Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
vai kaadai ir info par ...?
Ierakstīts

Tev tiek piedots, meita mana !

Ej ar mieru :D

Neaizmirsti pie izejas kastītē iemest naudiņu ziedojumiem.

Neaizmirsīsim uz ko ticība ir balstīta !

Paldies,TEEVS,bet atziishos TEEVS,godiigi,taas ziedojumu kastiites es kaut kaa nepamanu ,nekad......Vienmeer domaju par to,ka gribu ,lai labaak man ziedo,nevis ,lai es ziedotu......Piedod,TEEVS... :P

Ierakstīts

Atbildēt 2004 gada postam ir spēcīgi :D

Parocies vēl, gan jau vēl ko labu var atrast un padiskutēt :D

meiteni,nevajag kljut tik neadekvaatam-es nekur nerokos,un lasu tikaiu taas teemas,kuras paraadas pirmajaas lapaas-paskaties pats-esmu atbildeejusi uz 2012 gada novemra ieraksta fona,kurshs aciimredzot bija izpeldeejis lappushu priekshaa......un ,liekas,izteicu diezgan interesantu ideju shajaa sakaraa-un ideja noteikti nav novecojusi.....vispaar pirmo reizi saitaa uzduuros teemai par zigolo.....OOO,augsirdiigais. meiteni.nu piedod man -tizlai radiibai,ka viss ,ko rakstu vai daru tevii izraisa smieklus...... :huh:

Ierakstīts

QUOTE (fuurija @ Feb 3 2004, 10:48 PM) QUOTE (kazzz @ Feb 3 2004, 10:06 PM) tikai to ka vinnss prasiis naudu, bet ar maniim vareetu par velti sarunaat wink.gif

vareetu jau maksaat, ja buutu taa veerts wink.gif

Taa esi izbadeejusies ka dzekam maksaasi, lai vinjsh ar tevi gulj???? wink.gif

Taa arii to isto bildi neviens nav ielicis......Nejaushi uzgrudos shai zigolo teemai.....beerniibaa biju nesmuks peleeks piileens,bet ar ljoti samaitaataam veelmeem ,iegribaam un dzinjaam.....skatoties uz puishiem visapkaart,neredzeeju smukus un skaistus,ar kuriem veeleetos seksu(tikai dazi bija redzami ielaas-bet ne jau man nesmukulei shie nu buus tie piecirteeji),otrkaart-lieliski sapratu,ka pat smukais un skaistais,ja nebuus seksa fans ar normaala izmeera daiktu,mani nespees aizraut tajos seksa dzungljos un virpuljos,par kaadiem sapnjoja mana beerna sirds un miesa....Un es domaaju-kad buushu liela un bagaata,visu lieko naudu noteikti tereeshu par lieliski protoshiem,varoshiem un skaistiem zigolo-vai nu par dazaadiem,vai varbuut varesshu nopirkt sev vienu taadu....un tas-ka lielais vairums viirieshu ir nulles gultaa,tachu ikvienam ir skaidrs......un ja man buutu taadas nulles visu muuzhu bijushas blakaam,vai es nepirktu zigolo,kaa kaadreiz plaanoju-pirktu ,protams!!!!!!!!.....Zigolo noteikti jaabuut ar perfektaaku figuuru nekaa prostituutai un jaavar un jaamaak arii daudz vairaak.....lai vinjs buutu topaa....VISPAAR NUPAT IENAACA PRATAA-TE VISI PAR MEITENEEM VIEN RAKSTA _VARBUUT MAN SAAKT VISMAZ REIZI MEENESII PIESTAIGAAT PIE KAADA NO SHEIT REKLAMEETAJIEM PUISHIEM<UN TAA VAREETU RASTIES REAALAS ATSAUKSES ARII PAR PUISHIEM>>>>>DA NU_KO ES TE_VINJAS TE JAU VARBUUT IR<ES TIK NEESMU IESKATIIJUSIES>>>>>BET<JA NAV_ESMU GATAVATA-man tas IR INTERESANTS IZAICINAAJUMS..... guleet zigolo skavaas tak tiesaam ir veel viens no maniem beerniibas sapnjiem...varbuut tagad to drusku parealizeet.....hm.hm.hm.....ko nez juus ieteiktu????

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.