Man bija iespēja piedalīties neaizmirstamā piedzīvojumā tandēmā ar vīrieti un šo Brazīlijas sweet baby 😊
Pieņem Lāčplēša ielā netālu no Tērbatas , tāpēc vajag piedomāt , kur novietot auto. Dzivoklis studio stila ar skaistu vannas istabu, ar lieli gultu un tikpat lielu spogulī pie tās😊.
Tikšanās ar viņu sarunat nebija grūti.
Kad ieradamies , mūs sagaidīja skaista , smaidīga latino būtne ,tikpat skaista apakšveļā un seksigām kurpītēm kājās. Es biju ļoti pārsteigta , kādus brīnumus medicīna dara . Kamēr viņa bija apakšveļā , varētu domāt, ka priekšā ir sieviete, pat stāja un gaita bija seksīgi sievišķīga . Āda maiga, augums tvirts, var redzet , ka fitness viņai nav svešs , bet nav pārspīlēts . Daudzas sievietes var viņu apskaust dēļ auguma , jo tas tiešām ir skaists . Krūtīm skaista forma, man likās silkons mazliet par cietu. Un ko gribu pieminēt , ādamabolu neatradīsiet . 😊Augumā viņa ir mazāka par mani, tas likas vēl sievišķīgāk . Balss patikama .
Man pašai bija svarigi redzēt, ka viņai pašai patīk process. Un varu pateikt tikai vislabākos vārdus . Pašai patīk gan dominet , gan arī būt pasīva . Rada iniciatīvu , var just, ka pati arī bauda.
Vienīgi gribu atzīmēt , ja jums ir loceklis 19 cm , viņai rada sāpes un viņa var atteikt. Pašai reklamā ir norādīts 19 cm, bet man likās stabils 17 cm ar skaistu formu😊
Ja vēlaties , kad viņa beidz, tad par to ir jāpiemaksā , bet laikam TS tā ir pieņemts. Šo iespēju mēs izmantojam .
Pati komunikabla , viena no retām, kas pieņem pārus , ļoti labi runā angliski. Pēc procesa , interese nepazūd , piedāvā vīnu un vel papļāpājām . Protams, sakiet vinai komplimentus , vina uzreiz atmaigst 😊
Foruma ir ļoti maz informācijas par TS, un šī būtnei nav atsauksmes , tāpēc nolemu uzrakstit .Tie, kuriem patīk eksotika, droši ejiet- bildes 100%,man pat likas , ka dabā izskatās smalkāka . Vina tiešām ir skaista TS lellīte 😊Stastija, ka LV ir otro reizi un vēl būs nedēļu .
Tiem , kuriem patīk neordinārs sekss, patīk baudīt , noteikti iesaku. Jo tiešām tas bija baudāms piedzīvojums .
Ceru, kādam noderes mana atsauksme 😊
Ierakstīts
No Blondy es to negaidīju 🙊🙈