Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
28846699 => Samanta (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

stulbaa aunagalva,kaa jau bildu ,man ir lieliskas iespeejas un 100% blats,ja vajag kaadu iebaazt tvaicenee ,un ar Tevi laikam to naaksies dariit-ja neliksies mieraa,zvaniishu koleegjiem,un tie par tevi paruupeesies....Varbuut pat  izteceejushaas smadzenes tev aizvietos vismaz ar kaadas vistas-tavu jauno smadzenju donores smadzeneem-labaak ar vistas ,nekaa vispaar bez smadzeneem...Viss....Uz tevi vairaak nereagjeeju,-SHIS PEEEEJAIS TEKSTS,KO TEV VELTU-provocee,cik uziet.....bet-baidies-veeroju-un gaidu mirkli,kad galiigi buusi sabriedusi jauku,trenetu puishu baltos halaatos sagaidiisanai,lai tiktu sasnjoreeta, un sabiedriiba buutu glaabta no viena sev un apkaarteejiem bistama elementa......Ja veelies,lai nebuutu jaaiet slimniicaa-man ir kaamiitis-varu vinju ziedot,un tev pa blatu vinja smadzeniites  iestaadiit kjirbii-esmu pat personiigi gatava veikt sho sveeto misiju-izdariit tev galvaskausa trepanaaciju,un iestuukjeet pa to iztrepaneeto caurumu tuksajaa lodee virs tava kakla,sava diezgan sapraatiigaa kaamiisha smadzeniites....trepanaacija gan buus bez anesteezijas,kaa jau maajas apstaakljos...bet toties pie smadzenjukiem tiksi....Redzi,kaada es Tev laba draudzene-speej tak jel noveerteet,ameebinj

Ierakstīts

Neticiet spīdumam

Domina65

acīs - tā ir

tikai saules gaisma, kas spīd caur viņas tukšo galvu!Nav svarīgi, ka slikti iet! Varbūt tas labi izskatās... :))Būt muļķei ir tavas tiesības, nevis pienākums.

Miiljo zakjukinj,man tevi bikinj jaapalabo-tagad-shajaa seviskji gaisajaa dziives momentaa,kad cilveeki man negaidiiti ir atradushi dveeseles, un rakstura,un intelekta,un citu iipashiibu gariigo maasu,es nedriikstu ljaudis pievilt-man jaatur tev liidzi it visaa-taapeec nu jau buut muljkei ir kljuvis arii par manu atbildiigu un obligaatu pienaakumu.....nedod dievs,ka kaadaa briidii,kaads saredz manii mazaak muljkjiibas kaa teviii.......taa ka -ciinos,miiljo muljkiit,Vallja Kundze........viens pienaakums vairaak...gruuti gan to buus izpildiit,jo AGraak es biju ikdieniskja muljke,bet nu jaakljuust par absoluutu bezsmadzenju radiijumu-tecinaat vinjas aaraa,vai ar kaut ko skjiidinaat??-ko tu dariiji,lai atbriivotos no taam???? Iesaki ,luudzu

Domina65 tev prātiņš ,sašķiebies tu brīžiem maz apjēdz ,ko raksti un kapēc? tev bļin tākā, tai teicienā-Degunradzis ļoti slikti redz. Taču, ņemot vērā viņa svaru, tā vairs nav viņa problēma.Es varbūt kļūdos. Bet vienalga man ir taisnība.Kādu dienu tu zaudēsi savus matuS... zobus, arī veselo saprātu tu zaudēsi, bet, protams, tu nekad nezudēsi savu labo izskatu, jo tu nevari pazaudēt to, kā tev nekad nav bijis!!!! :))) kam tas interese ko Tu-sieviete ar plastmasas matu spradzeem galva atlaujies visu laiku runat par citam meitenem

OOOO!!!! Tu citee cilveeku,kurshs muus jau ir nosaucis bez maz vai par radinieceem!!!-Respekt i uvazhuha Matiisiit!!!!zeel gan,ka tev nepatiik plastmasas spraadzes,tas muus vairaak vienotu un taa....un kaapeec tev nepatiik manas plastmasas spraadzes :unsure: .....a kaadas rotas tu neesaa-Forsas ja?????? varbuut pamainiisimies uz kaadu laiku-es tev plastmasu un dzelzus,tu man daargakmenjus un ceelmetaalus,ko??kaut domaaju,ka man tadu ir vairaak nekaa tev...ja tev vispaar ir.... :D :D :D

