Viens draugs nesen bija, pie Marikas. Saka ka super zaķis... i, sūkājot, i dodot, no priekšas no pakaļas. Anālo gan nē. Nav iemesls neticēt viņam. Bet, viņš tāds, no saldajiem. gadus 15 atpakaļ meitenes, kā trakas, no viņa bija. Mošk, arī Marikai klikšķis galvā notika:)
Esmu bijis 2reizes. diezgan normāla tūningota lelle, ap 40 gadiem, bez zamaročkām, var izmantot, kā rezerves aerodromu. Ziemā strādāja Maskačkā, cena 40ls. Vairāk maksāt nav vērts.
Pilnīgs razvods! Lai izvairītos, no nepatīkamiem pārsteigumiem, iesaku, jau telefona sarunā ar šo Mariku precīzi noskaidrot noteikumus, ierobežojumus. Tādu Marikai jau lietas gaitā uzrodas gandrīz uz visu. Ļoti nepatika!
Arī esmu bijis vairākas reizes, var teikt ka palaimējās. Kad esi viņas, tad ir pat ļoti ok. Tikai citreiz,pēc tam kad ir sazvanīts un sarunāts ir vairākkārtēji uzmetieni bijuši.Līdz ar to visa interese noplok, cik ta var.
Nu un, ka uzmeta? Riigā smuku meiteņu maz? Mani arii uzmeta, nesen. Aizbraucu, pie citas. ...bet, šii, tā vai tā labākā. Mošk nākošreiz paveiksies
A vispār kāds reiz ir pie viņas bijis? Vai arī vienkārši tur kāda meitene/puisis prieka pēc izdomā ielikt sludinājumus, mainīt numurus un tādā veidā izklaidējas?
Katrā gadijumā, ko tik cilvēki neizdomā aiz garlaicības
Biju 2 reizes bez problēmām. Bildes kreisās, vārdi kreisie, bet viņa ir viena no labākām meitenēm, kas pati saitos reklamējas. Labākā - 40LS kategorijā, izskata un attieksmes ziņā
Ierakstīts
Ej droši. Ja viņai vieta ir, par 100 EUR, šajiem bada laikiem, labs variants.