Biju aizbraucis. Meitene 20 gadi, melni zobi ar baigo karies, klibo uz vienu kaju. Viss tas baigi neseksigi. Domaju kad izgerbsies, tur var gaidit ari parsteigumi.
Cena 50 eur+ vienica 30 eur. Par analo gribeja 70.
Nav verts teret laiku.
Domaju ka viņa strada zem kada sutiniera, kad viņa man neatrada tikšanas vieta, saka zvanit un stastit kadam, ka mani nav. Pec bildem bija redzams ka viņai uz pirksta laulibas gredzens, varetu but ka viņa preceta.
Pec iespaida izskatas, ka baigi kautriga un nekas sakarigs ar viņu neiznaks.
Viņas zobi un klibošana, neatstai labu iespaidu, Domaju ka tas nav viņa profesija, bet ja dod analo, tas nozime ka baiga pieredze seksualojos attiecibas...
Un kā, ir vērts mocīt viņu savā autiņā? Citur nepiekrita.
Nav verts. Esmu meģinaju.
Par meitene, simpotiska uz seju, figura videja resnuma. Meitene nekop sevi, viņai ir daudz zilumi, starp kajam neskuj, kajas ir saberžušas, ada ir balta., apģerbs netirs
Pats sliktakais ir 'zivju smaka'
Es pat nesaku darbinat viņu. Citiem ari neisaku, zivju smaka liecina par visadam slimibam!
Vobwem neterejat savu laiku un naudu.
P.S. ilgi nevareju izvedinat auto no zivju smakas ...
vina man no manis dzivo ~1km radiusa,bet da nu nah pa tadu cenu lai tak vina dirst iet! saprotu stunda butu vismaz 20ls tad vel varetu domat.pec ģīmja ne īpaši..
Ierakstīts
Sveiki!
Vai ir info kar pari ( sieviete 26 gadi un virities) kur tiekas Jekabpili ? Telefonu numuru neliek tikai epasta. Dažreiz uz Rīgu brauc.
Семейная ухоженная пара встретится с мужчиной,за вознаграждение Орал классика анал и дп но всё только с резинкой Мы гетеро Екабпилс