Nu ja tu nac uz massawu tikai pec Meitenju izskatu,tad staiga pa profff salonam,kur masaw ir Gavno
es tikai uzrakstijs savu viedoklju,ka citi sheit komente
Manuprat meitenes nav galigi Gavno un massawu prot taisit,galvenais nav tikai ka vinjas izskatas,bet sajut tur normalu massawu un druscinj parelaxot var
Kam patik,kam ne!!!!!Laba Vieta,labas Meitenes!!!!
Vinja Vairs Nestrada,numura ari vairs nav,jau zvanijs,neeksiste
jau lasijs komentarus,es ari biju potencialais klients,shita meitene Milana man liekas vinjas vards bijs,visiem ir savs viedoklis,piemeram kad es bijs -naudas ieprieksh masawam vinja nav prasija,sataisija man kafiju,un forshu massawinju ar karstu ellju,par vietu man nav sliktas vardas,telpinjsh normalais,labak neka masawa salona,tas nau profesionalais massawu salons,bet dushinsh,dvielishi,sveces un tiriba ir,,,,pec darba uz kadu 1 stundu var ienakt,ja tur nav tik skaistas meicas,bet katram ir savs,kam patik,kam neee,kuram patik iedot 50 ls ta varu pateikt prof masawa salona par 1 stundu un tas nebus 1 stunds un masaw nekads,manuprat kad es bijs man iepatikas ,es bijs pie Milanaa un pie dace,Dace ir prof izglitiba par massawu vinja ari taisa labu massawu,sheit var lasit viss ko,visiem kaut ko nepatik,ka es jau rakstijs ja meienes nau supermodeles,bet vietinja ir laba,viesmiliga!!!
ja vini nau supermodeles,vini publice savas fotkas,istas,tas ir forshi,ne ta ka citiem ir modeles interneta fotkas,ja jums nepatik -tad nevajag publicet vai nakt pie meitenem kuras jums nepatik,mans viedoklis labas meitas,masazha istaba ir laba,sveces,massawa ellja,komforts,dushinjsh,30 LS?manuprat laba cena,ja jus gribat,tad staigat pa masawu salonam,ja tik bagati,par 50 ls ,kur meitas ir nekadas,tads ari massazhinjsh nekads un pilns kermenis ar letu Johnson Baby oil,fuuuiiiiiii ,
Ierakstīts
natasha vai ka vinju? blonde'zvanu'vairs nestrada'numurs neaksiste