Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tukums 2019
Ierakstīts

Kandavā jauna darbone uzradusies. Ja kāds ir sexdraugiem.com, tur var uzrakstīt. Vakar profils bija ar visu bildi, šodien bildes vairs nav. Meitene it kā 30 gadi, izskatījās vidējas miesasbūves, es pat teiktu, ka mazliet ar lieko svaru. Vieta esot, par pakalpojumu prasa 50eur. Vēstules kopija:"Pa 50 eur ietilpst vis...minets 3 reizes,klasiskais,analais vai tikai minets 30 eur". Pašam šobrīd nav iespēja tikt notestēt...

Talsi
Ierakstīts

Šī brauc pie manis jau kuros reizi. Pati kaut kur no Usmas laikam, mēģināju sazināties, uz zvaniem neatbild, liek klausuli nost, ziņas nāk tik neregulāri, ka nosirmot var. Šis stāsts rit jau otro nedēļu....

Tukums
Ierakstīts

4sex sludinās tukumniece94. Sludinājums:"Klasiskais sex 40€. Oral ar prezi 25€ bez 30. Kunings 30€. Sex + oral 60€. Sex + oral + kunings 80€. ANAL NE. NAKTS NAV. Sex ar PREZI. Esu ar vietu. AUTO NETIEKOS. Lidz 22:00 esu sazvanama. Un uz Rīgu nebraucu"

Tukums
Ierakstīts

biju. mature, kas sexdraugos atrodama kā dadzīte. mature nav mans tips, turklāt stipri apaļīga. par cik gāju ar domu riekstus izšaut, tad sarunāju minetu pa 15 vienotās eiropas naudiņām. pati tīrīga, gludi izskūta, par cik esmu jauns, tad šī vēl beigās iekarsa. liekas, ka būtu arī drāti sarunājis. attieksme laba, sagaidīja caurspīdīgā halātā, zem kura nekā nav. pats minets 8 no 10, jo pieredze dara savu, un varēja just, ka patīk. kaut kā tā.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.