Intereses pēc biju pie viņas aizbraucis... 60 ēbreji par pliku kniebienu. Vāvuļot vāvuļo, bet otrreiz diez vai tuvākajā laikā iešu - vēl viena sarakstā un āmen!
Brīžiem palasot tā vien liekas, ka daļa no mums vīriešu kārtas pārstāvjiem šeit ir pilnīgi neadekvāti... Es netaisos te glorificēt Inesi, bet šī sieviete bija mana "pirmā par samaksu" vēl tad, viņa darbojās Salaspilī. Tas, ka viņai nav ideālas formas - kuram no mums šeit ir sešpaka? Minets - tiešām viens no labākajiem!!! Masāža - teiktu vislabākā... nerunāju par to, kas pirms mineta, bet gan, to ko uz galda taisa! Viss ko vēlos pateikt ir tas, ka ir arī "šmaras" kuras ir apnakojušās, ar slimībām utt utj, bet ir dāmas kuras tur diezgan labu un savu līmeni, un nolikt viņas tikai tāpēc, ka kādam redzi vēders pa resnu, vai krūtis ne tādas vai cena par lielu... tad kāda sūda pēc Tu paliec??? Atvainojies un ej pie citas!!!
Nu nezinu cik tieši šobrīd, bet pirms kāda laika prasīja 60jevrikus par reizi... Man viņa īpaši nepatika, jo bija diezgan paplūdusi miesās un tā cena neatbilda kvalitātei, turklāt par vienu reizi... nu nē... Varbūt kāds zina precīzāk, bet man šķiet, ka vieglāk ir piezvanīt!!!
Ierakstīts
Intereses pēc biju pie viņas aizbraucis... 60 ēbreji par pliku kniebienu. Vāvuļot vāvuļo, bet otrreiz diez vai tuvākajā laikā iešu - vēl viena sarakstā un āmen!