Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sporta Pēc?
Ierakstīts

un ar tām ļoti koptām "meitenēm" drošības pasākumi ir mazāki? tās vieš uzticību, ka ir veselas? vai viņu manikīrs to pasaka vai kas?

...nu nez- lai ES gribētu maksāt kādam Apalonam, lai guļ ar mani skafandrā bez maz vai ... :D tad es labāk samierinos ar random čali, kuram tāpat kā man ir mirkļa un kaisles impulss- kuram nav jāmaksā, un var iztikt vien ar gumiju, lai es "neiekristu" ;)

tas man nav atbildēts- kā var nopirkt kaisli, iekārienu? ok, moš patrāpās tāda kura tev iepatīkas pēc bildes- bet tas ka esi pakalpojuma ņēmējs, un viņa ir sniedzēja- manuprāt ietekmē to jaudu no akta ;)

un ar tām ļoti koptām "meitenēm" drošības pasākumi ir mazāki? tās vieš uzticību, ka ir veselas? vai viņu manikīrs to pasaka vai kas?

...nu nez- lai ES gribētu maksāt kādam Apalonam, lai guļ ar mani skafandrā bez maz vai ... :D tad es labāk samierinos ar random čali, kuram tāpat kā man ir mirkļa un kaisles impulss- kuram nav jāmaksā, un var iztikt vien ar gumiju, lai es "neiekristu" ;)

tas man nav atbildēts- kā var nopirkt kaisli, iekārienu? ok, moš patrāpās tāda kura tev iepatīkas pēc bildes- bet tas ka esi pakalpojuma ņēmējs, un viņa ir sniedzēja- manuprāt ietekmē to jaudu no akta ;)

Nu ēden,Tu gan esi naiva,tie paši čali kurus Tu kautkur nogrāb un ceri,ka viņi ir tīri visos veidos ir tie paši kuri pa dienu bij pie mums,vienigi Tev viņi stātīs pasakas jo Tu iedosi par brīvu,bet pie manis var bez pasaku stāstīšanas,tikai jāsamaksā :D

Kādēļ vīriešiem vienmēr  ir vajadzējis un vajadzēs pērkamas sievietes un vnk citas palasi literatūru nevis te jautā :)

Laikam vecis piekrāpa ar pērkamo,prasi atbildes viņam,bet viņš Tev melos:)

Ar tiem ar kuriem agrāk tikos kā ar mīļākajiem bez naudas,bet par dāvanām,viesnīcās,pirtiņās dzīvokļos,tagad visi ir atnākuši par naudu ,nezinot iepriekš,ka tā es es:)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.