Studente sponsora meklējumos, pieejama esmu P. O.T. Pēc sešiem, ka citas dienas arī pa dienu, ar vietu sakarā tādas nav īsti kur šādus mērķus veikt. Piedāvāju seksu un minetu cenas privāti. Ja interesē raksti. Atrodos Jelgavā.
Es simpātiska, komunikabla, smaidīga un visādi citādi forša meitene (168cm, 71kg, c izmēra krūtis) meklēju vīrieti līdz 35 gadiem. Interesē klasiskais sekss, orālais, ir arī tādas nestandarta intereses kā VIEGLS Bdsm, patīk dominēt. Ja ir interese droši raksti, sarunāsim!
Izlasīju puh.lv atsaucu par darboni Jelgavā , kuras numurs ir 28491550!
Sievietes meklē vīrieti seksam
MILSNA
Kategoriju saraksts » Sievietes meklē vīrieti seksam » Milsna
Ievietots: 02.02.2017 | Lasīts: 742
UZMANĀS! Tā meitene no Jelgavas ir sviestā sagājusi! Netīrīga, nekopta, smird kā pelnutrauks. Par izskatu vispār nav komentāru. Un attieksme arī. Neiesaku. Galiigi garām!
Ja kādam šodien plānos ir vēlmes uz klasisko, orālo vai anālo seksu mašīna, esat vecāki par 29 gadiem, un ir iespējas vai vēlmes atbraukt Jelgava, Gaidīšu jūsu sms uz numuru +37128491550. Uz zvaniem un elektronisku pastu neatbildu. Un piedāvāju tikai to, kas rakstīts nevis ko citu! Rakstam lūdzu konkrēti savu vecumu un velmi! Klasiskais sekss – 50 eiro/h, orālais sekss – 25 eiro/reize, anālais sekss – 60 eiro/h.
22 304 169 Ja esi sievišķīgu, apaļīgu formu cienītājs,zvani man simpātiskai gaišmatei no Jelgavas,, 32/175. Varbūt laba masāža un kaislīgs seksiņš ir tas, kas Tev šajā dienā pietrūkst..
Ierakstīts
Kadam ir kadas atsauksmes?
Kikina22 (22 gadi)
Sveiki varbüt kāds vělas sexinu par naidinu protams. Raksti wapp divi astoni devini divi pieci devini nulle viens https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-sveiki-varbut-kads-v/8617403.html