Pirmais sazvanīt viņu grūtu, kad man gribās tad viņa necēla..
tad tālāk bildes īstas un es pat teiktu ka dzīvē uz sejas viņa pat ir smukāka man patika.. augums gan biki izplūdis- apaļīga gadi kaut kur 28. Komanikabla, laba attieksme un patīkama.
Dzīvklis atrodas netālu no Doles, dzīvoklis nu pati tur dzīvo.. piebāzts ar šmotkām.. nu kā jau visiem ja ilgi dzīvo vienā vietā... tas tā man tas it kā nepatika... un dzīvoklī kaķis, kaķis kā jau citi zveri met spalvu un smird..
Tā masāža ir ok uz 9.. minets ar gumiju ar bij labs, seks padrāzu visādās pozās.. tā jau ok.. bet tas ka viņa apaļāka par mani no aizmugures nepatīk tauki.. bet pupi gan labi.. var arī paspelēties ar mantiņām.. nu tīri laba meitene pa 20ls varēja būt tievāka..
Biju vasarā pie šīs.. bet numur bij šis 25977598 bildē man likās uz 30 dzīve uz 45gadiem.. un mati chirkaini ne taisni..masāža uz 5 minets uz7 sexs vis izļurbāts uz 5 drāzu nevareju nobeigt.. mainijam pozas.. tad it kā analo būtu beidzis ši pagura... ši saka davai uz čičiem.. tā bāzustarp pupiem.. tad beigas iešāvu uz pupiem un sejā.. vairāk neieshu
ev shitā tax strādā.. kā raxstija credo frizūra nepatika. ha ha.. bet tā masāža - 6 pa sauso masēja.. minets - 8 un sexs nu ari 8 krūtis meitenei tādas maziņas ka var teikt ka nav.. tas baigi nepatika..un man patik sievietes ar gariem matiem..
Ooo. shi.. ai vienu vakar 21.00 sagribējās.. un nevareju dabut nevienu driskuli.. neviena necēla.. tad skatos šī ieliek.. nu no aizmugures ir ok.. es biju klāt pie viņas pļaviniekos.. ienāku opā tur mamuška uz gadiem 45.. tāda apaļīga.. eh bet pisienu gribējās tapēc paliku.. masāža nu tāda uz 6.. šī pēc tam sāk sūkāt es saku ai davaj sexsu un viss.. šī nē es gribu pasūkāt.. ha ha.. nu labi.. tā viņa pasūkāja.. minets uz 7.. tad viņū padrāzu visādās pozās.. nu sexs uz 8 biki paļurkāti caurumi.. tā ja būtu viņa gada ietu vēl.. bet man pa vecu.. sexsā pieredzējusi sieviete
Biju pirms mēneša, nu istabā pīpē.. man kā nepīpētaājam tas likās kā pretīgi.. jo drēbes un mēbeles tak piesūcās ar dūmiem.. atieksme nekāda.. gadi pēc 40.. masāža normāla, minets normāls.. vēl ar vibriči pačakarēju arī izdrāzu bet īsti tā negribēās.. bet ja au nauda samaksāta tad drāzt vajadzēja.. man nevisai bet gados vecākiem vīriešiem moz patiks..
Esmu bijis, cik man ir pieredze ar citām , tad šī man likās viena no labākājām.. bilde atbilst 100% masāža 8balles minets 9 sex 10, sexs bij 2x un paņēmu viss caurumos un dažādās pozās vēl ar vibratoru atļāva pačakarēt.. meitene maza auguma, pēc sejas normāla, es vēl iešu, varēja būt masāža labāka..
Ierakstīts
ev ir kāds bijis pie šīs? Sakot ka pa 100Ls var 4 stundas ar meitenem ņemties..