Es arī neņēmu, bet uzskatu ka pasākums kā tāds, nebija arī tās 40 naudas vērts...bet tas ir tikai mans viedoklis, pie kam ņemt vērā to, ka par Vanesu ir daudz labas atsauksmes, tad kādas ir pārējās?
nu pārējās ... kā jau te reakstīja "šausmu ieleja" 10-20 min paglauda kā kaķi un parausta bez emocijām... tad ir tā tie kas no tādām atnākuši priecājas kā bērni
Psc, vai nu neņemu atpakaļ vai dodu precīzi....... Man vienīgajam liekas ņemt zdāču atpakaļ, kaut kā ne tā?
nu tas gan tiesa savādāk jau sajūta kā tirgū vienmēr pirms braukšanas esmu samainījis tā lai ir precīzi.
Esmu bijis pie šīs meitenes. Jāatzīst ka viņa ir patiešām centīga un pieiet šim pasākumam noietni, šķiet ka grib, lai katrs klients atgriežas pie viņas atpakaļ. Pa lielam patika attieksme, bet tas arī bija viss....nepatika seja, krūtis mazas un nokarājušās (kā pēc bērna)... apgrāpstīt ļauj visu, bet pati no procesa neuzvelkas (toties tēlo labi). Nedaudz traucēja tas ka pa dzīvokli staigāja vēl kāda darbone, starpcitu vai kāds zin ar ko kopā viņa strādā?
Otreiz noteikti neiešu, gandarījuma sajūta pēc pasākuma nebija.
Esmu bijis reizes četras un noteikti aiziešu vēlreiz, jo es lab aizeju pie meitenes, kas man šķiet simpātiska gan vizuāli, gan garīgi, nekā pie meitenes, kas mani masē ar savu 70kg svaru, netīrajiem matiem un elsodama ar cigarešu smirdošo elpu. Kādu attieksmi Jūs no viņas gribat sagaidīt, nav jau šeit SPA salons.
Marika ir jauka un lieliska sava darba pratēja, domāju, ka viena no skaistākajām šī aroda meitenēm šobrīd Rīgā augums, krūtis, dupsis ... smadzenes ari ir. Dzīvoklis kopts, mūsdienīgs.
Ja kāds saka ka ir labāka, tad padalieties, noteikti uzmeklēšu un pateikšu savu viedokli.
Lai veicas un sveicieni Marikai.
Marika man liekas ka garīgi tu jau toč esi nojūgusies ja jau šitādi sviesti te jāraksta Ar izmisišo reklamēšanos vairs nepietiek ka te muļķi jāmeklē. Nu viss tev ir pārdrāzts gan smadzenes gan viss cits tavs laiks ir iztecējis pārāk daudz veči tevī nokārtojuši savas dabīgās vēlmes Lūk arī rezultāts.
P.S Es nespēju iedomāties veci pie pilna saprāta kas par to odzi kaut ko tādu varētu uzrakstīt.
Es biju pie Marikas jau kādu laiku atpakaļ un neteiktu, ka bija tik traki. Iesaku dienu vai divas pirms došanās noraut kulakā (tas jau katram individuāli). Tas man ļāva ilgāk izbaudīt pašu procesu un tādā veidā viņa bija spiesta diezgan ilgi ar mani darboties, kamēr tiku līdz finišam Neuzņēmu precīzu laiku, bet toreiz biju pie viņas ilgāk par stundu. Nekāds 15 minūtes un ārā pa durvīm viss nebija (+), tomēr, jo ātrāk norunātā stunda tuvojās beigām, jo vairāk bija manāmas antipātijas pret mani un manu ieilgušo klātbūtni (-) Pa to laiku gan kārtīgi apčamdīju Mariku gan arī viņas augumiņu pabaudīju. Masāža bija laba (+), taču neļāvās no mugurpuses (mana mīļākā poza) un tā arī toreiz nepaskaidroja kāpēc (-) 2x neesmu bijis un diez vai arī kādreiz vēl iešu. Bet kopumā aizgāju apmierināts un neko nenožēloju:) Tos 40 latus viņa godam atpelnīja.
Ir tieši tā kā saka citi - vienreiz ir vērts aiziet un viss.
tu gribi teikt ka gandrīz stundu viņu drāzi no vietas??? ņemot vērā ka no masāžas tur nekā nav...???
Un ko darīt, ja tas regulāri notiek par brīvu - esmu nenovērtējams ?
tu bišk neesi sapratis manu domu ... tas attiecas ar uz to ko tu drāz pa brīvu teiksim tu sevi vērtē skalā no 0-10 uz teiksim 8 teiksim tādu sāru ja tev neitrālā laikā kāds pajautātu tavu viedokli tu vērtē uz teiksim 3 (tas ir tājā brīdi kad pautus nespiež ) ja tu tādas teiksim 3 sāras esi drāzis tas nozīmē ka savu vērtību esi nodeldējis uz 3
Tas ir mans personīgais viedoklis var patikt var nē bet taisnība dažam labam kož kaulā. Atzīšos ar ka esmu pats līdzīgas kļūdas pieļāvis agrāk tā ka tagad šo vienmēr atceros pirms tiekos ar kādu meiteni.
P.S ar naudu te nav nekāda sakara nav nekas nosodāms ka dažreiz aiztaupam pūles un izvēlamies taisnāko ceļu bet drāzt cūku un vēl maksāt par to ir vairāk nekā idiotisms.
kas var palikt 2x dārgāks?-nezinu -petene no zelta ,ja nu silikonus ielikusi!
