Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
26049398 => Karoleen (34) [Intim.lv]
Ierakstīts

Shodien biju pie vinhas. Varu pateikt tikai to labaako, pats galvenais - superiiga attieksme un apkalposhana.... :D Atrodas centraa, pie bernu pasaules.Dzivoklis un viss paareejais kaartiibaa.Pie miinusiem - ir kunghiitis uz veederinha un pakalhja ar buutu uz sporta zaali jaaiznes...... :P Toties seja gliita.Iesaku paciemoties pie vinhas !

26787881 => Gvineta (26) [Intim.lv]
Ierakstīts

Tā tiek sabeigtas jebkādas iespējas normāli strādāt diennakts dzīvokļos. Gan Elku 2, gan Maskavas 55 lielākā daļa dzīvokļu ir izīrējami uz diennaktīm.

Shamai jauns nr. - uzmanaties, straadaa veel paarii ar kaut kaadu blondiini, kuru redzeeju - ar iisiem blondiem matiem - kaada taa ir - nezinu, bet no tumshmatainaas beedziet - smirdiiga un nekopta.

Jaunais - veel viens nr

20570890

26787881 => Gvineta (26) [Intim.lv]
Ierakstīts

Shodien iemaldiijos pie shitaas, blhjaaaviens, peedeejaas vasaras :D lielaakaa klhuuda, nevienam neiesaku - iisumaa - sarunaaju aatro variantu, jo aaraa karsts - taapat neveeleetos baigi vingrot :D , peec paaris min. jau man uzjautaaja - Vai es ilgi veel vinhu draaziishu, noliku rakam un man korkhis gandriiz paraava , taads voncaks - mans draugs kapituleeja un vairs nebija piedabuujams shanceet - peec nelielas vaardu apmainhas apgheerbos un aizgaaju .

Nezinu no kuras gherevnhjas vinhja ir noklhjuvusi galvaspilseetaa, bet taadu atttieksmi es pirmo reizi dabuuju - blhje gribeejaas ko sliktu pateikt, bet savaldiijos....kas ir lhoti neraksturiigi man.

Staastiija, ka straadaa visu laiku uz Maskavas 55 adreses, veel ir draudzene - blondiine, ar kuru durviis saskreejaamies - izskatiijaas krietni labaaaka.

Shodien biju Elku ielaa 2. Tel.nr26787881

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.