Es taa arii nesaprotu, kam vinjsh tos pakalpojumus piedaavaa? Ja pedinjsh, tad es nezinu vai kaadu shajaa forumaa tas intereseetu, turklaat negribeetos, ka te uztureetos kaads gejinjsh un gudri aizstaaveetu savas cilveeka tiesiibas!
Es taa arii nesaprotu, kam vinjsh tos pakalpojumus piedaavaa? Ja pedinjsh, tad es nezinu vai kaadu shajaa forumaa tas intereseetu, turklaat negribeetos, ka te uztureetos kaads gejinjsh un gudri aizstaaveetu savas cilveeka tiesiibas!
Bljins maitas! Otro focheni ta vareejaat nelikt, domaajaam ar darugu prikolus uztaisiit - pameegjinaat sievieteem piedaavaaties! Es ta vinjam teicu, lai neliek otro, kur vinjsh ar seju!
Nez cik shis prasa? Mozh arii pameegjinaat sho biznesu? ) Domaaju ja shitam kjeemam kaada pieveers uzmaniibu, tad ja saliidzina ar mani, tad reizes 5 vairaak prasiit vareetu ) only for VIP! Buushu VIP prostituuts. Bet shitais jau piedaavajas sievieteem ne jau vechiem!
Ierakstīts
Turklaat nesaprotu, pakalpojumi - Klasika, oraalais, anaalais, taatad kaa izpauzhas klasika???