Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
28929616 => Vita (20) [Gribu.lv]
Ierakstīts

pa manam simpātisks zaķis- varu teikt tikai labu- vairākus mēnešus pa reizei iečāpoju. Procesu izbauda- točna nava tā ka dara ar nepatiku. Pulkstenī neskatās, čunguru uz priekšu neprasa:) Iraid arī normāla masāžas daļa, ja vēlme- var šaut atkārtoti- koroče ir vērts notestēt. Pieņem Imantā-daudzstāvenē, 40 zivteles/h. Bilžuki īsti- pa manam dzīvē izskats pat labāks:)

28929448 => Salomeja (23) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Pirms laiciņa iznāca piečāpot. Pa manam, variants ļoti okay, kouč šamā iraid maķenīt vecāka par 23. Dzīvokļus laikam maina kā zeķes, tokš tajā reizē bij okay.Zaķis ar savu es- tāds advancēts- parunājām par visu ko- garlaicīgi nebij:) process- stipri okay, pati izbauda kā pieklājas. Bilžuki īsti- tagad pričene cita, forša figūra, nosauļota, krūtis nelielas, ir tatoo.Tokš mans novērojums- ja esi ar šamo uz viena viļņa, viss ir kulē- ja neesi- var neizdoties- koroče meitēns ar raksturiņu. Zaudējums- 30 lašuki- īsts VFM- katra izdotā zivtele bij tā vērta:) vai iesaku citiem? Vienos vārtos- par visiem 100%

20330393 => Dzulija (21) [Gribu.lv] [Intim.lv]
Ierakstīts

Pa manam, šitā darbojas makten sen, šamai pa vidam starp 20 un 30 g bij 5 gadus atpakaļ:) ne tik sen ar k-kur redzēju sludiķi, tur bij minēti 27 gadi. Pirms pusdesmita gadu bij drebināta šokolādes caurumā ar. Toreiz ar pieņēma Krasta masīvā- bij konvejers. ķipa ja tiki pie šamās no rīta- bij šokolādes prieki, ja vakarā- šokolādes caurums aizslēgts un parastais pavisam sarkans :D būtu vērts kādu reizi no rīta šamējo notestēt :)

25926318 => Laura (23) [Puh.lv]
Ierakstīts

Pirms kādām nedēļām šito izdarbināju. Pieņēma Teikā- nava tālu no Subaru salona. Dzīvoklis- padomjlaika. Tokš ko var gribēt pa to piķi- 30 naudiņas stundā. Pats zaķis nekas sevišķs- tokš figūra okay, fizionomija nekas īpašs. Pievilcīgas piena kannas- biku pietrūkst līdz C.Bilžuki īsti, tumšmate, gaišu ādu- viscaur manāms gaišzils zemādas vēnu dzīslojums, tokš ne tik izteikts lai traucētu. Minets labs, process kā jau proces- liku iekšā līdz pašiem tomātiem gon misionārā gon pa sunītim. Izdarbināju dubultā, tokš šamā steidzas- jūtams konveijers. Starplaikā atbild uz klientu zvaniem. Vai iesaku citiem- Grūti teikt. Var būt var piečāpot ja ir vēlme izšaut kuli- un nav citu variantu.

29674660 => Paula (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Mans ar bij pirms laiciņa iegriezies- sekojot atsauksmēm, pieņem Mežaparka apkaimē, padomjlaika daudzstāvenē. Sagaidīja caurspīdīgā seksīgā tērpā. Foto īstas, zaķis visumā simpātisks, komunikācija ru, piedāvāja kapeju ar:) Attieksme, komunikācija okay, pat biku pļāpīga. Sludiķa parametri dzīvei atbilst, feiss- okay, tokš nekas īpašs, pagari gaiši mateļi. Sāka ar masāžu- tā gon tik tāda paglaudīšana, tālāk šamo padarbināju- proces okay, aktīvi darbojas vairākās pozās, ļāva izšaut 2 reizes- viss par 30 zivtelēm, atstāju biku čajā ar. Īsāk normaļnijs variants- var būt vēl piečāpošu, neko sliktu mans nevar teikt -tokš pa lielam odziņa iekš tā pasākuma pietrūka- moš mans jau atēdies:D

Mans ar bij pirms laiciņa iegriezies- sekojot atsauksmēm, pieņem Mežaparka apkaimē, padomjlaika daudzstāvenē. Sagaidīja caurspīdīgā seksīgā tērpā. Foto īstas, zaķis visumā simpātisks, komunikācija ru, piedāvāja kapeju ar:) Attieksme, komunikācija okay, pat biku pļāpīga. Sludiķa parametri dzīvei atbilst, feiss- okay, tokš nekas īpašs, pagari gaiši mateļi. Sāka ar masāžu- tā gon tik tāda paglaudīšana, tālāk šamo padarbināju- proces okay, aktīvi darbojas vairākās pozās, ļāva izšaut 2 reizes- viss par 30 zivtelēm, atstāju biku čajā ar. Īsāk normaļnijs variants- var būt vēl piečāpošu, neko sliktu mans nevar teikt -tokš pa lielam odziņa iekš tā pasākuma pietrūka- moš mans jau atēdies:D

