Visu laiku tikai lasu tēmas, bet nu nolēmu, ka jāsāk iepostēt savu pieredzi.
Tātad par Marinu. Biju pirms ~2 mēnešiem.
Sazvanīju, aizbraucu uz Brīvības galu, bet nu kā jau tas reizēm gadās - nācās uzgaidīt kamēr apstrādā klientu, kurš bija uzspejis pirms manis.
Tā nu nosēdēju kādu pusstundu vai 40 min. Sagaidīju, beidzot zvanu, ka varu nākt. Yess~
Pirmais iespaids ļoti labs - formīga meitene, krūtis tuvu 3-ajam izmēram (bildēs izskatās nedaudz iespaidīgākas), šur tur pa kādam liekajam gramiņam ir, bet vai nu mēs paši tik ideāli
Tālāk uz dušu. Slidena. Gandrīz nojājos, bet reakcija un sportiskums dara savu - ar troksni savācos puskritienā Protams, pasūdzējos.
Pēc tam neliels apmulsums. Saka ka 40Ls, es saku ka man tikai 35 ! (sludinājumā šķiet bija 30, un pa telefonu arī neapspriedu) un lieku naudu pie zaķiem zināmu apsvērumu vadīts līdzi neņemu. Ši saka nu nekas, ķeramies pie lietas. Izrādījās ka ķeras nevis pie lietas, bet pie pēdām Tas nu izmasēja kārtīgi ķepas, nedaudz gan kut, bet patīkami.
Pēc tam jau parādās skafandrs un meitene metas virsū ar muti apstrādāt. Minets nu tā so-so 6/10. Nedaudz pabraucīja un sēdās virsū. Jāsaka, ka ātri sagura un gūlās uz muguras. Ta nu es misionārā ņēmos, priecādamies par apaļīgajām krūtīm. Pirms beigām, apjautājos vai neiebildīs pret siltu šāvienu uz krūtīm. Saņemot apstiprinājumu, priecīgs arī salutēju
Nu pēc tam uzmanīgi dušā, un prom.
Kopējais iespaids tīri labs, pamēģināt iesaku.
Pats varbūt vēl kādu reizi aiziešu, bet principā piekopju maiņas taktiku - visu laiku cenšos atrast ko jaunu.
Ierakstīts
Sen neesmu bijis, kas ir pasliktinājies?