kā tajā vecajā, labajā teicienā - suns sēž uz siena kaudzes, ne kazai dod, ne pats ēd
tik cik es te jau no saviem zelta rezervju krājumiem esmu devis, man liekas, ka daudz tādu nav, ja vispār uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi, bet man jau apnicis publiski dalīties, jo šeit neko citu, kā tikai vecās gaļas pārcilāšanu neredzu.
nu tas viss notikās 2001. gadā apmēram, nu tiešām sen, pieņemu, ka pat tās lielās mājas tur pat vairs nav, bet bija labākā vieta Liepājā kur jūrnieku sievas jūdzās nost no garlaicības, vot tā apmēram, toreiz bij tur interesanti.
relaxā tiešām konsumācija ir atstrādāta uz 100%, bija arī tāds gadījums, džeks nolēma piedzirdīt vienu aitu, lai pēc tam šo masažņikā paņemtu konkrēti priekšā, šis spieda uz viskiju, atnes šiem dzert, šis uzreiz uztaisa rokādi ar glāzēm, saka, gribot vismaz ar lūpam pieskārties salmiņam kuram viņa tiko pieskārusies, a tur tīrā ābolu sula, nu i paņeslos, vieni sauc savējos, otri savējos, par razvodu relax gandrīz dabūja iekšās, bet džekam atdeva veceni uz visu nakti kā kompensāciju par "morālo traumu" un kur nu vēl leģendārais kokčiks aplsīnu sula ar balzāmu par 50ls, arī bija foršs pasāciens:)
Valmiera- gorod dazhdej i bljedzej, cik esmu tur bijis, neko pat īpaši nevajag meklēt, iestumies krogā un sakoļīsi izsalkušo kādu kā 2x2, nu tur ir vienkārši vāks cik veceņu brīvu, Cēsis arī tas pats variants, Smiltenē esmu bijis reizes 3, bet koļījis neesmu.
nu Liepājā nav būts jau kādu laiku, bet laiku atpakaļ vienkārši laumas kojās kā bridām ar čomu, tā tikai pēc 3 dienām izgājām, bija vienkārši sireāla sajūta, no vienas istabiņas izej aizej līdz veicim pēc šmigas un dur atpakaļ uz citu.
Ierakstīts
ir būts šajā mājā, poģiks tiešām tur ir ārprātīgais, bet dzīvoklis, kā dzīvoklis, iebūvēta duša un viss līmenī.