Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
TS Sweetmayts 22345011
Ierakstīts
On 1/9/2024 at 12:56 AM, holc said:

Viss ar gumiju, bet rimmingu uztaisīja ?😶

Jā tā bija. Rimmings bez gumijas. Hvz kā ir rimmings ar gumiju. :D
To ka viss ar gumiju es pieminēju, jo daudzi TS ņem mutē bez gumijas aci nepamirkšķinot. Mutē gan neesmu nevienam beidzis. Tā laikam šiem tomēr ir lieta kas nekādīgi nepatīk.

Link to post
TS Sweetmayts 22345011
Ierakstīts

Tāks.. Īsi sakot.. Otrs labākais variants pēc Natally TS.

Ik pa brīdim redzēju sludinājumus, bet baigi nevarēja saprast. It kā jā, it kā nē. Piesekoju Instagram profilam. Tur jau citas bildes, savādākas domas.
2023g. nogalē nolēmu apciemot.

Persona skaista, jauka. Lellīte. Uzreiz pateicu ko man gribās, lai sāk ar masāžu, tad skatīsimies. Pamasēja muguru, uztaisīja rimmingu.
Prasīja vai mani izdrāzt, teicu ka davai es tevi. Nebija iebildumi. Piedāvāja pasūkāt, nu atteicos. Krāns viņai gan mazāks par manu, tā ka kā viens biedrs izteicās - tas neskaitās. :)

Kopumā viss bija baigi forši. Viss ar gumiju, tai skaitā pirksts dibenā ar gumiju un minets arī ar gumiju. Pagaidām man pietiek ar šitām dāmām kam krāns starp kājām. Varu normāli turpināt ar sievietēm kurām tāds nav :D

Ja gribās pamēģināt pirmo reizi kā tas ir, bet nav pārliecības, tad šo es varu ieteikt kā labu esam.

Link to post
Nataly TS 254130**
Ierakstīts

Lai jums visiem jaukāks weekends.. vēlviena atsauksme. :D

Tiko biju pie Nelly, vai Kelly, nu pofig pa lielam. Atvēra durvis neaprakstāmi skaista sieviete.. toreiz atceros bija kaut kādas tā kā pumpas uz sejas, bet šoreiz pilnīgi gluda āda.
Īsta lellīte. Caurspīdīgā apģērbā. Čau, čau.. pieglaudās klāt, sabučoja kā senu draugu.

Iegāju dušā, izmazgāju dibenu un labi vien ka tā.. :D

Pēc dušas tā jau mani gaida gultā. Kājas plati, pimpis rokās un saka.. nāc pasūkā. Nu es tā kā aizdomīgi skatos, šī prasa ar gumiju? Nu davai ar gumiju. Karoč pašam par pārsteigumu normāli atsūkāju un jutu ka šamā arī grib beigt. Pēc brīža nolika mani tupus, iesmērēja ānusu un davai drāzīs. Blje.. karoč lēnā garā un saka.. viss beidza.

Tā teikt es arī biju izdrāzts. Tad šamā pagrieza dibenu un ļāva sevi izdrāzt. Nu nebija ilgi jāgaida, kad es beidzu.

Pēc tam nedaudz parunājām, un saku davai pamasē. Nu pamasēja gan muguru, gan ānusu. Masējot jutu ka dročī un vēlreiz grib beigt, bet nesanāca un piekusa.
Tad saku davai dabeidz mani vēlreiz. Nu Ok. Paņēma mutē, atsūkāja un ātri vien tika ar mani galā.

Tad vēl papļāpājām. Pupi viņai skaisti. Seja arī. Nespēju acis novērst. Dibens apaļš un izrādās tapēc ka tur ir silikons. Tapēc arī ir tik smuks ka reti kurai meičai tāds ir.

Vārdu sakot.. pozitīvi pavadīts laiks. Esmu izdrāzts un pats nodrāzies.. Have a nice weekend.

Ja kādu ir sākusi interesēt šī lieta, tad šo personu es varu ieteikt kā labāko ar ko sākt, lai nesabojātu visu priekštatu par transvestītiem.

:P

 

Link to post
Nataly TS 254130**
Ierakstīts

Vārdu sakot teikšu tā. Daudzu gaidu gaitā izmalu Rīgu, Latviju, Vāciju un ne tikai. Pamēģināju dažādas meitenes, bet kad sāka parādīties šīs TS būtnes un jo īpaši tieši šī, es sāku aizdomāties par to ka īsti pedarasts nejūtos, bet šitik skaistu varētu arī pamēģināt.

Pirmajā reizē kad Nataly TS bija Rīgā, es protams noraustījos, bet otrajā reizē es trīcēdams sarunāju tikšanos un devos ciemos ar domu ka ja atvērs durvis un es būšu šokā, nax tīšos prom.

Durvis atvēra.. nepārspīlēju, tāds zaķis ka es gandrīz nokritu. Ar krāna galu domājot saprotu ka gribu viņu tagad un tulīt, bet ar smadzeņu vienu pusi saprotu ka viņam arī ir krāns starp kājām. Devu naudu par stundu, bet Nataly laipni piedāvāja pamēģināt pusstundu un tad izdomāt. Nu ko tur domāt. Teicu ka man pirmā reize un palūdzu, lai ievada mani TS pasaulē.

Pat nezinu ko daudz stāstīt. Ar apmeklējumu biju nereāli apmierināts. Minets bija afigennijs un ja parastās fejas par anālo seksu prasa ekstra šausmīgo naudu, tad te var dibenā drāzt kamēr vien laiks beidzas. Nataly piedāvāja savu krānu.. Tā nu gan bija dīvaina sajūta pieskārties citam daiktam, bet lai cik dīvaini tas nebūtu, tas nebija pretīgi. Nu mutē gan es neņēmu, lai gan tika piedāvāts. Teicu varbūt citreiz, bet kā man viena eskorta draudzene teica, no šiem tomēr vajag uzmanīties. Var arī norauties uz kaut ko lipīgu ko pēc tam būs sievai grūti paskaidrot. Uzreiz arī pateicu ka drāzt gribu tikai es, jo man nebija vēlēšanās tikt izdrāztam. Nataly arī teica ka tur vajag pierast, lai nebūtu ļoti nepatīkami pirmajā reizē.

Vēlāk pamēģināju arī citas TS būtnes bet šī ir atmiņā palikusi kā viena no labākajām. Plānoju šoreiz apmeklēt vēlreiz.

Pēc Nataly biju pie vēl vienas citas, bet neatceros vairs kuras un tad pie vēl vienas tādas, kura ja man būtu patrāpījusies kā pirmā reize, es nekad vairs negribētu šīs būtnes apmeklēt. Sanāk ka pirmā reize ir ļoti svarīga un man laikam paveicās.

Tie kas domā ka ir baigie veči nevis pedarasti, varu pateikt tā ka man liekas ka tā nav pedarastija. Tā ir eksotika kuru ir ļoti grūti paskaidrot un katram attiecīgajā vecumā var pienākt tāds brīdis kad sāc to novērtēt. Vai arī nē.

Līdzīgi kā ir daži kas saka ka bezalko alus ir pirmais solis uz gumijas sievieti kam es arī īsti nepiekrītu, bet nu katram savs.

Tā teikt - ja gribās pamēģināt, tad šo es noteikti iesaku apmeklēt.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.