Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Profesionāls Masieris Vīrietis Rīgā Vai Rīgas Rajonā.
Ierakstīts

Kā, redzi, izsakos saudzīgi - neieteiktu....Tas tāpēc,ka arī es, tāpat kā Katy, neesmu personīgi izbaudījusi Alexdoctor pakalpojumu.Dzirdētas tikai atsauksmes.Tu raksti,ka gribētu vīrieti- masieri.Tad nu ,lūk, Alex neesot uztverams gluži kā vīrietis,jo dara visu ar visu vecumu un dzimumu pārstāvjiem par samaksu.Prostitūciju šeit nosodīt nepavisam negrasos, tomēr negribētu fizisku saskarsmi ar šāda veida prostitūtu.Masējot labi, zinot,ko un kā darīt.Gados jauns, ja pieņemu,ka Tev nezkāpēc ir 44-46. tad varētu nebūt pieņemami, bet tāpēc jau ieminējos,ka gaumes lieta :) Ja izmēģināsi, ar interesi dzirdēšu Tavu viedokli,šeit topikā vai PM.Ja galīgi neko neatrodi, tad uzraksti man PM, ieteikšu vienu masāžas, sexa utt guru, bet tas nudien būs absolūti privāti,jo šo pakalpojumu publiski nepiedāvā(naudu viņš neprasīs, ja Tu viņam patiksi, un Tu viņam visdrīzāk patiksi :wub: ).

Hmmm....paldies par plašo atbildi.

Laikam būs profila foto jānomaina... :blink: jo man tik nedaudz pāri 30... :D

Man ir pilnīgi vienalga ko cilvēks dara paralēli ja vien man sniegtais pakalpojums ir kvalitatīvs un apmierina manas vēlmes..

Ja sanāks izmēģināt noteikti padalīšos. ;)

Bet par to guru,atļaušos paturēt prātā.

Gribu.lv un puh.lv ik pa brīdim uzrodas profesionālas masāžas solītāji, bet es te likšu aizdomāties - kurš var galvot ka šie patiešām ir profesionāļi?

Khe, varbūt es tur tūlīt arī izlasījis šo ielikšu sludinājumu un gaidīšu :D :D , bet ja nevarēšu sagaidīt, tad te draudzīgi linku iedošu :D :D

Uh....Tu pilnībā uzķēri manu domu,cepums Tev par to.

Tiešām neeksistē manis meklētais?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.