Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava 2021
Ierakstīts

Puhā kādu laiku atpakaļ bij sludinājums ar cenņiku (fiveO - BJ, divas fiveO "sesks" utt.):) bildē ahuenna beiba mašinā bmw(nav precīzi):) ar boutique maisiem... moš kāds atceras .. Caur meilu kad rakstījamies, iedeva numuru - 25938170. Sarakstījos wacapā uz to brīdi. Teica:"uzraksti nākamnedeļ... " jebaķ! "Nākamnedeļ, Karl" 😁😁😁 ok. Laiks iet, ukrainietes Rīgā vel joprojam topā utt. Protams, ka nākamnedeļ bij "ej tu nahuj, sen pie Nikas, Oļas, Lanas viss sarunāts" Rakstu šovakar(. Domāju, nu ok, slinkums braukt uz Rīgu... Atbilde:"Katram bij savs laiks. Netiki, nu pats vainīgs!" Haahhhaaahhh 🤦‍♂️😁😁😁😁 bļe, čaļi, kas viņus te tādus sponsorē? Jūs nopietni?! Par labu kvalītāti un attieksmi dzirdējāt vispar? 😁😁😁 

Man viss. Paldies. 😁👍

Jelgava 2020
Ierakstīts

Palasīju... Joptvai, čali, kas notiek?! 🤦‍♂️😀 Rīgā 50-60einari pusstunda ar konfekti-meiteni apartamentos(nav jau ta ka 30 un pis prom - aicina beigt un lenā garā doties😀)ar fantastisko atdevi un profesionalitāti saskarsmē un procesā...  bet te Jelgavā karalienes jebaķ-koloķiķ... 🤦‍♂️🤣 neterējiet laiku lieki, brauciet uz Rīgu...

Jelgava 2020
Ierakstīts
22.05.2020 в 18:28, nuinafig сказал:

Meitenīt, ja Tu neredzi atšķirību starp apjautāšanos par satikšanās iespējām un reālu satikšanos, tad es tevi varu apsveikt - tev tiešām smadzenes caur ānusu ir izbakstītas...!! 👍👌

Par taviem putniem pārliecinājos pēc tā kā tu atbildi/neatbildi uz ziņām citos saziņas kanālos. Turklāt to apstiprina arī citu “kolēģu” šeit rakstītais par tavu attieksmi. 

+++

Apjautājos, laiks nederēja - viss... esu baigo čakarētaju sarakstā 😂😂😂👍 pirms tam viss ok bija(varēja pārcelt, jautāt utt.) un pēkšņi... nu spriediet paši 😂😂😂

Jelgava 2019
Ierakstīts

Kas pa huinju kagor? Ko Tu met geja numuru kurs tagad zvanas un pikstinas visu laiku?!

Ok man sim lietam ir cits tel. Bet anyway!!! LOHS ESI

Lieta ir tāda, ka 4sexā(beiba pec bildem) ar niku Anzelika iedeva to pašu numuru arī man. Es netiku pie viņas arī. Domāju, ka Kagors ņipričom. Bet ta Andzelika gan kko muhļi tur.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.