Tas bija mans viedoklis!-Katram savs.
inflācija un tikai 2-3X lielākās cenas tagd ir norma tagad lēti skaitās 60-70EUR agrāk tas skaitījās dārgais gals 100EUR normāli 200-300 dārgais gals tā ka viss normāli
Biju, pat var teikt, nesen, pirms nepilna mēneša, nu tā, kā jau sena darbone, biju pirmo reizi, bet to varēja just, just varēja ka bija kko paņēmusi uz krūts, nedaudz oda pēc alkohola. Attieksme patika, labi uzvilkos, visvairāk patika stingrais dibens, un krūtis, neēsmu skops, bet par to kāpostu, divreiz vajadzētu darboties, bet nu tas ir mans viedoklis, vai iešu vēl, nē.
laiks dara savu bez grādīgā laikam pipeles vairs nevar izturēt
Cienijamie kolēģi, lūdzu padalieties pieredzē. Es pie šīs Mākslinieces esmu gājis ļoti ilgu laiku - trīs gadus. Laba jau bija ļoti. Pēdējā mēneša laikā Santa - Samanta mani satrieca ar gandrīz trīskārtīgu cenas paaugstinājumu līdz pat 100 e/h. Un tas neskatoties uz to, ka esmu viņai daudzkārt aizdevis un nesaņēmis atpakaļ ne naudā ne arī graudā, pa šo laiku ir no manis saņēmusi kaudzi ar tiešām dārgām dāvanām . Es šādu cenas paaugstinājumu vērtēju varbūt kā mājienu, ka viņa vairs mani nevēlas redzēt. Nu labi neiešu vairs, ja jau viņaiklientu par daudz. Varbūt es kļūdos, tāpēc lūdzu kolēģus izteikt viedokli par šādu situāciju. Dzīvokli viņa arī ir zaudējusi, tātad jāpiemaksā par viesnīcu 100+???. Gribētu zināt no viņas citiem klientiem , sevišķi no pastāvīgajiem par cik ir Jums paaugstinājies honorārs ? Man personīgi šāda attieksme liekas nepieņemama. Jūsu viedoklis par cenu ? Ceru uz diskusiju forumā jautājumā par atbilstību - objekts / pakalpojuma kvalitāte/ cena .
tas nav nekas neparasts liekas tagad jau standarts 3X cenu paaugstināt viņa tik seko līdzi citām LV nemanāmi pārtop par prasto mauku VIP zemi ....
pavisam vienkārši ja kāda nesakarīgi atbild un vēl crazy ceņņiku nosauc tad jāpasmejās un jāpaska ka nav pie pilna prāta, ja viens piezvanīs moš nekas nemainīsies ja viņai 10 tā pateiks tad moš sāks pelēko masu kustināt...
meitene laikam mūžīgā nemirstīgā feja 2008.g ar bija 23.g normāls svars ir aguma centimetri -110 vinai buutu tad 62kg, bet toreiz bija nevis resna bet ar patikamaam formaam ja tagad 85 tad 20 vismaz jaanomet lai attaisnotu to ciparo ko prasa bet ar viso to taapat par maz buutu jo attieksme tomeer sucks....
nebija tā domāts šodien tieši bet plašāk, tas nozīme ka ne rītā ne parīt ne darbdienā ne brīvdienā Rīgā normālu meiteņu nav punkts ne pa 20ls 40ls 80ls 200ls whatever NAV punkts skaidrs?
Piekrītu par uzpūtīgo ģīmi, bet īsti nezinu pie kuras lai aizkāpju, principā, šitai augums tīri smuks. Ko iesaki, kā ar Lanu? Varbūt labāks variants? Principā patīk ar glītām sejām.
Nu šobrīd nav nevienas pie kuras aizkāpt.... par jebkādu cenu....
Lauru pisu pirms apmēram 5 gadiem jēbal kur tas laiks tad vēl svaiga bija, (kas tgad tur no viņas pāri palicis nav ne jausmas šaubos ka kaut kas labs) nebija tas hujovākais variants bet labāki noteikti ar ir bijuši, toreiz augums man patika esmu slaido meiteņu cienītājs, bet viņai bija forši sievišķīgi apaļumi pašā laikā. Laura pēc sejas tad vismaz man noteikti labāk patika nekā viktorija.
P.S Laura mums laikam kāda brīnumfeja pa 5 gadi palikusi tik 2 gadi vecāka
Skatos, ka daudzi uzskata, ka kvalitāte smagi kritusies, jāatzīst, ka biju laiku atpakaļ aizdevies pie šīs skaistules. Godīgi sakot, grūti spriest vai teiktais par kvalitāti ir patiesība, jo neesmu bijis agrāk.
Principā meitene skaista kā oga, vienīgi prasa dārgi, citādi varētu katru nedēļu drāzt. Saka, ka esot arī draudzene un piedāvā tikties trijatā, vienīgi bail maksāt, ja nezin kāda ir tā otra.
Tu neesi skaistas meitenes redzējis .... stulbs uzpūtīgs un iedomīgs purns viņai ir man labs iespaids par viņu neradās un tinos prom.
nav vina taa veerta masaaza tik kaadas 30 minuutes karoc haltuura,ir bijusi labaaki varianti tiem kas nav baudiijusi labu masaazu varbuut vina liekas laba bet ne man, karoc ja esi braucis visu laiku ar zapinu tad zigulis liksies ar labs Lol
Ierakstīts
nu pārējās ... kā jau te reakstīja "šausmu ieleja"
10-20 min paglauda kā kaķi un parausta bez emocijām... tad ir tā tie kas no tādām atnākuši priecājas kā bērni 
nu tas gan tiesa
savādāk jau sajūta kā tirgū
vienmēr pirms braukšanas esmu samainījis tā lai ir precīzi.