Ierakstīts

valis123,aleksa,gunaars38,gunta,matiiss un nevar tak rakstiit atkal palagu tikai ,lai nosauktu visus radiijuma nikus......Radiijums,ar kuru viens otrs mani te saliidzina-_par sho muusu tuviibas,kopiibas momenta pamaniishu,noliecu galvu to prieksaa,pateiciibaa,par aciigumu un veeriigumu :D ,laikam arii juutot,ka esam radnieciigas dveeseles,mani jau vairakas dienas bombardeeja

ar trulaam zinjaam un tupiem jautaajumiem PS........shoriit,kad tas jau saka atkaartoties ik stundu-neiztureeju-aizrakstiiju triis zinjas,ceriibaa aizbaaazt http://www.xtra.lv/index.php?app=members&module=messaging&section=view&do=showConversation&topicID=9600 ,http://www.xtra.lv/index.php?app=members&module=messaging&section=view&do=showConversation&topicID=9598,

http://www.xtra.lv/index.php?app=members&module=messaging&section=view&do=showConversation&topicID=9599

peec shimm zinjaam iestaajaas miersmanaa pastkastee.....un tagad gudrukinjs seit izceljas ar savaam iisteni gaisho smadzenju peerleem

Ierakstīts

pie kam- tu ierunaajies par pirms 3 meneshiem rakstiitu manis postu,kura beigaas ,pie tam,minu,ka vairaak par sho teemu nerunaashu....un nebiju arii runaajusi....un tik tieshaam ,atvainojos meiteneem,par kuraam esmu izteikusies agresiivi vai vnk negatiivi,tieshaam,stulbi ir kaut ko izteikties par sludinaajumu tekstiem,kuri tanii briidii ,varbuut,neiepatiikaas...

Ierakstīts

Ar kadam tiesibam un kam tas interese ko Tu-sieviete ar plastmasas matu spradzeem galva atlaujies visu laiku runat par citam meitenem,par to ko un ka vinas dara un kapec?Kas Tu esi par vertetaju???????

Tu raksti par labakajam meitenem,kuru mazaa pirstina verta Tu neesi!!

Lidz vemienam te lasit Tavus palagus,ko lidz galam nekad neizlasu.

Par visu Tev ir savs viedoklis,ar visam Tu te gribi draudzeties,nu nafig Tavas uzslavas vajadzigas kadam un kadai -_-

Izveido teemu par sevi un raksti,bet liec mieru citam. :D

Lidz shim ir bijushas tukai 2 meitenes,kuru postus esmu atzimeejusi ar " patiik "....Viena no taam biji Tu...Pateicoties Tevis rakstiitajam,sapratu,ka kaut kaadaa veidaa paraadaas tas,ko atziimeejam ar "patiik"......Vairaak nekad neatziimeeshu neko,kas "patiik",jo taa jau patiesiibaa arii ir-ja patiik,tad pietiek,ka es pati zinu,kas man patiik....

Domina, tad jau tu būsi tā pati sludinājuma īpašniece, nesaprotu kur tur laužas ārā inteliģences pazīmes, bet 2 komati un gramatikas kļūdas, uz to nekādi nenorāda.

Ai-nu labi-es jau vairs nevaru ne teikumu pateikt,lai nesaņemtu aizrādījumu......Es taču runāju par IEDZMTU inteliģenci,un tai ar komatiem un pareizrakstību nav nekāda sakara......Vienkārši izteikusies ir skaisti, pat smalki, pieverot acis uz gramatiku :rolleyes: ...

27121317 => Oksana (23) [Sexriga.lv]
Ierakstīts

A vot šito man kāda no meitenēm var paskaidrot?

Vot nu pieņemsim, saproti, ka lielo naudu nenopelnīsi - tad priekš kam ar to nodarboties?

Ja reiz tomēr nodarbojies, tad kapēc necenties nopelnīt maksimāli īsā laikā makssimāli vairāk naudas?

