Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2020
Ierakstīts

Sveiki.

Es man liekas visiem puh.lv sludinajumiem esmu piezvanijis ka arii šeit kas pa numuriem ir publiceti zvaniju !

Pacela numurs 29654407 teica ka ar divam 50 eur ! Bet teica lai atzvanu ka paprasis draudzenei ta jau 5 zvanu necel  pzauda .

Tad sievietw 42 gadi pacela ka vakaros nepienjem kontakta 30 eur ! Dziivojot 40 min no liepajas un deel viena klienta nebrauks !

Kaadam ir info par kaadu daamu kas straada veel Liepajaa ! Buutu loti loti pateicigs pa telefona nr !

Paldies

Limbaži
Ierakstīts

Ir satiku minniju !

Parasta lauku meitene figura ok ! Seja vareja buut labaka ! Bet arii daudz ko neredzeju satikos 22:40 aptuveni !

Domaju tikei ar oralo pietiks bet nevareju beigt kaut kas nebija ar to oralo. Tad piedavaju vinjai araa pret masinu no muguras piekrita taa arii beidzu ! 20 eur samaksaju ! Aizbraucu apmierinats! Domaju ka limbazos neko labaku nevar atrast. Viss ar prezi.

P.s teica ka tuliit beigs darbu jo atradusi oficialu vietu kur stradat ta ka pasteidzaties ja gribat !

Limbaži
Ierakstīts

nu chali padalas luudzu !

esmu visus sludinajumus izskatijis 4sex.lv uzrakstijis visam gandriiz ! puh.lv izsutijis epastus nekadas atbildes nav !

tiesam nav kaadam limbazu puse kaada zinama iedo kaads numuru vismaz pa PM !

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.