Izskatās, ka jums, džeki baigi ir paveicies. Gan puh.lv, gan gribu.lv ik pa brīdim esmu ielicis sludinājumu. Vienu reizi viena atsaucās, bet par saraksti tālāk netikām . Vēl ir uzmācīgs džeks no tās puses, kas visu laiku piesakās atsūkāt vai izlaizīt dirsu
Nu nekas, turpināšu cīnīties !
Nu nezinu, liec zolīdus sludekļus, lai tavs saturs neapvainotu to personu, kas atsaucās tavam sludinājumam...meklēju mauku, vai meklēju, kru izdrāzt...sievietēm patīk maiguma izpausmes! Tās vismaz manas domas!
Tak uzņemies un atrodi pats daiļavu tajā galā.Pirms diviem gadiem man pašam sanāca ik pa laikam darba darīšanās braukt uz to galu.Ieliku gan puh.lv,gan gribu.lv,gan inbox,ka meklēju zaķi pret atlīdzību.Ok...daudzas nepieteicās,bet divas sev dabūju.Viena precēta piekrita tikai minetu sniekt,bet otru mani lutināja pa pilnu programmu
Piekrītu Tev...pats esmu licis sludinājumus un arī atradis meičas, vēl nesen viena no Līvānu puses atsaucās un pat atsūtija foto, tā kā, tikai jāmeklē, nevis na haļavu jābrauc!
Vieni cirvji un dauņi...to Talsinieku- Feelingu vispār vajag bloķēt adminam, tā jau Madonā panīkums...uzradās meitene, bet mute jau kā laidara vārti dažam!
par karameļku - vai tik tā nav tā pati,kura bija j-pilī,pēc tam pārbrauca uz mālpili un pēc tam uz madonu. lielas aizdomas,ka tā ir tā pati. no sexdraugiem atkal izdzēsusies. kad es zvanīju,teica,ka šonedēļ neesot viņa uz vietas,ka būšot nākošnedēļ atpakaļ. prikola pēc iedevu draugam lai uzzvana no sava nr. - šī atbildēja,ka nestrādājot vairs.huj prassiš.bet tā balss likās kaut kur pazīstama.
Ja cilvēki neredz un nesaprot atšķirību starp Ilzi un Lauru, nu nav ko piebilst...viena liela un augumā izplūdusi, otra pamaza augumā un ar labu figūru!!! Gan jau apakšas galva dominē pār smadzeņu podu:)
A ņehila palasīt par Jēci un Madonu, tur izrunāts un aprunāts par viņu....4sex ieej, tur saspiežot meklējamās podziņas uz pilsētas Jēkabpils, ieraudzīsi arī svaigāko foto!
Jāsaka, ka Tu maldies! Parādijās 4sex jaunais profils, es arī padomāju, ka jauna gaļa, taču sarakstoties es sapratu un pārliecinājos, ka tā ir vecu vecā, daudz apspriestā milzīte-Ilzīte!
Tā jau bija kopta. Satika halatiņā. Ģērbjās arī nedaudz bezgaumīgi, kaut arī seksīgā apakšveļā. Pulksteni neskatās, jo tāda viņai tanī istabā nav. Nu jā.. varbūt iesācēja, jo īpaši viņas sludinājumu nekur nebija. Visos portālos pa vienam sludinājumam ar vienādu tekstu.
Iesācēja.... kā tad! Pirms gadiem 5 jau darbojās....abas ar Ilzīti-Milzīti no viena miesta! Tagad vismaz vieta normāla, bet sexsā nekas nav mainījies uz labo pusi...bet pa fikso, garam braucot, riekstus izšaut var!
birnish, saprotu, ka tas bija pirms 4 gadiem. Varbūt tagad viņa ir kārtīgāka? Bet tā kā Jēcī nav liela konkurence starp darbonēm, kurām ir sava vieta, tad noteikti šai iet daudz pāri. Gan tie, kuriem nav sava auto, gan tie, kas negrib reklamēties kādā karjera stūrī vai meža ceļā.
Kas pirms 4 gadiem? Biju pirms 2-3 mēnešiem, 4-5 gadus viņa kniebjās apkārt....un savu vietu viņa īpaši nepiedāvā, otrā istabā mazs bēbis viņai...
Vakar uzrakstīju epastu uz šo sludekli, prasot lai parāda kādu foto...šis vai šī raksta, ka vajag ZZ kredītu uz 1,75 ls, tad atsūtīs man bildi! NUUU, jūs jau saprotiet, ko man tālāk rakstīt .............bļin, bet nocitēšu atbildi uz manu epastu, kur es minu to, ka es samaksāšu tos 15 ls pie tikšanās, kur nu vēl kredītu sūtīt!!! Tad nu šāda atbilde:
Interesanti gan...kur gan viņām pieraksts pasē??? Tas gan agrāk bija, tagad deklarācija, taču to neskatijos, nuuu, vismaz es! Šitas noiets etaps...ja esi pacietīgs un seko līdzi portāliem, tad gana daudz jaunu seju uzrodas...grūti laiki provincē, apkure dārga, vīri pamet, visi nevar izbraukt peļņā ārpus Latvijas...tad nu cīnās uz vietas...meitenes gana labas, robustas gan, bet tas no ņeprivičkas!
Rīgā arī gana daudz jaunu asiņu pieplūst, gan studentes, gan parastās meitenes, kuras piepelnīties ierodas! Daudz inbox.lv iepazīšanās sadaļā...tie mani novērojumi! Taču tās visas nav profi...
...uz priekšu, uz 4sex, neesiet slinki un sameklējiet šo dāmu jēkabpils meiteņu piedāvājuma klāstā! Cerams, pļāpāt mākiet, tad nu telefona numurs jau jums ir!
Ko Tev komentēt, cik grādos kājas papleš, vai kā lūpas savelk minetu taisot? Pirms pāris gadiem ganījās pa Salas pusi, priekš laukiem labs variants, nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta, māk un pieprot to lietu! Miniatūra meitene, degunu gaisā neceļ, blakus smakas netika manītas, kā citām ši topika meitenēm
Daugavpilī nopērkot SM Reklama, zem iepazīšanās rubrikas ir vairāki sludekļi ar visiem telefoniem, tas arī atrisinās visas problēmas. Bet var prasīt taksistiem, par atlīdzību viņi palīdzēs! Pats nemēģināju, bet kolēģis bija starā, skuķis ar super figūru, skaista....30 Ls vizīte!
Jauka slaida miila meitene piedava kaisliigu minetinju un klasisko seksinju! Minetins 15ls,sexins 30ls viss kopa 40ls! Atrodos Valmiera! Bilditi es neizsutisu! Bet esu loti simpatiska! un e-pastu neparbaudu! Tikai zvaniit! Analo sexu nepiedavaju! Esmu sasniedzama no 14.00 lidz vakaram 22.00! zvana tikai tie kuri tiesam ir gatavi atbraukt un tikties! Sūtītājs Vārds Princesite Telefons 22403205
Ierakstīts
Nu nezinu, liec zolīdus sludekļus, lai tavs saturs neapvainotu to personu, kas atsaucās tavam sludinājumam...meklēju mauku, vai meklēju, kru izdrāzt...sievietēm patīk maiguma izpausmes! Tās vismaz manas domas!