A ko - esmu pieradis pie kvalitatīvas vides, tādēļ gribu laikus saprast kas gaida. Ja bildē redzēšu savas bērnības tapetes no 1972. gada 100% tajā ūķī kāju nesperšu. Un galu galā neesmu vairs tajā vecumā kad var nopisties kaut vai vārtrūmē - nepatiks telpa, nestāvēs. Ar sarunu protams, ka daudz ko var noskaidrot, bet diemžēl esmu vairākas reizes aplauzies. Sazvanu, parunājamies - viss izklausās labi, bet aizbraucot galā kaut kāds piepīpēts bomžatņiks. Laiks iztērēts, noskaņa sabojāta un jābrauc atkal kaut kur citur laimi meklēt.
BLADJ (atvainojos par izteicienu:), varbūt Tev vēl 360 gradu panoramu no mazmājiņas, pagraba, bērniņiem nosūtīt, kā arī uzrakstīt sarakstu ar brenbiem - podam, dušas kliņķim, un kāds tualetes papīrs tiks lietots....
Neliels ieteikums - piezvanot un apvaicājoties var uzzināt par 90 % vai ir vērts braukt vai nav....
Es noteikti par to būtu priecīgs. Un ja vēl pirms manas ierašanās telpā temperatūru noregulētu uz man tīkamajiem +23 un uzlietu tieši to kafiju ko dzeru ikdienā, uzliktu manis izvēlēto mūziku, uz gultas saklātu palagus man patīkamajā krāsā, es būtu gatavs samaksāt x2 un pat x3. Kā jau teicu iepriekš - esmu tajos gados, kad patīkamam seksam ir vajadzīga arī patīkama vide. Apskaužu tos, kas var nomest koku kur vien pagadās
meiteni, 14 August 2012 - 03:20 PM rakstīja:
Jā ....
dzīvokli fočēt un vēl jo vairāk prasīt lai atsūta bilde tas ir kas jauns
Man pat ne reizi prātā nebija ienācis
Meitenes ... Jums viela pārdomām Moš naher nevajag likt savas vai feik bildes.
Prosta viena bilde gūlta, otra pods Viss Redz kur viens klients jau būs apmierināts
Uz meilu gan neatbild. Palūdzu atsūtīt bildes no "klientu pieņemšanas" vietas, dušas. Nekā. Klusums. Sazvanīt arī neizdodas. Pagaidām gan tikai 2 reizes esmu mēģinājis sazvanīt. Man ir svarīgi jau iepriekš vismaz daudz maz saprast vai ir vērts braukt - tam mājokļa bildes ļoti palīdz.
Ierakstīts
Izskatās apetīti rosinošs zaķis, kāds pēdējā laikā ir bijis? Strādā vēl? Pirmais numurs visu laiku ārpus zonas, otrais neceļ