Biju 10.02.2013. Ierados VEF rajonā un atradu dzīvokli devos augšā. Durvis atvēra foto redzamā sieviete. Bija nedaudz izbrīnīta,ka esmu jaunāks. Par cik šī man bija pirmā reize ar šādu pakalpojumu uzprasīju, kur ir tuvākais bankomāts un aizgāju pakaļ naudai. Atgriežoties durvis atvēra cita un teica, ka mana favorīte ir aizņemta un ielaida blakus istabā, kur pacienāja ar tēju. Kad Ilona bija beigusi viņa ienāca pie manis. Samaksāju, iegāju dušā. Sākumā 69(mīnus vienīgi, ka viņai apakša nebija izskūta, bet tas netraucēja). Tā kā man patīk stingrā un viņa piedāvāja padevīgo meitene sasēju viņai rokas un iegāju no aizmugures, nedaudz papliķēju ar pletni pa krūtīm un dupsi. Patika viņas krūtis. Beidzu kad viņa bija virsū. Prasīja, vai būs arī otrs piegājiens, bet par cik bija vēls, teicu ka pietiks. Parunājām un devos uz dušu. Tā arī viss beidzās. Manuprāt, laba dēļ attieksmes un nav arī nekāds briesmonis. Pāris reizes gribēju, lai viņa atbrauc ciemos, bet nu tas izpalika, domāju, ka vēl piekāpšu uz ilgāku laiciņu.
vienīgi bildes varētu likt īstās, jo no žurnāliem un interneta nav vērts.
Ierakstīts
Biju janvārī - došos noteikti vēl.