ORĀLĀ TERAPIJA ! Uzaicinu koptu, tīkamu kārumnieku,ne jaunāku par 25 gadiem, baudīt fantastisku, dziļu orālo terapiju un ne tikai ) ....kailsīgi un ātri vai maigi nesteidzoties....glāsti vai atraktīvas darbības ...līdz spēku izsīkumam...līdz baudas visrsotnēm... Esmu gara auguma, kuplām formām, skaistām krūtīm un gardi iesauļotu augumu.Tikšanās vieta komfortabls, privāts dzīvoklis centrā. Zvani 2-9-7-9-8-5-9-9 Uz sms un e pastu gan es neatbildu.
sāksim ar realitāti - vēdera āda nošļukusi; vecus 45 (vai 45+); dzīvoklī remonts bija pēdējo reizi 1989. gadā; vīrs laikam tusējas blakus istabā.
Bet iet ir vērts - attieksme uzrunā vairāk, kā citām pie kā esmu bijis; silikons ciets, bet labi pielieto; kupli, gari blondi mati; minets labs; darbojas ar iedvesmu.
Nu tu sarakstīji [Kad to saka darit, vina meginaja ierobezot ar rokam kustibas amplitudu.Tad lai tas nenotiktu es vinas kaja pacelu uz auksu un panemu vinu tada veida, vina saka spiest ar kajam man kaklu, tadejadi ari censoties ierobezot kustibu amplitudu.] JĀSMEJAS
Ierakstīts
ORĀLĀ TERAPIJA ! Uzaicinu koptu, tīkamu kārumnieku,ne jaunāku par 25 gadiem, baudīt fantastisku, dziļu orālo terapiju un ne tikai
) ....kailsīgi un ātri vai maigi nesteidzoties....glāsti vai atraktīvas darbības ...līdz spēku izsīkumam...līdz baudas visrsotnēm... Esmu gara auguma, kuplām formām, skaistām krūtīm un gardi iesauļotu augumu.Tikšanās vieta komfortabls, privāts dzīvoklis centrā. Zvani 2-9-7-9-8-5-9-9 Uz sms un e pastu gan es neatbildu.