļeģ, to nozāģēto īkšķi vēl ieraudzīju... Nu jau galīgi šķērmi palika ap dūšu... Fiksi to mauku apgriezu četrāpus, iegrūdu jamai no pakaļpuses, ātri izdrāzu, novilku prezi, sakārtoju bikses un muku prom no turienes.
"Esmu no Ventspils. tikšanas vieta man nav, jo dzivoju ar vecakiem. Ja velaties tikties, tad būs jābrauc uz Ventspils , un jāņem jums viesnicu. uz Rigu gan es nebraucu ( jo ir baili un likas aizdomigi, jo tur ta ir pietiekoši ar meitenem ) Par tikšanam gribētu par pāris stundam - 40 Ls. ja uz nakti 80 Ls tikties varu jebkurā dienā vakaros. Prēti došu savu maigumiņu, siltumiņu un kaisli. esmu paklausiga un pieredzejusi .. "
Ierakstīts
Varam pateikt paldies tam ar pirkstu sausā vāverē taisītajam daunim, kuram iedevu kontaktus un kurš tukumniecei aizsūtīja skrīnšotu no šīs sarunas. Īsti nesaprotu kāpēc, bet skuķis sacepās un šķiet tagad visus sūta d!rst.