Es vienkārši ja pieeju pragmātiski no bizesa puses. Es nedomāju, ka es ar kaut ko nodarbotos, kas nenes peļņu. A ja nodarbotos, tad diez vai tādā apmērā kā laika nosišana. Tomēr nedomāju ka kādas no šeit esošās un/vai praktizējošās meitenes sapnis ir to darīt visu dzīvi. Tad kjautājums, kapēc nesapelnīt to naudiņu un neiegūldīt viņu kādā savā pasākumā. Iespējams pat mazāk naudiņas nesošā, bet tomēr ... nu tipa savādākā.

Daudzaam tas patieshaam ir azarts un divas baudas kopaa-zinu to labi no konkreeram meiteneem ,kuras laiku pa laikam ar to nodarbojas,neskatotoes,ka ir veel citi ienaakumu avoti arii-taas ir taas,kuraam patiik sex + patiik nauda=sex par naudu-divi vienaa. :D ..Es gan drusku citaa plaksnee darbojos,tachu arii lietaa,saistiita ar sex. Un arii man ir tikai hobijs,un lai hobijs un miilja lieta nekljuutu par niistamu darbu,nevajag aizrauties.. B):rolleyes::P

25972445 => Lelde (30) [Intim.lv]
Ierakstīts (rediģēts)

ES aizdirshu teemas???Taapeec,ka paarak gari rakstu??? Bet ir puishi,kuri man raksta personiskajaa sarakstee "paldies" par to vai to domu,kuru esmu kaadaa postaa izteukusi..

PASHLAIK ESMU LJOTI SARUUGINAATA.....KAA CENSHos ko labaaku pateikt un katraa zinjaa no sirds,taa palieku absoluuti nesaprasta-un tieshi shinii gadiijumaa no Tevis-tanii garajaa penterii vai sviestaa es pat maajienu Tavaa virzienaa nerakstiiju,rakstiiju taapeec,ka Tavs viens teikums manii izraisiija cienju pret tevi,un likaas,ka lai nu kam,bet tev vajadzeetu buut interesanti tas,kas tika uzrakstiits......

Jio rakstiiju jau tieshi Tev meerkjeetu to sviestu taapeec,ka likaas,ka esi absoluuti mani paarpratis ,kad uzdevu to jautajumu par cenu politiku.......UN JA ES TIESHAAM RAKSTU VAI DARU KO STULBU,VAI LUDZU NEBUUTU IESPEEJAMS PIEKLAAJIIGI UN IECIETIIGI,_VISLABAAK PERSONISKI MEEGJINAAT PASKAIDROT MANAS KLJUUUDAS????????? ES PAR PAMATOTU KRITIKU VIENMEER ESMU LJOTI PATEICIIGA UN CENSHOS LABOTIES................

neredzu,cik garshs atkal sanaaca,laboshu ,kad paarlasiishu....luudzu paciesties....

Rediģēja Domina65

Xtra Top 2012

20523039

Zvaniņš

Tā nu ir sanācis,esmu ļoti,ļoti maza,smalkā rāmīša meitene...150,48,2,.Tu zini kapēc esi šeit,piezvani un pastāsti man to..... Pie tikšanās,,zināšu ko ar Tevi darīt,kā iepriecinat. Nav salons.Centrs. Call me.

ljoti jauks,origjinaals sludinaajuma tekstinjs,taatad meitenei ir speejas ne tikai seksaa,bet arii IQ ir paaraaks par viduveejo....Arii iedzimta inteligjence...Juus puishi,protams seksu te veerteejat un kjermenjus....bet vai pamanaat arii to,ja meitenes ,lai kaadas izskatiitos,un lai kas nu tur ar to seksu,daza laba ir aciimredzami neordinaara un valdzinosha personiiba.......

27147667 => Marta (38) [Intim.lv]
Ierakstīts

Vairāk tur neiešu!!! :ph34r: Ne viss kas ir lēts ir labs!

jaa-izlasot visu,redzu-tieshaam divas....un tagad arii skaidrs,ka cenas vareeja buut 5 un 10 ls...ja dushas vietaa ir kruuka ar uudeni.....

un par to-"ne viss ,kas ir leets,ir labs" es teiktu taa "{ne viss,kas ir daargs ,ir vienmeer obligaati arii labs ;toties,un tas nu gan obligaati un vienmeer- nekas taads,kas ir leets, vienkaarshi nu nekaadiigi nevar buut labs,tas ir izsleegts,un jaatceras kaa aksioma........pati dziivee biezhi nopeerku leetas,un taapeec vilinoshas lietas vai preces....un ko nopeerku-suudu nopeerku.....skopais maksaa divreiz...tikai nezin kaapeec atkal un atkal ,to visu zinot,vinjs taa dara-kaapj un kaapj uz viena un taa pasha graabeklja...Nu laikam jau taapeec,ka tada ir taa cilveeka daba....

