Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
ICH KOMME (22) 20507946
Ierakstīts
On 30.03.2025. at 13:33, Age 20th teica:

Прекрасно проведённое время!!!!

Atkal pašreklāma...

Vispāt mani izbrīna šī tendence: vīrietis- augums 190 plus n-tie liekie kg, tēlo sazin kadas meitenītes...

Nataly TS 254130**
Ierakstīts
On 29.08.2023. at 12:31, Transdrazis teica:

Nu ļoti vienkārši. Tā jau nav krāpšana. Gandrīz kā pie čoma aiziet aliņu iedzert.

Un krānus pasūkāt. :D

Visiem labi.

Nē, tā nav.  Vienreiz mēģināju sievu provocēt, saku- ja es pārguļu ar transu, tā taču nava krāpsana, neesmu bijis pie citas sievietes...Tāpat tika piesolīts ar pannu pa galvu...

Tāpēc ja ejam tad nekad neko nestāstam, ja ejam tad pa kluso, un lūdzamies lai neko nenoraujam...

@Klaara009
Ierakstīts
On 28.11.2022. at 10:40, Osiks98 teica:

Labdien, var būt ir kādas atsauksmes? ja varat - pm

Netērē laiku un naudu. Biju pie viņa(s). Sazvanīju ātri, Tas likās pozitīvi, bet atbraucot uz adresi sākās kaut kāda sarakstīšanās pa vacapu kādas 50 min. Galv tēma bija: tūlīt tūlīt man vajag 10, tad vēl 15 min, tad sarežģīta instrukcija ka iekļūt labirinā. Manā fantāzijā uzplauka ainiņa, ka nu būs sapucejusies kā savās fotogrāfijās, ka būs super ētisks baudījums aciņām.....bet sekoja aplauziens. Sagaida pliks, diezgan neseksīga figūra-ne džeks, ne sieviete...radās jautājums, kam tas cirks ar 50 min čamāšanos? O.K paliksu, ir redzētas trakākas sievietes.  Ejam tālāk, mājā viss sametāts, šis arī izmet pohujā košleni turpat uz grīdas. Dušu nemaz nepiedāvā (labi ka ieskrēju tikko ka darba dušā) uzreiz pieprasa EU. Iedodu viņam septiņi nulle. Un tad sākās tipiska Rīgas mauku haltūra- minetu nemāk kas ātri arī apnīk, tad davai anālo, kas apmīk vēl ātrāk, tad davai atkal minetu, ar pozu maiņu, bet minets kļūst vēl sūdīgāks un īsāks, redzu ka šis sāk kaut ko psihot, bet vēl neko nesaka. Tad saka : nomasturbē man uz sejas, sāku to darīt, tad pardomā un saka : nē nomasturbē uz krūtīm (kuras tad vēl nebija uzsilikonetas). Neskatoties uz visu augšminēto čakaru manī tomēr radās speki nobeigt Klārai uz krūīm... Rezumē: notērēju tuvu pie 2 stundām, jutos izmantots un piečakarets, nauda žēl, otreiz protams nerādīšos. Un ar šādu darbu viņa reāli dirš ka, nu viņu te gaida patstāvīgie klienti...varu cepuri apēst ka visus viņa ta ir apcakarejusi.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.