Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
20537839 => Rita (32) [Intim.lv]
Ierakstīts

Sveiki, ļaudis!

Atkal pasaciņa no manis!

Dažādu apstākļu sakritības dēļ (citu man vēl neiepazītu meiteņu aizņemtība vai nesazvanāmība) notika tā, ka pirms pāris nedēļām apmeklēju šo jauko būtni otro reiz!

Daži jau būs pamanījuši, ka man bija labi iespaidi arī pēc pirmā apmeklājuma, jo jau sākotnēji izveidojās labs kontakts!

Tātad meitene ir krietni notievējusi, visādi citādi viņa bija kopta arī iepriekš, tikāmies dzīvoklītī netālu no Auto Ringa moikas!

Man atkal bija vislabākie iespaidi, bet viņa pati atzinās, ka es viņai patīkot tāpēc arī tik laba attieksme!

Pieņemu citiem tā nepaveiksies!

Apmierināja visas mans pieticīgās vēlmes divu stundu garumā un tikai par 25 LVL!

Neuzskatiet to par reklāmu, jo šbrīd meitene ir aizbraukusi uz kādu mēnesi uz ārzemēm un Latvijā būs tikai martā, bet tad jau man atsauksme būs piemirsta!

Vai patika - jā ļoti!

Attieksme - 9

Orālais - 8

Sekss - 8

Telpas - 6 -- neizteiksmīgs īres dzivoklis ar siltu dušu, bet nākošreiz jau varbūt būs citur!

Vai iešu vēl - varbūt kādreiz, lai uzlabotu noskaņojumu aiziešu gan, bet ne tuvākajā laikā jo regulāri pie vienas meičas neeju, lai neveidojas rutīna vai pieradums kādai no iesaistītajām pusēm!

Vai iesaku citiem - noteikti nē, jo šajā jomā kādam ko ieteikt ir muļķīgi, vēl jo vairāk zinot, ka viņa pret citiem tik labi neizturēsies!

Hau esmu runājis!

20303763 => Anna (22) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Gator, tev jābūt ar skaistu dvēseli un bez depresijas, lai viņa tevi vispār pieņemtu. Citiem - access denied :( , lai cik tas dīvaini neliktos!

Es esmu tieši tāds, depresija man nav bijusi nekāda, un dvēsele man skaista kā Maskava! :rolleyes:

Nē vīrietis pazvani parliecinies :D:lol::D

Ja vīrietis tad aizmirsti Anneniek Twiksijai veltītais uz Tevi neattiecas!

20303763 => Anna (22) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Es atkal neiebraucu tēmā!

Iznāk ka Anna tomēr ir zaķis nevis vecis!

Anniņ ja Tu esi tā pati Twixy es varētu apciemot Tevi, jo man patīk tumšmatainas neliela auguma masierītes!

Citējot ēzelīti Iā: Mans mīļākais izmērs, krāsa un forma, un ja vēl tik asa mēlīte tad vispār ir dubultā interesanti!

Gaidi mani ciemos!

Vienmēr Tavs

Gators - gribulītis!

22494847 => Ļika (29) [Intim.lv]
Ierakstīts (rediģēts)

Viss ir ok, nemeklē kašķi tur kur viss OK!

ļoti laba figūra, laipna un pieklājīga attieksme, bet nu mazliet jūtama profesionāles ieturētība un rutīna, lai gan kopumā laba un augstvērtīga izvēle par atbilstošu cenu!.

Biju pasen, bet cena ja nemaldos 35 LVL./1H!

Dzīvoklis arī labs!

Ak jā bildes tiešām ir viņas, tikai taisītas pirms dažiem gadiem, figūra vēl arvien izcila, tikai gadu palicis mazliet vairāk!

Kaut kur jau šī meitene Ļika bija apspriesta un tur bija plašāka atsauksme arī no manis!

Šobrīd retrospektīvi atskatoties varu teikt, ka viss bija itkā OK tikai man zemapziņā palika sajūta, ka viņai tas ir tikai darbs, bet varbūt es gluži vienkārši nebiju viņas gaumē, tāpēc arī tā ieturētība, starp mums neizveidojās dzirkstelīte, bet mans mērķis arī nav patikt visām!

Rediģēja gators
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.