50ls prasa 1st встречусь сейчас с щедрым мужчиной! встреча от 30 лат, т.28253945,место есть кому что интересно,звоните,тут не отвечу Возможны - орал,класика,анальный(50Ls).массаж
Meitene forša, smuka..... pēc manas gaumes.....pieņemu, ka daudziem maziņas un smalkas nepārāk, tad darīt tur nav ko.....
Par masāžu, ir būts uz labākām vietām, pieņemu ka vienkārši meitenei pa maz spēka, tāda viegla glāstīšana,.... par nobeigumu...... nepaņēm brutāli mutē, un balle galā......Principā uzbudināt pat ļoti māk, abas reizes noslēgums savādāks..... tātad izdoma strādā.... nav standartā atsrādāts.....
Tākā pieturos pie principa, ja uztrāpos, kur ir vairāk pa vienu meiteni dzīvoklī vairs neeju tur..... tad šajā meitenē ir kas īpašs, ja reiz otreiz aizvilkos....
Dzīvoklis.... labs, silts.... nav jādreb, kā dažās citās vietās.... attieksme ok, draudzīga.....
Meitene varēja piestrādāt pie apeņu izvēles a savādāk kā pusaudzei, karo4 ja pasākums maksā 30ls, tad to jau nu varēja atļauties
Vai iešu vēl? jā..... bet ar nosacījumu, ka izvērtējot kas uz attiecīgo dienu pieejams..... katrā ziņā pirmai no saraksta nezvanīšu....
:DGaidam,koptu,dāsnu vīrieti no 25-.... jaukai laika pavadīšanai. Uz liekiem jautājumiem un bilžu pieprasijumiem neatbildam......Zvani 28119709 nu viena šajā bildē ,lidziga
45 ls tak ir p...c par šito maxāt... pa 40ls var tādas beibes dabūt kā Playboy žurnālos Kārtējā muļķu ķeršana
jā tieši ,tā ir man 2vas paziņas, 170cm 50kg 2.izmers krūšu ,pa 30ls st var uz st .Taisa dziļo minetu ,patīk ka beidz mute. meitenei 23gadi simpatiska modeles augums.bet nereklamējas bet strādā.
Badboy 2011.08.11 | 10:07 -3p Biju uz ātro nodročīt... Viņa spēlējās ar sevi, es ar sevi.... Starp pupiem iebraucu un... nolaidu mutē. Spermu visu norija! Pa 5 Ls bada laikos ir OK! http://www.sexstreet.lv/home.php?c=2&id=305&l=lv
tev tiešām nav ,ko darit sedi caurām naktīm dienām ,un raksti murgus tev prāts caur vienu vietu izgājis.tev jau visi sen raksta ,beidz rakstīt gudrības bet ,nē tu kā dinazaurs ,tik močī ,kam interese tavas stūlbības ,nevienam,A mi jimu pa morde čajņikam .balsojiet esmu
Domina65 tev prātiņš ,sašķiebies tu brīžiem maz apjēdz ,ko raksti un kapēc? tev bļin tākā, tai teicienā-Degunradzis ļoti slikti redz. Taču, ņemot vērā viņa svaru, tā vairs nav viņa problēma.Es varbūt kļūdos. Bet vienalga man ir taisnība.Kādu dienu tu zaudēsi savus matuS... zobus, arī veselo saprātu tu zaudēsi, bet, protams, tu nekad nezudēsi savu labo izskatu, jo tu nevari pazaudēt to, kā tev nekad nav bijis!!!! )) kam tas interese ko Tu-sieviete ar plastmasas matu spradzeem galva atlaujies visu laiku runat par citam meitenem
pie kam- tu ierunaajies par pirms 3 meneshiem rakstiitu manis postu,kura beigaas ,pie tam,minu,ka vairaak par sho teemu nerunaashu....un nebiju arii runaajusi....un tik tieshaam ,atvainojos meiteneem,par kuraam esmu izteikusies agresiivi vai vnk negatiivi,tieshaam,stulbi ir kaut ko izteikties par sludinaajumu tekstiem,kuri tanii briidii ,varbuut,neiepatiikaas...
tikai saules gaisma, kas spīd caur viņas tukšo galvu!Nav svarīgi, ka slikti iet! Varbūt tas labi izskatās... )Būt muļķei ir tavas tiesības, nevis pienākums.
Nesen arī nolēmu "izlasīt obligāto literatūru" un apciemoju Leldi vai kā nu viņa sevi šobrīd dēvē. Kopumā pozitīvo iespaidu vairāk par trūkumiem. Tātad pozitīvais: telpas līmenī, simpātiska seja, krūtis dzīvē izskatās pat ļoti labi (ko nevar teikt par visām bildēm), jātnieces pozā sen neviena nebija TIK intensīvi mani apstrādājusi un dziļais orālais tiešām ir dziļš, nevis tikai nosaukums no tā. Negatīvais: konveijera sajūta- brīžiem likās, ka tv notiekošais viņu vairāk interesē par klientu, kā arī Leldes jautājums "vai tu domā man drāzt visu stundu?" bija visas ciemošanās pērle
:D :D Leldes jautājums "vai tu domā man drāzt visu stundu?" bija visas ciemošanās pērle
Es to pašu padomāju. Pirmais posts un šitāda reklāma meitenei par kuru info nav. Grūti to uztvert savādāk.
piedod ,nav nekāda sakara ar šito būtni GRIBU.LV VAR SAMEKLēT Kā Alexsa un sluģiks ir šāds Exotiska,jauka sieviete sniegs tev jauku masažiņu.Sieviete ar labu attieksmi
un ar savu rozīnīti!!!Nedaudz apaļīga bet jauka!!!Atbrauc ciemos un
Ierakstīts · Paslēpto
strada gan bildes nomainijusi un aiziet dlinnonogaja blondinka zdet v gosti.2-8-9-8-9-7-4-8
Katja - ekaterina2012122@inbox.lv - Visi sludinajumi no e-pasta adreses jo citos slugikos vel vecas fotkas iebaztas pēc kuram atpazinu dlinnonogaja,bolsegrudaja blondinka zdet v gosti.2-8-9-8-9-7-4-8
Katja - ekaterina2012122@inbox.lv - Visi sludinajumi no e-pasta adreses