Pirms nedēļas mans bij piečāpojis pie šamās. Pieņēma Imantā, daudzstāvenē, fo4ene real, pati apaļīga, tokš pa manam simpātiska, attieksme, komunikācija super. Rozīnīte točna ira, pati tumsnēja, nosauļota- eksotiska biku ir- točna kā raksta sludiķī, par gadiem nava melots:) Feisam biku līdzība ar Samantu Tīnu:D Nez kādēļ nevilka nost kkādu apģērba gabalu- slēpa vēderu. Masāža bij īsa- simboliska, orālis kā orālis, tokš process debešķīgs- drāzās kā apmāta, bij to vērts- to toč vaig pamēģināt- supper dubultpisiens pa 30 zivtelēm:D noteikti vēl iegriezīšos

20582566 => Eva (22) [Intim.lv]
Ierakstīts

Pirms laiciņa sanāca šamējo padarbināt- tad pieņēma maskačkā, Aglonas ielā, piecstāvenē. Pa trubu atbild operatore. Hatņiks- viens no pretīgākagiem ūķiem ever, tur ieejot-totāla tumsa, mans iesākumā nevarēj saprast kas ir kas, bardaks ohujennijs:) pats zaķis pēc izskata simpatjaga, pa manam- fo4enes real, krūtis gon mazas. Sāka ar masāžu- bij simboliska paglaudīšana, tad pārgāja uz minetu, tas kā jau minets, nothing special, tokš pats process bij uber labs- šamā aktīva- darbojas ar atdevi. Viss gumijniekos. Pats zaķis ira ar rozīnīti, tokš pa manam neprot vai ar negrib sevi pasniegt- tāds nervozs, attieksme so-so - pats nosaka ko kā darīt, klienta vēlmes šamai maz ko izsaka. Parakstās uz 1 šāvienu, otru ni un ni. Īsāk komplektā ar hujovijo hatņiku-garām, ja būtu normaļnijs dzīvoklis+ labāka attieksme- šamai vērtības nebūtu, tokš tagad ir kā ir- pats vairāk neiešu. Zaudējums-20 zivteles

20508049 => Vanesa (23) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Mans ar ne tik sen pie šamās iečāpoja- sekoju atsauksmēm:) īsumā- viena no labākajām masāžām ever. Pati un attieksme okay, cowbojā zaķis reāli imitēja puļķēšanos- bij kā īstenībā- labāk kā dažā reālā fakingā:D pēc varenā šāviena gultas veļa bij maināma:D parastā masāžas daļa ari super- var just nav tik trula atstrādāšana, nesteidzas. Esot ari draudzenīte, tokš to nemanīju. Noteikti vēl piečāpošu -ir 25 zivteļu vērts pasāciens

28267776 => Laila (30) [Sexriga.lv]
Ierakstīts

Pirms nedēļas iegriezos, dislokācija Ziepčikā- daudzstāvenē. Bilžuki laikm viņas, tokš nav tie jaunākie. Sajūta ka apritē jau labu laiciņu. Dzīvē kudiš apaļāka, feiss ne katram patiks, gadi laikam 30 ar asti. Tokš attieksme, process patika- mīksts drāžamzaķis, var šaut atkārt

oti, masāžu ar var sarunāt. Zaudējums- 30 zivteles. Na

v Gfe, tokš pa manam- laba economy class -kannas bij tukšas pavisam :D

27114809 => Sabīne (20) [Intim.lv]
Ierakstīts

Reiz sanāca šito padarbināt. Tai reizē pieņēma pie vef tilta. Zaķis smuks, viss savās vietās, nosauļota. Ieraugot mans bij patīkami pārsteigts. Bilžuki īsti.Sākumā masažņiks, tas bij 50/50. Pats process-orālis, sex okay. Darbināju ilgi un atbildīgi, izšāvu reizi, tokš kā no lielgabala:) cowbojā meitēns iet kā šujammašīna:) Lētucis nav- 40 zivis par šāvienu, ja vēlme atkārtot - jāpiemaksā 20. Tamdēļ tinos prom pēc pirmā. Mīnusi- bikiņ kautrīga, rausta metamo kā ātrumkloķi:) tokš plusu pa manam daudz vairāk. Nav slikts variants- iesaku ja skanošais atļauj

Reiz sanāca šito padarbināt. Dzīvē izskats sliktāks kā fočenēs. Pa manam bildes īstas, tokš fotografers labi pastrādājis. Vietas šamai nebij, izsaucu pie sevis. Izdarbināju labi, zaudējums- 40 zivis. Pa manam par dārgu, 30 būtu okay. Plusi: orālis okay, drāžas ar atdevi, procesu attiecīgi apskaņo, smuki gaiši gari mati. Mīnusi: vulgāra, laikam no laukiem, augums kudiš sliktāks kā bildēs. Fasāde na ļubiķeļa. Vai iesaku citiem? Nē, atturos - praiss neatbilst kvalitātei

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.