Es neesmu Marika! Zvēru pie savām olām! UN par Mariku domāju to labāko!
Redzi, iespējams atšķirībā no Tevis man ir arī sieva, ar kuru varu nodarboties ar sexu jebkurā laikā, bet ja es gribu ko savādāku un to izdaru 1x trijos mēnešos, tad labāk aizeju pie Marikas, nekā aplaužos uz meitenēm ar lieko svaru, nekoptām, smirdīgām, drausmīgiem apartamentiem.
Protams, mans draugs ir arī gaumes, es esmu par Mariku.
Kāpēc es šeit vispār rakstu- jo lasot Jūsu ierakstus par Mariku, man tie likās smieklīgi un nepatiesi. Ko tad Jūs gribat sagaidīt no pērkamām meitenēm, lai viņas Jūs dievina un ļauj ar sevi darīt ko grib- aizmirsti.
Kā jau minēju iepriekšējā ierakstā, tad lūdzu pasaki man labāku par Mariku un es izmēģināšu un godīgi Tev atbildēšu.
Esmu bijis reizes četras un noteikti aiziešu vēlreiz, jo es lab aizeju pie meitenes, kas man šķiet simpātiska gan vizuāli, gan garīgi, nekā pie meitenes, kas mani masē ar savu 70kg svaru, netīrajiem matiem un elsodama ar cigarešu smirdošo elpu. Kādu attieksmi Jūs no viņas gribat sagaidīt, nav jau šeit SPA salons.
Marika ir jauka un lieliska sava darba pratēja, domāju, ka viena no skaistākajām šī aroda meitenēm šobrīd Rīgā augums, krūtis, dupsis ... smadzenes ari ir. Dzīvoklis kopts, mūsdienīgs.
Ja kāds saka ka ir labāka, tad padalieties, noteikti uzmeklēšu un pateikšu savu viedokli.
Ierakstīts
Salidzinaji... 60 eiro vai 100 eiro...
Tatad ko varam secunat?
Hennessy maksa 40 eiro, bet Bonoparts 10 eiro.