Shodien biju pie vinhas. Varu pateikt tikai to labaako, pats galvenais - superiiga attieksme un apkalposhana.... Atrodas centraa, pie bernu pasaules.Dzivoklis un viss paareejais kaartiibaa.Pie miinusiem - ir kunghiitis uz veederinha un pakalhja ar buutu uz sporta zaali jaaiznes...... Toties seja gliita.Iesaku paciemoties pie vinhas !
Tā tiek sabeigtas jebkādas iespējas normāli strādāt diennakts dzīvokļos. Gan Elku 2, gan Maskavas 55 lielākā daļa dzīvokļu ir izīrējami uz diennaktīm.
Shamai jauns nr. - uzmanaties, straadaa veel paarii ar kaut kaadu blondiini, kuru redzeeju - ar iisiem blondiem matiem - kaada taa ir - nezinu, bet no tumshmatainaas beedziet - smirdiiga un nekopta.
Shodien iemaldiijos pie shitaas, blhjaaaviens, peedeejaas vasaras lielaakaa klhuuda, nevienam neiesaku - iisumaa - sarunaaju aatro variantu, jo aaraa karsts - taapat neveeleetos baigi vingrot , peec paaris min. jau man uzjautaaja - Vai es ilgi veel vinhu draaziishu, noliku rakam un man korkhis gandriiz paraava , taads voncaks - mans draugs kapituleeja un vairs nebija piedabuujams shanceet - peec nelielas vaardu apmainhas apgheerbos un aizgaaju .
Nezinu no kuras gherevnhjas vinhja ir noklhjuvusi galvaspilseetaa, bet taadu atttieksmi es pirmo reizi dabuuju - blhje gribeejaas ko sliktu pateikt, bet savaldiijos....kas ir lhoti neraksturiigi man.
Staastiija, ka straadaa visu laiku uz Maskavas 55 adreses, veel ir draudzene - blondiine, ar kuru durviis saskreejaamies - izskatiijaas krietni labaaaka.
Ierakstīts
Tur nav ko dariit, resna klhjuvusi, pupi tie nav, bet tesmenhji, pilniigs pizdec - resna kaa muca.......