Atkāpe no tēmas: lasu citu cīņu biedru atsauksmes, citos topikos un domāju- jums nav bail bez gumijas ņemt/dot mutē? Jūs taču nezinat un un kad iepriekš ņēma/deva mutē.. Nevienam nekad nav gadījies kaut ko saķert tādā veidā? Teikšu godīgi: sūkāt gumiju, tas nav nekas woow, tāpat kā nav woow ja sūkā tev un tev ir gumija. Ir lasīts, ka TS bez problēmām to dara bez, bet cik tas ir droši? Sorry, ja tas liekas stulbs jautājums, bet es savā ziņā esmu iesācējs šajā jomā.
Sveiki. Kādus pāris gadus jau nelaida vaļā tā doma: a kā būtu, ja…? Palasot atsauksmes gan šeit, gan citur, izpētot IG un citus resursus nolēmu, ka vajag. Sarunāju tikties par 3 oranžajiem ar domu nu, ka ja kaut kas nepatiks, tad iekšā neiešu. Kad ierados norādītajā adresē, pēkšņi vairs neatbild uz ziņām, bet laiks jau pienācis. Domāju, ka uzmeta, bet pēc pāris minūtēm skatos, ka zvana. Saka, ka pazudis internets, jo neesot elektrības, ja es klāt, tad lai tik nāku augšā uz dzīvokli. Sirds dauzās, kājas trīc, bet klauvēju pie durvīm. Liels bija mans pārsteigums, kad ieraudzīju kāda reāli konfekte man atver durvis. Dzīvē izskatās labāk, nekā bildēs un video. Apskāviens, duša. Pāris minūtes garš, kaislīgs skūpsts. Piedāvāja man”go down”. No vienas puses ziņkāre, no otras bailes, ka nesaķer kādu zarazu. Saku ok, bet tad ar gumiju. Bija gatava bez, bet es noraustījos. Tālāk minets man un davai mani drāzt. Nu ok, dzīve īsa, pamēģināt vajag, pieredzes nav. Pie viņas pašas drāšanas netiku, jo līdz tam paspēju divas reizes beigt. Pasēdējām, parunājāmies, izrādijās baigā pļāpa, daudz ko pastāstīja par savu pieredzi utt. Uz atvadām buča, apskāviens. Teica, ka tagad uz LT un tad pāris mēnešus atpūtīsies mājās. Lieliska pirmā pieredze, ļoti forša attieksme, savu ziņkāri apmierināju, vīlies nebiju. Vai iešu vēl? Nezinu, iespējams jāpamēģina arī citi līdzīgie varianti.
Ierakstīts
Atkāpe no tēmas: lasu citu cīņu biedru atsauksmes, citos topikos un domāju- jums nav bail bez gumijas ņemt/dot mutē? Jūs taču nezinat un un kad iepriekš ņēma/deva mutē.. Nevienam nekad nav gadījies kaut ko saķert tādā veidā? Teikšu godīgi: sūkāt gumiju, tas nav nekas woow, tāpat kā nav woow ja sūkā tev un tev ir gumija. Ir lasīts, ka TS bez problēmām to dara bez, bet cik tas ir droši? Sorry, ja tas liekas stulbs jautājums, bet es savā ziņā esmu iesācējs šajā jomā.