Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
28983785 => :) (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Nja .pēc gada nolēma uzrakstī asauksmi.es nezināju ka màja tulīt sabruks . Ja esi rasist tad kāpēc paliki. Ja es eju uz solāriju un kràsoju melnus matus tātad esmu čigàniete. Mīļie vīrieši turpmàk zvanot jautājiet meitenei vai tu dzīvo skaistā jaunà māja vai ne. Un tautìbu ar jautājiet krieviete latviete vai čigāniete. Es netaisos priekš jums specjàli īrēt pili. Es varētu dzìvot daudz pieticīgākā dzīvoklī ne tik lielā un dārgā. Esmu bijusi pie citiem klientiem mājās un viņu dzīvoklis nestāv pat manam klāt. Es parasti nekaad neprasu pēc seksa vēl 5.pa virsu par nepanesamām sāpēm varēju uzprasī. Es biju pirmā kas tevi ierakstìja melnajā sarakstā jo nav vēlēšanàs otreiz tevi ciest

28983785 => :) (28) [Intim.lv]
Ierakstīts
esi dzirdējis arī par zvanu pāradresāciju? Viņa jau pēc šitā posta vispār nevienu svešu vairs neņems, tevi tajā skaitā.

Kiker tu uzminēji. 29975154 neeksiste jau apm gadu 28212519 neeksitē vairāk kā pus gadu.Neviens no tiem numuriem neeksistē. Mainu numurus pateicoties jums.Jo esat nodevēji . Itseviši kas żvana no šī saita klientus nepieņemu.Es pati izvelos kuru nemt kuru ne. Pietiekoši daudz meitenes ir aizbrauikušas prom uz ārzemēm arī jusu vainas dēļ , un ta brīnaties kāpēc nevar atras ņormalu meiteni.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.