Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
TS Larabianchix ,26683921
Ierakstīts
5 hours ago, J_S said:

Bāc, atsauksmi no Blondās negaidīju. 

Labs razklads. 😎🤙

Prasītos gan mazliet detalizētāk.

Man TS tumša bilde, piemēram. Eksperimenta nolūkos varētu ko tādu darīt šādā VTS formātā, taču baigā sajēga, ko ar to cilvēku pasākt, ko sagaidīt - laikam nebūtu. 😆😁

Nu..........man jau nav grūti pamācīt, kā saka es ne pirmo reizi ar pīpi uz jumta (giggidy), tiesa....VTS nav bijis, bet kā saka, talantīgs cilveks ir talantīgs visā 🙃

Ierakstīts

@Vienīgais Gators 

Tur tā lieta, ka TS var grozīt kā gribi un kur gribi 🙃, poh, jāpisas kamer var, hvz cik katram atlicis. Blondy moš piekusa no spalvainiem tēviņiem, sagribējas maigu,gludu lellīti, un hujaks izrādijas ka pimpis ar ir, win win in my book.

😁

Ehhh, ja godīgi sēžu un apskaužu ,ka pirmā reize ar TS tik laba bija, man bija feina TS, bet pats tik tupiju, blondi cepuri nost ,ka neapjuka kā berns saldumu veikalā un sanāca feins pasākums.

Tur īsti pat aicināt nevajadzēt, eksotika, smuki augumi, laba piša. Jasāk pildīt krājkasīte ikgadējai dzimšanas dienas pišai, ta lai ir ko atcereties, tā lai ir pēc tam kauns , ar divām TS uzreiz, ko tur vairs kautreties uz pilnu banku kā saka (gigiddy, sanāca divdomība ņemot vērā kontekstu).

Ierakstīts

Tak ūž biķ.... braucu uz Brazīliju likt pupus

4 minutes ago, PepeTheFrog said:

Nu nē, pat ar visu reklāmu no Blondy mani pie traņiem neievilināt :D P.S. No offence, bet reāli vairāk izskatās pēc reklāmas nevis atsauksmes, jo par pašu procesu nav ne vārda :D

Vienkārši izdevusies pirmā pieredze. Blondy mums meitene kautrīga, jobera lomā pirmo reizi....neierastais atsauksmes formats ir saprotams, nākamajā reizē būs viss pēc pišas birojas noteiktajiem GOSTiem

Nataly TS 254130**
Ierakstīts

Biju 2019 gada Rudenī (ja nemaldos) Dzīvē bija tievāka kā bildēs, nebija slikti, bet bildēs man vairak patīk, apaļumi lielāki. Kkas ,am ar viņu nesaskanēja, negribēja  orālo ne man ne viņai, vareja tikai drazt viņu, bijām runajuši telefonā par vienu lietu, huļi dzive'' I dont do this''. Dirsā mani ari drazt negribēja :(

Varbūt slikta laikā trāpiju, varbūt pats pēc spoka izskatijos hvz. Taisnības pēc jasaka, ka pieglajīga gan bija, un ar higenu viss ok.

bauda sievietei
Ierakstīts

Nu viņiem patīk izaicinājumi, vai ari kādai citai dāmai rakstīs, jo redzi sportistiem patīk arī sāpes un ciešanas, ''blood,sweat and tears baby''. 

Domāju atradisies pie kuras būs viss 🙈. Ja ne viss vienā personā, tad būs tāda, kas tar akmens gīmi teiks "jebi menja'', kamēr šis vaigus piepūtis, nosvidis mēģina kaut kādu emociju no dāmas ārā. Atradīsies arī tāda, no kuras mukot pēdas sāks asiņot. Ir arī tāda kura liks biedram raudāt.

bauda sievietei
Ierakstīts

Domāju M, jo M patīkot sportiski vīrieši, kas strādā gaterī, nezinu vai jaunais kolēģis strādā gaterī, pat ja nestrāda to mēs M neteiksim, nebojāsim jaunās atteicības, visi sametīsimies kādam malkas maisam(jo drīz būs zelta vērtē) kā dāvanu priekš M no jaunā kolēģa, tipa no darba izdevīgi dabujis. Vajag kaut ko sirsniņai M, savādāk galīgi galvā tikai tas ko dara M91, mazāk poļišļaķinu, vairāk pošļaķinu 😆

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.