Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Problēmas apzināšana ir pirmais solis uz izārstēšanos. Visa šī seksa industrija kuru jūs kā klienti un  kā pakalpojuma sniedzēji veicat ir kādu dziļāku problēmu sekas. Oskara gadījumā paškontroles trūkums. Protams daudziem tā ir arī apzināta izvēle. Un teikt ka šādu pakalpojumu sniegšana vai lietošana neietekmē arī šo pušu turpmāko dzīvi būtu diezgan naivi.

Šajā gadījumā jūsu nostāja pret mani ir diezgan nievājoša un izsmejoša kārtis nav manā pusē tā kā acīmredzami tas turpināsies ieturēšu pauzi. Jo šī uzjautrināšanās jūs baro, bet mans mērķis nav jūs izklaidēt, bet piedāvāt plašu kvalitatīvu pakalpojumu klāstu sievietei par augstu samaksu. 

pirms 2 minūtēm, Blondy teica:

Tik kautrigas un samulsušas , ka izsauca žigolo 😀

Ir sievietes kurām ir nepieciešams atbalsts, ne finansiāls ne fizisks, vairāk morāls, sekss nav vienīgais,sekss ir piedeva šim visam. Piedāvāju sajusties sadzirdētai. Ne visi vīrieši ir spējīgi aizķert dziļākas iekšējas problēmas un atbrīvot viņu no tām, tas prasa laiku un atdevi. 

pirms 18 minūtēm, Blondy teica:

Tik kautrigas un samulsušas , ka izsauca žigolo 😀

Vai vari pateikt kas Tevi visvairāk uzjautrina?

On 17.04.2025. at 00:14, malificiente teica:

Dienā ok. Bet dārgi tevi uzturēt, nu gan čalītis 3k menesi. Kā vairums lv vīriešu. Pieraduši kājas uz galda salikuši, sēž spēlītes spēlē, rij pilnām rīkiem, muti bruke rokas palaiz.. tas saucas palīgs majas. 

Vismaz atšķirībā no mana ex vīra, kuru nācās izmest uz ielas dēļ šādas uzvedības, tu godīgi pateici cik izmaksā tava kompānija. Respekt!

Vai uz biznesa tikšanos un ballitem (kooperatīvam biznesa) arī dodies? Vari sniegt moralu atbalstu, izliekties par partneri utt?

Vai tikai romantiskas tikšanās piedāvājumā?

Es pateicu cenu pie kuras es darbotos pie jebkuras sievietes, 3000, lai pakārtotu laiku individuāli un satiktos nedēļas nogalēs vai citā interesējošā laikā un bieži. Jā, varu sniegt morālu atbalstu izliekoties par partneri. Varu izlikties par jauno draugu un ierasties biznesa pasākumā kā otrā pusē. Ja vēlies varam arī kopīgi apmeklēt trenežiera zāli. Un nē, Tava ex vīra uzvedību nekopēšu.

Piedāvāju seksuālos pakalpojumus sievietēm, izglītots, 1,83cm 110 kg, pelēkzilas acis gaiša matu krāsa locekļa izmērs 13 cm. Varu aizvest uz Teātri, pavadīt Tevi saviesīgos pasākumos, ar savu auto. Viss konfidenciāli. Vai arī vienkārši uzklausīt.

300€ par dienu vai 3000 mēnesī. Neesmu precēts, bez bērniem, 30 gadi. Par visu vienosimies. 

+371 26 928 151

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.