27147667 => Marta (38) [Intim.lv]
Ierakstīts

Xtra Top 2012

27147667 20333813

landis5@inbox.lv marta51@inbox.lv lina46@inbox.lv

otdih v ujutnoi obstanovke massaz+minjet-10ls,massaz+minjet+klassiceskij seks-15ls.Plavnieki.2=6=7=8=5=2=6=5

ak Dievs-kas par cenaam....ko tik te neieraugi un neuzzini....bet bildes izskatiijaas,taa kaa divu dazaadu personu bildes..... :D :D :D -un ja darbones ir divas-ta saciit-sekss ar divaam,tad attieciigaa summa veel jaaizdala uz 2 :D :D :D

281434** => Linda (34) [Intim.lv]
Ierakstīts

Tālrunis: 20532302

Linda (34)Apraksts:

labakais minets,kadu busi baudijis,,,,, tagad jau niks cits un bildes ari citas un intimmeitene gunita jaunas fotkas,jaukas.

Man tik ljoti patika bildes un ariii puishu teiktais,ka iistas.......bet peec shitaa Matiisas Kundzes miiliigaa majieninja bail pat slaveet-ja jau cieniitais ono Matiiss slavee,tad lieta jau liekas dikti slidena.......Ko nu???

27121317 => Oksana (23) [Sexriga.lv]
Ierakstīts

Simpati4naja devuska priglawaet na zarkuju besedu...]

Ljoti skaistas bildes,un kas visunikaalaakais-skaists,neparasts,origjinaals sludinaajums....Taads pavisam iiss tekstinjshs ar saviem daziem,bet nedaudz nosleepumainiem vaardiem uzreiz paarveershas par intrigu....Kolosaali.....Jauka meitenite aciimredzot-neikdieniskja noteikti....

28464820 => Jeļena (25) [Intim.lv]
Ierakstīts

"Otreiz neiešu, jo tomēr patīk slaidas meitenes. Ja nav nekas pret apaļumiem, varat arī mēģināt iet."....vai tadvshii ir apalja?????? izskataas ljoti formiiga un patiikama......Bet tomeer cik labi,ka gaumes mums visiem tik dazhaadas-ja visiem patiktu pilniigi viens un tas pats,tad pasaule nevareetu pastaaveet.....

20606505 => Andzela (29) [Intim.lv]
Ierakstīts

"kunilings,69,...."............es briinos ,kaapec shaadas slimiibu izplatiitaajas netiek takstiitas tajaa pashaa melnajaa sarakstaa,kur tiek piefikseetas bezgumijas mineta piedaavaataajas.....Fuuuuu-lai es pielaistu nezkaadas mutes vietinjai,kam jaabuut vistiiraakajai vienmeer,un tikai vienam miiljotajam sargaatai kaa daargumam......Vai puishi nedomaa,ka shis kuni un 69 arii ir viens no raadiitaajiem,ka meitenei par veseliibu un elementaaru higieenu vai nu nav sajeegas,vai nu vismaz iztruukst veeleeshanaas domaat par to......

22362151 => Sandra (45) [Intim.lv]
Ierakstīts

Nee,nu briesmas-tas ono Matiiss jau nezin kur taadas bildes dabuujis,taa iistaa jau arii nav dieviete,tomeer shitaas bildes ir kaut kas paaraakais-neticu,ka iistas...........Bet attieciibaa uz pashas daamas sludinaajumu,man arii radaas jautaajums-nez vai shii piedaavaa tos kokteiliishus,lai kaads izslaapushais,cereedams uz kokteiljiem,buutu gatavs kontaktam ar daamiiti,vai arii vinja tomeer grib ko nopelniit-respektiivi-prasa sev shos dzeerieninjus kaa samaksu par koposhanos :D:lol::D ......taatad-taa arii nesapratu,vai vinja grib tik leeti kaadu dabuut, kas panjems priekshaa,vai tomeer sevi cer kaadam par to kokciku iemaaniit.....un nez vai kaads uz vienu vai otru variantu parakstaas ar.......... B)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.