Nu tā, katram gadījumam, varbūt noder. Uzklausu līdz 3h par vēdera tiesu (fast food nepiedāvāt). Mierinu raudāšanu 30 min/ 200 g skotu single malt. Biznesa tikšanās, ballītes un izlikšanās par partneri - 2h/steiks un divas skārdenes alus, virs 6h - jāvienojas atsevišķi. Dejas un orālais sekss nav iekļauts!
Ā! Aizmrsu - teātris (bez seksuālām ainiņām) bez maksas. Perversās izrādes tarificējas kā mierināšana. Operai ir dubultais tarifs, bet balets netiek piedāvāts.
Dienā ok. Bet dārgi tevi uzturēt, nu gan čalītis 3k menesi. Kā vairums lv vīriešu. Pieraduši kājas uz galda salikuši, sēž spēlītes spēlē, rij pilnām rīkiem, muti bruke rokas palaiz.. tas saucas palīgs majas.
Vismaz atšķirībā no mana ex vīra, kuru nācās izmest uz ielas dēļ šādas uzvedības, tu godīgi pateici cik izmaksā tava kompānija. Respekt!
Vai uz biznesa tikšanos un ballitem (kooperatīvam biznesa) arī dodies? Vari sniegt moralu atbalstu, izliekties par partneri utt?
Vai tikai romantiskas tikšanās piedāvājumā?
Nu tā, katram gadījumam, varbūt noder. Uzklausu līdz 3h par vēdera tiesu (fast food nepiedāvāt). Mierinu raudāšanu 30 min/ 200 g skotu single malt. Biznesa tikšanās, ballītes un izlikšanās par partneri - 2h/steiks un divas skārdenes alus, virs 6h - jāvienojas atsevišķi. Dejas un orālais sekss nav iekļauts!
Apnikusi visi sitie randini ar "pasuka" jutos jau ka mauka kurai nemaksā. Es vēl par to piemaksāju, jo večiem tak naudas nav nekam! 😕 gribas tak vienreiz pakaifot nevis mocīties.
Man ir daudz kreisus variantus. Bet vajag modeļu izskata kopts, profesionāls, un tieši kas par naudu izpēlnīs kā darbu un visu priekš manis. Bezmaksās gaidīs arī no manis kaut ko, bet es to negribu dod.
Tad tev jādodas uz Londonu vai Vāciju. Uz Londonu būtu ērti, te mums tieši ir viens biedrs, kurš specializējas britu seksā. Ja brauksiet kopā - varēsiet ietaupīt uz viesnīcu.
Varbūt kāds zin kur var atrast vīrieti ja esmu sieviete un vēlos samaksāt …
Droši raksti privāti. Pēc izvēles - jebkuram. Esmu drošs, ka spēsim palīdzēt. Katram gadījumam painformēšu, ka šīs vietnes loceklēm pirmās trīs reizes ir bez maksas. Maksāt protams arī var, tomēr atlaides ir vērts paturēt prātā.
Ierakstīts
Ā! Aizmrsu - teātris (bez seksuālām ainiņām) bez maksas. Perversās izrādes tarificējas kā mierināšana. Operai ir dubultais tarifs, bet balets netiek piedāvāts.